Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu
demy scrie:anaeli, sincer nu prea inteleg ce vrei sa spui... rezumand tot la o intrebare, as vrea sa pricep dc vrei sa dai DOAR LA TGD SI ROMAN ?
revenind la intrebarea ta, la tgd manualul este "TEORIA GENERALA A DREPTULUI" EDITIA 2, EDITURA ALL BECK (autori: Nicolae Popa, Mihail-Constantin Eremia, Simona Cristea) iar profesorul de la curs este dn Popa;
La roman, manualul se numeste "DREPT PROVAT ROMAN" EDITURA UNIVERSUL JURIDIC a lui Emil Molcut (prof de la curs)
Manualele le poti gasi la libraria din incinta facultatii. Nu in ultimul rand, cred ca ar trebui sa stii si tu ce ne`a terorizat pe noi tot semestrul si anume ca la roman nu prea ai sanse sa iei exam daca nu ai prezente si note la fiecare prezenta...sau cel putin este foarte greu... in plus manualul are 355 pag.
Si, apropo, exam la tgd este totusi pe 6... ceea ce inseamna ca nu ai decat o sapt sa inv tot..... e foarte greu... bafta si sper sa te fii ajutat rasp meu.
demy scrie:anaeli, imi cer scuze. eu le`am incurcat cand am scris postu.... stiam ca urmatoru de pe 6 e la roman pt ca pt asta incepusem sa inv. oricum datele examenelor sunt afisate si aici : http://www.univnt.ro/ro/stiri/planifica ... iarna.html , asta in cazul in care te`am incurcatinca o data: pe 6 avem la roman si pe 10 la tgd... in orice caz... ce am vrut sa zic in primul post a fost ca nu prea cred k ai timp sa inv...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori