Help! anul I drept

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Help! anul I drept

Mesajde anaeli » Mar Ian 30, 2007 10:33 am

Guys, ajutati-ma si pe mine va rog cu niste informatii! Sunt in primul an dar in afara de inscriere n-am mai ajuns la facultate din diverse motive (job, bebe mic-bona cu toane, etc.) Vreau sa dau examenul la tgd si la drept roman. Imi poate spune cineva si mie ce carti, de cine, trebuie sa invat pentru examen (spre rusinea mea nici nu stiu numele profilor). Sper sa mai intrati pe aici si sa ma ajutati si pe mine...
anaeli
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Mar Ian 30, 2007 6:50 pm

anaeli, sincer nu prea inteleg ce vrei sa spui... rezumand tot la o intrebare, as vrea sa pricep dc vrei sa dai DOAR LA TGD SI ROMAN ?
revenind la intrebarea ta, la tgd manualul este "TEORIA GENERALA A DREPTULUI" EDITIA 2, EDITURA ALL BECK (autori: Nicolae Popa, Mihail-Constantin Eremia, Simona Cristea) iar profesorul de la curs este dn Popa;
La roman, manualul se numeste "DREPT PROVAT ROMAN" EDITURA UNIVERSUL JURIDIC a lui Emil Molcut (prof de la curs)
Manualele le poti gasi la libraria din incinta facultatii. Nu in ultimul rand, cred ca ar trebui sa stii si tu ce ne`a terorizat pe noi tot semestrul si anume ca la roman nu prea ai sanse sa iei exam daca nu ai prezente si note la fiecare prezenta...sau cel putin este foarte greu... in plus manualul are 355 pag.
Si, apropo, exam la [i]ROMAN[/i] este totusi pe 6... ceea ce inseamna ca nu ai decat o sapt sa inv tot..... e foarte greu... bafta si sper sa te fii ajutat rasp meu.
Ultima oară modificat de demy pe Mie Ian 31, 2007 11:03 am, modificat 1 dată în total.
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!
demy
Student
Student

Mesajde mofo_noob » Mar Ian 30, 2007 11:45 pm

:laughing3:

draq stie poate crede k n'are rost sa le dea k face restanta :D

chiar cand se afiseaza rezultatele la civil?...sa vad shi eu prima restanta :|
Mofo Graphics™
Imagine
mofo_noob
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Mar Ian 30, 2007 11:49 pm

sincer cred ca mai rpd iei la civil si la cst decat la roman si la tgd.... la civil mi s`a spus azi ca s`ar da rezultatele dupa vacanta .... nu garantez... info vine de la shefu de la gupa 3.
demy
Student
Student

Mesajde mofo_noob » Mar Ian 30, 2007 11:55 pm

zi'i lu shefu de grupa k dak ma minte i'l caut ;)
Mofo Graphics™
Imagine
mofo_noob
Baby Student
Baby Student

Mesajde anaeli » Mie Ian 31, 2007 9:55 am

demy scrie:anaeli, sincer nu prea inteleg ce vrei sa spui... rezumand tot la o intrebare, as vrea sa pricep dc vrei sa dai DOAR LA TGD SI ROMAN ?
revenind la intrebarea ta, la tgd manualul este "TEORIA GENERALA A DREPTULUI" EDITIA 2, EDITURA ALL BECK (autori: Nicolae Popa, Mihail-Constantin Eremia, Simona Cristea) iar profesorul de la curs este dn Popa;
La roman, manualul se numeste "DREPT PROVAT ROMAN" EDITURA UNIVERSUL JURIDIC a lui Emil Molcut (prof de la curs)
Manualele le poti gasi la libraria din incinta facultatii. Nu in ultimul rand, cred ca ar trebui sa stii si tu ce ne`a terorizat pe noi tot semestrul si anume ca la roman nu prea ai sanse sa iei exam daca nu ai prezente si note la fiecare prezenta...sau cel putin este foarte greu... in plus manualul are 355 pag.
Si, apropo, exam la tgd este totusi pe 6... ceea ce inseamna ca nu ai decat o sapt sa inv tot..... e foarte greu... bafta si sper sa te fii ajutat rasp meu.

Multam frumos de raspunsuri!
Da, intr-adevar m-am gandit sa dau numai tgd si dr. roman acum. Numai ca informatiile mele s-ar putea sa nu fie exacte, eu am vazut la avizier ca examenul de tgd e pe 10 iar dr. roman e pe 6, s-au schimbat? Merci frumos ca mi-ai zis de data de examen demy, ca ma trezeam ca invat pentru tgd si ma duceam pe 10 sa dau examen....
anaeli
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Mie Ian 31, 2007 11:02 am

anaeli, imi cer scuze. eu le`am incurcat cand am scris postu.... stiam ca urmatoru de pe 6 e la roman pt ca pt asta incepusem sa inv. oricum datele examenelor sunt afisate si aici : http://www.univnt.ro/ro/stiri/planifica ... iarna.html , asta in cazul in care te`am incurcat :crybaby: inca o data: pe 6 avem la roman si pe 10 la tgd... in orice caz... ce am vrut sa zic in primul post a fost ca nu prea cred k ai timp sa inv... :sad10:
demy
Student
Student

Mesajde anaeli » Joi Feb 01, 2007 10:07 am

demy scrie:anaeli, imi cer scuze. eu le`am incurcat cand am scris postu.... stiam ca urmatoru de pe 6 e la roman pt ca pt asta incepusem sa inv. oricum datele examenelor sunt afisate si aici : http://www.univnt.ro/ro/stiri/planifica ... iarna.html , asta in cazul in care te`am incurcat :crybaby: inca o data: pe 6 avem la roman si pe 10 la tgd... in orice caz... ce am vrut sa zic in primul post a fost ca nu prea cred k ai timp sa inv... :sad10:

nu-i nicio problema demy, m-am lamurit ieri. am fost sa-mi iau cartile si am intrebat si de datele examenelor. cred ca aveai dreptate, m-am uitat peste dr. roman si am inteles ca n-o sa am timp. mai ales ca se pune si problema absentelor...ramane sa ma concentrez doar pe tgd. din informatiile pe care le am e bine ca la tgd sa scrii cat mai lizibil, intr-o exprimare clara si abstracta si cat mai mult, nu e nevoie sa urmaresti litera cartii (care oricum e imposibil de urmarit :) nu stiu daca sunt de folos informatiile astea dar daca le am vi le spun si voua... cel putin poti sa-ti faci o idee cam cum trebuie sa inveti.
Bafta multa la roman! ...si sa-mi ziceti cum a fost.
anaeli
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Joi Feb 01, 2007 11:48 am

merci pt info, sunt folositoare, tinand cont de faptu ca nu avem idee ce poate sa vrea la exam de la noi pt simplu motiv ca nu am facut decat ~3 seminarii, prin urmare nu ne`a iluminat nimeni :P din cate vad la Roman e mai putin de inv decat la TGD... offf.....
demy
Student
Student

Înapoi la Drept