Hai sa facem ceva...zic!!!:))

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Hai sa facem ceva...zic!!!:))

Mesajde Laura » Vin Oct 13, 2006 5:26 pm

...Wake up people!!!!!hai mey....parca sunteti la 90 de ani!!!Hai sa vb...sa vedem ce-i cu facultatea asta....:)Si totusi...am si eu o nelamurire...de ce nu vor sa bage net in camin?!?!?!...sau e si eu nu stiu?:)swt kisses....
Laura
Baby Student
Baby Student

Mesajde NCphallus » Lun Oct 16, 2006 4:33 pm

www.artala-13grade.ro intrati, cititi si participati!!!
NCphallus
Baby Student
Baby Student

Mesajde NCphallus » Lun Oct 16, 2006 4:37 pm

e site-ul unui protest impotriva articolului 13! Ar fi o chestie daca ati intra si v-ati interesa, pentru ca avem nevoie de sprijin, iar voi de informare. exista si un forum acolo pentru discutii legate de tema. Sper sa va intereseze si sa participati cumva la acest protest!
NCphallus
Baby Student
Baby Student

Mesajde NCphallus » Lun Oct 16, 2006 4:45 pm

Si a porpos de lipsa de comunicare pe acest forum, cred ca principala problema e lipsa de organizare si structurare pe teme de discutii. Plus ca mi se pare foarte important sa gasim aici si discutii care sa fie ceva mai interesante(nu doar sfaturi de la anii superiori catre anul I). Eu unul voi fi activ aici, dar as vrea sa fie discutiile mai interesante! Multumesc si sper sa nu mi se ia in nume de rau mesajul!

SI inca o chestie! Vand parfumuri! Anul I grupa 4! CIne doreste asa ceva ma gaseste cu numele Danaila Valentin! :geek:
NCphallus
Baby Student
Baby Student

Mesajde morpheusdj » Mar Oct 17, 2006 5:20 pm

chinuiti degeaba. Am avut acelasi avant ca si voi acum vreo 2 ani, dar am renuntat intre timp.

Nu intra aproape nimeni aici si chiar nu stiu de ce. Probabil ca nu le pasa prea mult si la fel va veti obisnui si voi odata cu trecerea timpului.

Cat despre marele protest, e apa de ploaie. Nu o sa va interzica nimeni sa ascultati ce muzica vreti voi, cum nimeni nu o sa puna in aplicare acel articol asa cum l-ati interpretat voi.

Sa fim seriosi.......vor exista intotdeauna cretini care se vor duce noaptea sa picteze zvastici pe peretii cimitirelor evreilor si pe sinagogile acestora.....pentru astfel de cazuri s-ar aplica acel articol......nu ca sa va interzica voua sa ascultati rock sau mai stiu eu ce.

Deocamdata la noi politicienii sunt prea lenesi ca sa aiba astfel de preocupari. Sa va faceti griji atunci cand au terminat de prins toti hotii din tara asta si nu ii mai injura nimeni. Abia atunci vor incepe sa aplice asa ceva. Dar mai e muuuuuult pana vor veni astfel de vremuri
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde NCphallus » Mar Oct 17, 2006 7:43 pm

Vad ca te plangi de Romania... Spuneai va ai avut astfel de unitiative. Te rog sa-mi enumeri cateva concret. Ma oftica oamenii care se plang, dar nu fac nimic. Eu nu ascult rock si daca ai fi citit cu mai putin sictir si cu mintea mai deschisa ai fi observat ca avem dreptate acolo si ca eventuala cenzura pe care-ar permite-o articolul in cauza ar lovi chiar si in scriitori, edituri etc. In fine...iti accept parerile si sa stii ca eu stiu foarte multi oameni de varsta mea sau mai mari pe care INCA ii intereseaza(probabil avem cercuri de prieteni diferite). Am postat aici cu gandul ca as gasi si aici, dar se pare ca nu. Sunt doar parerile tale, dar ar trebui sa nu contina expresii de genul "e apa de ploaie"din simplul motiv ca tu critici si nu faci nimic. Ok? Sper sa nu am parte in cele ce urmeaza de amenintari si alte chestii copilaresti. Tu ti-ai spus parerea sincer, iar eu am raspuns la fel!
NCphallus
Baby Student
Baby Student

Mesajde NCphallus » Mar Oct 17, 2006 7:46 pm

Iar legat de forum... Iti spun eu de ce nu intra lumeaŞ NU EXISTA TOPICURI INTERESANTE. Si in momentul in care am vrut sa aduc in discutie ceva(cred eu) destul de interesant, intri tu si spui ca e " apa de ploaie". " Apa de ploaie" sunt discutiile care se poarta pe aici si daca nu voi mai intra la un moment dat(desi nu intentionez asta) se va-ntampla pentru ca nu gasesc lucruri interesante.
NCphallus
Baby Student
Baby Student

Mesajde morpheusdj » Mie Oct 18, 2006 2:17 am

In primul si in primul rand aici e un forum unde discutam......nu ne amenintam....nu-mi sta in fire si nici nu e normal, nu conteaza ca eu sunt anul 3 si tu esti anul I.

Ca sa revenim la subiect, eu nu critic initiativa respectiva, nu am nimic impotriva ei, doar ca mi se pare o mare pierdere de timp si acum am sa iti motivez mai amplu mesajulmeu, ca sa ma fac inteles.

In primul rand, mai mult de jumatate din parlamentari habar nu au cu ce se mananca un art de lege, ca sa nu mai vb de interpertari sau alte chestii de-a dreptul ,,inumane,, pt. ei.

Deci, atat timp cat nici ei nu stiu ce au votat sau adoptat, fii tu sigur ca nu se vor trezi ei intr-o dimineata si se vor apuca sa cenzureze muzica, scriitori, artisti etc. Cat despre cei care ar trebui sa aplice legea, probabil ca astia sunt si mai in ceata, asa ca oricum nu o sa faca nimeni nimic.

O sa iti dai seama in timp ca diferenta dintre comunism si democratie in RO nu e chiar de la cer la pamant. Daca ai deranjat pe cineva cu materialele tale, nu sta nimeni sa creeze art. de lege ca sa te cenzureze, au ei alte metode persuasive....eventual.....priveste putin la vecinii nostri de mai la nord....la Rusia.....vezi ca de curand a fost asasinata o ziarista....aia inseamna cenzura in epoca moderna, nu art de lege pe care le dezbate lumea furtunos fara nici o finalitate practica. La noi inca nu s-a ajuns la asasinate, dar in momentul in care primesti niste telefoane ,,de bine,, si mai si o familie, te potolesti repde, crede-ma.

Dar si asa, vb despre niste cazuri extreme. Ideea de baza este ca art. respectiv nu va fi niciodata aplicat in sensul in care il interpretati voi, tu, ma rog, pentru ca oricum nu intereseaza pe nimeni ce muzica se asculta, ce articole sau ce carti apar cu scopul de a le cenzura. Nu sta nimeni sa verifice aceste lucruri atat timp cat ele se mentin in limita bunului simt.

Daca un grup neonazist se apuca sa picteze zvastici si sa patruleze pe strada in uniforme SS, eventual sa imparta brosuri, atunci lucrurile se schimba, in rest nu se va agita nimeni.

Ca sa inchei, protestul respectiv este o pierdere de timp, la modul cel mai serios. Nu o sa reuseasca sa schimbe ceva niciodata, ba chiar nu m-ar mira sa mai apara si vreun reprezentant al poporului pe acolo sa va promita ca el o sa faca si o sa dreaga ca sa-l votati pentru ca, vezi doamne, el face ceva si altii nu. Ceilalti fie si-au dat seama ca e o pierdere de timp, fie au un IQ la temperatura camerei si oricum n-au priceput nimic.

Asa ca eu iti recomand, calduros, sa nu te agiti cu astfel de actiuni, cu denumiri pompoase, menite sa transforme tara asta intr-un paradis cu lapte si miere.

Daca tu crezi ca scopul tau in viata e sa ii ajuti pe ceilalti si sa incerci sa FACI ceva, iti recomand sa te gandesti profund, sa mai astepti o bucata buna de timp si apoi sa te gandesti din nou.

Esti oricum la varsta la care orice ti-as spune eu e o tampenie si tu stii mai bine, asa eram si eu la terminarea liceului, acum vreo 3 ani, insa lucrurile se schimba mult in 2-3 ani de facultate.

Si la final, iti pun o intrebare, la care te rog sa-mi raspunzi sincer.

Sa presupunem ca esti la un examen, nu o proba eliminatorie sau mai stiu eu ce, un examne simplu pe care poti sa-l mai dai de 10 ori. La un moment dat, observi ca vreo 4-5 colegi de-ai tai stau ingramaditi cu cartile pe picioare, cursuri, un hands free si copie de zor. Ce ai sa faci in situatia asta? Anunti profesorul cu riscul sa nu mai ajungi acasa? Le faci morala cand iesiti de la examen cu riscul de a rade de tine in hohote sau, ultima varianta, ii trimiti in gand la origini si iti vezi de lucrarea ta? Eventual poti sa-mi oferi tu o alta solutie.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde NCphallus » Mie Oct 18, 2006 9:00 am

Cu discutiile ai dreptate. Eu nu am incercat sa te amenint si da, diferenta de 2 ani nu conteaza deloc.
Sa-ti explic in cele ce urmeaza ca nu parlamentarii sunt cei care aplica masuri de cenzura, si organele abilitate gen CNA. Sa-ti reamintesc cenzura de care are parte hip-hop-ul romanesc(si aici nu ma refer la cuvintele obscene--parazitii au avut piesa Categoria Grea cenzurata(si inca mai e) pentru ca, dupa parerea domnului Ralu Filip acel clip instiga la violenta, in conditiile in care exista zeci de filme in fiecare seara de la 8 care fac treaba asta, fiind protejate de insemnu`cu 15...). Stiu cat de tampi sunt parlamentarii nostri, dar asta nu ma opreste sa atrag atentia asupra importantei articolului respectiv. Si sa stii ca si aici, in Romania, articolele se interpreteaza si stiu asta dinainte sa fiu student la Drept.

In legatura cu "avantul"meu, sa stii ca e lucrul care-mi creeaza cea mai mare placere in legatura cu mine si sunt convins ca nu ma voi schimba in 2-3 ani. Si da, ma intereseaza si de ceilalti oameni si ma intereseaza Romania chiar cu riscul de a transforma tara "intr-un paradis cu lapte si miere". Sa nu-ti imaginezi ca sunt vreun legionar nenorocit sau vreun nationalist obsedat. Simplul motiv pentru care vreau sa schimb e pentru ca nu-mi place. E ca atunci cand vrei sa-ti schimbi un tricou. E destul de simplu motivat "avantul"meu si ma mira faptul ca un student la Drept in anul III, ca tine, ma sfatuieste sa renunt pentru ca e"o mare pierdere de timp". In primul rand petrecerea timpului meu este o alegere pe care o fac in fiecare moment si nu priveste pe nimeni altcineva.

Legat de intrebarea ta sa stii ca nu as fi spus nimic in timpul examenului atata timp cat nu ma deranjau pe mine sau pe altcineva din sala. In principiu ma deranjeaza lucrurile suparatoare. De exemplu cand ma deranjeaza la cursuri, le spun(nu ma prea intereseaza cat rad sau ce parere isi fac). Daca m-ar deranja in timpul respectivului examen sigur ca le-as fi spus. Privesc libertatea cu multa seriozitate si ca pe un principiu foarte sanatos, asa ca nu stiu de ce as indura in timpul unui examen diferite porcarii(presupunand ca ar fi asa) doar de frica de "a nu mai ajunge acasa"sau a unor barfe. Si in incheiere sa stii ca verbul a copia la persoana a III-a plural se conjuga "Ei COPIAZA". In continuare cred ca nu mi-ai dat destule argumente contra, desi nu asta era motivul pentru care am postat site-ul initiativei noastre si cred ca ar trebui sa-mi denumesti initiativele tale. Fara sa-ncerci sa schimbi un lucru nu-l poti critica.

Cazurile de "cenzura"pe care le-ai dat din Rusia sunt niste cazuri extreme care se intampla in tari cu conduceri "securiste": SUA, Rusia etc si nu pot fi asemanate cazurilor din Romania, care dupa parerea mea e doar un paduche(si chiar imi place forma asta pentru ca nu trebui sa ne implicam foarte mult in politica externa) care are o presa foarte acida!!!

Sunt doar pareri contradictorii si daca ele continua ar fi bine sa ne intalnim la o cafea sa vorbim mai pe larg, pentru ca poate nu intereseaza pe nimeni contra-argumentele noastre.
NCphallus
Baby Student
Baby Student

Mesajde morpheusdj » Mie Oct 18, 2006 4:13 pm

Iti accept invitatia la cafea, o sa discutam pe pm pt saptamana viitoare.

Si acum sa vina replica :)

In primul rand, art. impotriva caruia va agitati voi, in special alin. 2, se refera la probleme ale cultelor, religioase, daca putem sa le spunem asa. Nu are art asta nici o treaba cu cenzurarea trupei Parazitii. In cazul lor este cu totul altceva si nu au fost cenzurati pe baza acestui articol.

Eu nu stiu exact toate atributiile CNA dar, din cate stiu, ei se ocupa de media, mai putin de carti, iar cenzura pe care o aplica uneori sau alte sanctiuni nu au avut niciodata treaba cu acest art 13.

Ca sa fiu si mai clar, acest art, 13, face parte din Legea Cultelor si incearca sa rezolve o problema destul de sensibila in prezent, daca ne gandim la contextul european, accentul care se pune pe drepturile omului etc,

Practic, o interpretare stradala a acestui articol ne duce la ideea ca neonazistii nu au voie sa imparta brosuri in care ii vorbesc ,,de bine,, pe evrei, ca nu o sa putem vedea in presa acricaturi cu profetul Mahomed ( vezi scandalul din primavara ) sau ca nu o sa poata nimeni sa expuna afise cu Iisus intr-o pentagrama. La probleme de acest gen se refera articolul in cauza, nu la cenzura unor carti, melodii etc.

Altfel spus, art. nostru este unul de bun simt si indeamna la toleranta, asta daca vrei sa mergem cu interpretarea dincolo de aparente. De fapt, daca vrei sa filozofam, art. asta ne arata esenta democratiei, fiecare face ce vrea atat timp cat nu aduce atingere drepturilor celorlalti.

Ca sa exageram, nu o sa te opreasca nimeni sa-ti faci un forum in care sa argumentezi ca Iisus sau Dumnezeu nu exista sau sa urmaresti un documentar unde este desfiintata Biblia, atat timp cat totul se bazeaza pe niste rationamente logice sau pe niste cercetari amanuntite, interpretari de text etc. Daca pe tine te intereseaza subiectul, e problema ta, insa nu toti sunt obligati sa-ti dea dreptate sau, daca nu ii intereseaza, pot sa schimbe foarte frumos canalul.

Insa, daca la OTV or sa apara intr-o ,,editie speciala,, niste satanisti si or sa se apuce de incantatii, trebuie sa existe un text de lege care sa-ti permita sa le dai cateva dupa cap. Nu ca as avea ceva cu satanistii, chiar nu ma intereseaza aceasta problema, insa nu e normal sa gasim prin cimitire sacrificii cu pisici si alte bazaconii de genul asta.

Ca sa lamurim o chestie, ipotezele de mai sus nu sunt altceva decat niste exemple, nu am insinuat ca tu faci parte din respectivele grupuri sau ca ai asemenea inclinatii. Asta nu trebuie sa o intelegi ca pe o negare totala a ideilor lor. In viata trebui sa cunosti cat mai multe, in special dintre lucrurile care te oripileaza, tocmai pentru a putea sa eviti asemena greseli dar si pentru ca e posibil sa existe aspecte pozitive acolo unde te astepti mai putin.

Datorita motivelor de mai sus si a celor anterioare, eu cred ca e o pierdere de timp acest protest. Initiativa voastra nu este ceva rau, insa rationamentele ei mi se par putin exagerate si nu o finalitate practica in acest protest. Vezi tu, in viata trebuie sa stii sa-ti dozezi energia si nu sa o irosesti. Altfel spus, nu trebuie sa protestezi doar de dragul de a protesta sau doar pentru ca tu esti o persoana rebela.

Atunci cand faci un protest trebuie sa ai niste motive solide, care sa nu lase loc de interpretari subiective si indoieli. Fii sigur ca, desi Parlamentul e plin de idioti, sunt si cativa oameni mai rasariti care va vor demonta protestul tocmai pentru ca este unul mai mult subiectiv decat obiectiv.

Despre avantul tau, nu spun ca e ceva rau, insa ar trebui sa-ti canalizezi energia, pe moment, in a te perfectiona pe tine si abia apoi, cand tu consideri ca esti destul de bun, sa te implici in diverse chestii ca ,,sa schimbi,, lumea in care traiesti. Nu e totul asa de simplu ca schimbatul unui tricou. Oricum, tot ce-ti spun eu este o sugestie, nu trebuie neaprat sa faci asa, fiecare face ce vrea, e normal.

Despre verbul a copia, recunosc greseala si am sa o corectez, omul cat traieste invata.

Referitorla intrebarea pe care ti-am pus-o, nu am precizat faptul ca oamenii respectivi nu te deranjeaza pe tine, sa presupunem ca sunt pe alt rand si nu au nici o treaba cu tine.

E normal sa reactionezi asa, insa asta arata ca, in cele din urma, te intereseaza tot ceea ce are legatura cu persoana ta si nu vrei neaprat sa faci ceva doar de dragul celorlalti sau doar de dragul schimbarii. Gandeste-te putin daca merita toata agitatia asta?
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde Audi » Mie Oct 18, 2006 5:55 pm

wow...am crezut ca nu vad bine cand am deschis pagina..adica niste oameni chiar au folosit acest forum pt o "dezbatere"..chiar daca nu a fost tocmai amiabila :) sper ca va veti intalni la cafea pt a clarifica problema..intre timp e bine ca s-a mai postat cate ceva...nu-mi dau cu parerea ca sunt la mijloc :) (anul 2).bafta pt toata lumea
We grow too soon old and too late smart
Audi
Baby Student
Baby Student

Mesajde NCphallus » Joi Oct 19, 2006 7:57 pm

E parerea ta si o respect, dar oricum sa stii ca nu ai deloc dreptate in legatura cu mine si incadrarea mea in anuimite curente. Sa stii ca replicile ar veni navala, dar ar fi aiurea sa continuam discutia aici. Cel mai bine e sa ne intalnim si sa discutam normal, asa cum se obisnuieste. As vrea ca si Audi sa participe, dar si altii. Nelegat de subiectul pe care l-am "dezbatut"as vrea sa stiu cati dintre colegii tai(morpheusdj)s-ar implica intr-o astfel de discutie. NU vreau sa par cu nasul pe sus sau arogant, dar eu nu-mi gasesc un partener de discutii in an la mine desi am incercat. Astept ca admin-ul sa devina ceva mai activ si sa propuna teme de discutii serioase aici.
NCphallus
Baby Student
Baby Student

Mesajde NCphallus » Vin Oct 20, 2006 8:12 am

Oricum..."art. nostru"nu indeamna deloc la toleranta si nu e deloc esenta democratiei din simplul motiv ca INTERZICE un lucru. NU inteleg democratia ca pe un lucru idealist in care e permis totul, dar uite textul legii:

"In Romania sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau actiuni de defaimare si invrajbire religioasa, precum si ofensa publica adusa simbolurilor religioase."

Defaimare religoiasa... Pai asta fac multi de-a lungul anilor si in carti si in muzica... si nu s-a deranjat nimeni foarte tare. Invrajbire religioasa(scuza-mi cacofonia, dar e textul asa...) o intalnim si la preoti, iar ofensa publica e o porcarie. Ofensa publica nu trebuie privita ca ceva rau pentru ca in general ea schimba. Imi cer scuze pentru incoerenta, dar ma mira faptul ca ai interpretat asa legea si ma oftica ideea ca nu mai posteaza nimeni aici...
NCphallus
Baby Student
Baby Student

Mesajde NCphallus » Vin Oct 20, 2006 6:35 pm

Luni la ora 16.00 in Facultatea de Istorie a Universitatii Bucuresti in amf. Iorga dezbatere pe tema art.13 impreuna cu studenti din toate facultatile din Bucuresti. M-am gandit ca ar fi bine sa stiti si voi si daca este cineva interesat e primit cu caldura :blackeye: (ar fi ceva sa mergem mai multi studenti din univnt ca sa aratam ca si la noi sunt oameni capabili--aviz lui morpheusdj). Daca vreti mai multe informatii ma gasiti la 0743.69.27.62 sau id messenger vali_pensionaru .
NCphallus
Baby Student
Baby Student

Mesajde NCphallus » Mar Oct 24, 2006 8:57 am

Observ o inactivitate aproape incredibila... Nici nu ma comentez pentru ca oricum vbesc singur aici...
NCphallus
Baby Student
Baby Student

Mesajde Audi » Mar Oct 31, 2006 10:43 pm

afis mare in capatul scarilor, intre parter si etajul 1..marime caractere aproximativ 36,bold : forumul universitatii http://forum.univnt.....:)) misto incercare.
We grow too soon old and too late smart
Audi
Baby Student
Baby Student

Mesajde NCphallus » Vin Noi 03, 2006 5:18 pm

Da, am vazut si eu. Ma intreb mereu cand intru pe forumul asta de ce nu intra studentii aici... La toate celelalte facultati sunt forumuri mari, pline de informatii etc. De la noi din facultate nu stiu daca a fost cienva la elsa anul asta, nu stiu daca cienav se implica in ceva...toata lumea sta si rade... telefoane cu manele, cool girl si ciao...tatuaje cu coduri de bare si cizme cu puf... freza cu juma`de borcan de gel si masini "cu basi". Oare chiar asta e nivelul facultatii? Pentru ce avem profesori renumiti si seriozitate, daca elevii sunt la pamant. SI nu ma refer la invatat... Sunt degeaba... majoritatea se bucura la chestii atat de banale si neimportante ca ma apuca plansul... am care se joaca avioane la constitutional...arunca cu hartii la civil etc... e ciudat...
NCphallus
Baby Student
Baby Student

abatere de la tema principala

Mesajde maya_drept » Vin Noi 10, 2006 6:05 pm

se pare ca nimeni nu stie nimic despre nimic...colega noastra de suferinta a propus o tema de dezbatere,nu de abatere...se pare ca unele persoane sunt universale...
oricum caminul nu e asa de stralucit...nu ii fac reclama negativa,dar e realitatea! :cherry:
si din punct de vedere legal nu se poate baga net in camin.sorry laura
maya_drept
Baby Student
Baby Student

totusi, activitate

Mesajde cristina_baby » Mar Noi 14, 2006 12:33 pm

Maya, nu conteaza k lumea s-a abatut... imnportant este ca, cat de cat, s-a legat o "discutie", daca ii pot spune asa, pe aici.
Am intrat prima oara pe forum in octombrie, sa vad daca sunt lucruri interesante pe aici si, sincera sa fiu, de atunci n-am mai intrat ca n-am avut de ce. Probabil studentii de la drept sunt lipsiti de imaginatie.
Eu zic sa propunem topicuri "offtopic facultate", ceva care sa ne antreneze intr-o dezbatere. Promit k o sa ma gandesc la unul.
Cristina
cristina_baby
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Joi Noi 16, 2006 10:12 pm

nu e vb de asta dar cred ca nu sunt subiecte care ne`ar interesa decat in anumite momente... vreau sa spun ca tot ce se vb pe aici este strict legat de facultate.... nu cred ca suntem noi lipsiti de dorinta sau inspiratie :P
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!
demy
Student
Student

Mesajde maya_drept » Mar Noi 21, 2006 2:16 pm

cineva mai sus zicea de fite...scuze,dar asta e lumea in care traim noi..dar pan la urma cate din alea sunt ale fitzosilor?sunt ale parintilor lor...daca macar s-ar lauda cu o realizare a lor...
si tin sa iti spun la observatia cu avionase la ore,nu mai suntem la scoala...dar macar respect pentru cel din fata ta...
maya_drept
Baby Student
Baby Student

Mesajde morpheusdj » Sâm Dec 09, 2006 3:38 pm

Chiar nu inteleg de ce va mira atitudinea colegilor vostri...ce naiba...credeti ca intr-o vara cineva se poate transforma intr-un adult responsabil?

Din cate inteleg eu, voi sunteti in anul I, credeti ca ai vostri colegi au depasit mentalitatea pe care o aveau la liceu? Credeti ca toti cei care au venit la drept sunt niste oameni mai ,,speciali,, ?

Va spun eu ca studentii la drept nu sunt cu nimic mai speciali decat cei de la ASE, Politehnica etc......aceleasi faze de rahat, aceleasi figuri si aceeasi bascalie de doi bani. Nici la la stat nu e mai grozav, aceiasi studenti sunt si acolo, ba indraznesc sa spun ca acolo e mai rau pentru ca sunt oblogati sa aiba prezente si atunci vin la scoala, macar aici nu vin mereu cei care sunt idioti.

Eu va inteleg frustrarea, cam aceleasi idei ma bantuiau si pe mine in primele saptamani de scoala, dar mi-am dat seama ca idiotii trebuie acceptati pentru ca asta e lumea in care traim si, vrem nu vrem, ne lovim de ei peste tot.

Sa nu ma intelegeti gresit, nu ii acept in sensul de prieteni sau de modele demne de urmat, dar am ajuns la stadiul la care ma lasa rece ,,mistourile,, lor, faptul ca la cursuri vin sa citeasca ziarul, sa faca panarama etc.

Si NU, Nu incercati sa le explicati ca sunt idioti, nu are rost.

Sfatul meu pentru voi, incercati sa ii intelegeti, sa gasiti voi insiva motivele pentru care au acest comportament, iar cand ati reusit sa faceti asta, va garantez ca frustrarile voastre vor disparea, ba chiar veti avea un sentiment de mila pentrui ca genul de oameni descrisi mai sus nu prea au un viitor, iar mamica si taticul nu sunt nemuritori.

Sunt sigur ca ce va spun eu acum vi se pare scandalos, dar ideea fundamentala este urmatoarea.....acesti idioti sunt atat de multi incat, daca nu reusiti sa ii ignorati, va vor face viata un calvar si chiar nu are sens sa va stresati din cauza celor cu un IQ la temperatura camerei.

Si ca sa va dau totusi o speranta, cu timpul, multi din ei vor pleca, pentru ca ideea de baza a facultatii de drept de la NT, asa cum o percep eu, este: intra cine vrea, termina cine poate.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

boboci-teroare

Mesajde maya_drept » Lun Dec 11, 2006 11:17 am

in primul rand,eu sunt in anul II, dar abia acum incep sa imi cunosc mai bine colegii de an (suntem 30 max la un curs).sincer cei din anul I sunt ingrozitori.de fapt maj bobocilor sunt asa.cum ai zis si tu este o chestie general valabila.dar te lasa masca pe zi ce trece.poate asa eram si eu, si cei din generatia mea,dar la cei din anul I ai impresia k vin la expozitie, nu la facultate.
pt cei care sunt anul I, sa nu se supere k doar am generalizat...
si mai ai dreptate cu ceva...multi intra,putini termina la titulescu.
va pup.
vacanta placuta!!!sper sa ninga:)))))
maya_drept
Baby Student
Baby Student

Mesajde NCphallus » Mie Ian 17, 2007 1:34 pm

Tare ca s-a mai bagat cienva in discutii. Imi promisesem sa nu mai intru pe forum, dar am fost nevoit(din cauza examenului de informatica). Ar trebui structurat cred eu forumul pentru discutii pe diferite teme.Cu privire la studenti, aveti dreptate. E chiar ciudat...
NCphallus
Baby Student
Baby Student

Mesajde Laura » Joi Ian 25, 2007 6:45 pm

wooww....ma bucur k din cauza unui subiect deschis de mine...s-a mai trezit lumea....:)deci...exista speranta!:)E adevarat k cei din anul intai nu au renuntzat inca la proastele obiceiuri din liceu...unde credeau k lumea e a lor.Si e adevarat ca multi dintre colegii mei se lauda cu ce au realizat parintii si cred c-o sa le fie destul de greu atunci cand se vor lovi cu capul de pragul de sus.imi e mila de ei...
Insa....hai sa bem k mai exista o speranta pt forumul asta...nu?..pupici
Laura
Baby Student
Baby Student

Mesajde mofo_noob » Mar Ian 30, 2007 11:51 pm

forumu asta e mort !

:sleepy2:

drept sux ! :thefinger:
Mofo Graphics™
Imagine
mofo_noob
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Mar Ian 30, 2007 11:54 pm

:violent1:
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!
demy
Student
Student

Mesajde mofo_noob » Mar Ian 30, 2007 11:56 pm

lol demy da vad k esti pusa pe smap :albino:
Mofo Graphics™
Imagine
mofo_noob
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept