In cazul in care nu ai luat examenele din sesiunea care tocmai a trecut, sa stii ca nu trebuie sa platesti nimic atunci cand dai restantele la toamna.
Mai exact, poti sa dai un examen de 2 ori fara sa platesti nimic(examenul din prima sesiune + examenul din sesiunea de restante). A treia oara platesti 100 lei pentru fiecare examen (reexaminare),.
Daca nu reusesti sa iei un examen/mai multe dupa cele 3 incercari, atunci trebuie sa platesti 100 lei pentru fiecare credit! (sper sa nu ma insel, dar eu asa stiu)
Exemplu: daca ai picat un examen care are 5 credite de 3 ori, a 4-a oara o sa platesti 500 lei pentru a da acel examen.
Totusi, mi se pare cam ciudat sa pici un examen de
3 ori. Fie nu-ti dai deloc interesul ca sa inveti pentru un amarat de 5, fie nu ai ce cauta la facultate.
Hmm, da' chiar si asa...sumele mi se par extrem de mari pentru o astfel de universitate. Cu siguranta sunt cele mai mari taxe de reexaminare daca luam la "puricat" toate universitatile particulare/stat. UNT intrece si Universitatea Romano-Americana. :))
PS: daca vreti sa nu invatati si sa dati de 4 ori un examen, mai bine alegeti-va un examen cu 2 credite ca sa platiti mai putin