Administratie publica 2009 - 2010

Specializare a Facultatii de Stiinte Sociale si Administrative

Moderator: dianadel

Mesajde dianadel » Mie Oct 07, 2009 3:36 pm

Cu mare placere!

Nu ezitati sa ma solicitati oricand considerati ca este cazul. Vom lucra impreuna un an si jumatate incepand din semestrul al doilea al anului I.

Succes!
Lector univ. drd. Diana Deleanu.
dianadel
Profesor Moderator
Profesor Moderator

buna

Mesajde gya » Mar Oct 13, 2009 3:21 pm

mai stie careva vreo noutate in ceea ce priveste facultatea?
ma refer la carnetele de student sau altceva referitor la asta
poop
gya
Baby Student
Baby Student

Mesajde 19alina » Mar Oct 13, 2009 3:46 pm

Din cate am citit pe forum-ul de la celalalte facultati, se pare ca pentru carnetul de student trebuie sa ne adresam dupa aceasta saptamana(12-16 oct ).
Daca o sa ajung saptamana viitoare la facultate si aflu noutati am sa va spun si voua.
19alina
Baby Student
Baby Student

Mesajde ionutzubh » Mar Oct 13, 2009 10:42 pm

salutare,am fost eu ieri la facultate si mi s-a spus k pt carnetele de student sa ne ducem dupa 20,se asteapta userele....iar pt manuale dupa 1 noiembrie...
ionutzubh
Baby Student
Baby Student

Mesajde maria.gh88 » Mie Oct 14, 2009 9:50 am

ionutzubh scrie:salutare,am fost eu ieri la facultate si mi s-a spus k pt carnetele de student sa ne ducem dupa 20,se asteapta userele....iar pt manuale dupa 1 noiembrie...

sal, ms de info. sper ca macar orarul sa se intocmeasca mai repede.
sper ca cei care au vesti sa mai posteze cate ceva, eu ,personal, nu prea am timp sa merg mereu pe la secretariat pt ca lucrez... :cat: :cat: :cat:
numai bine :flower:
maria.gh88
Baby Student
Baby Student

Mesajde 19alina » Joi Oct 15, 2009 3:38 pm

S-a afisat orarul pe site pentru cei de la ID.
O zi buna tuturor !
19alina
Baby Student
Baby Student

buna

Mesajde gya » Joi Oct 15, 2009 4:40 pm

cum aflu si eu ce grupa sunt?
trebuie sa ma duc neaparat pana la facultate?
si dak e va rog sa posteze cineva orarul aici pt k l-am luat dupa site dar nu inteleg nimic deoarece este foarte dezorganizat...va rog
pooop
gya
Baby Student
Baby Student

Re: buna

Mesajde maria.gh88 » Joi Oct 15, 2009 4:51 pm

gya scrie:cum aflu si eu ce grupa sunt?
trebuie sa ma duc neaparat pana la facultate?
si dak e va rog sa posteze cineva orarul aici pt k l-am luat dupa site dar nu inteleg nimic deoarece este foarte dezorganizat...va rog
pooop

buna.sincera sa fiu nu cred ca se va afisa pe site lista cu grupele, ci la faq cum am vazut ca au si cei de la zi. orarul eu l-am deschis cu word si merge frumos asa.
maria.gh88
Baby Student
Baby Student

Mesajde gya » Joi Oct 15, 2009 5:03 pm

nimic
Ultima oară modificat de gya pe Mie Noi 10, 2010 3:34 pm, modificat 1 dată în total.
gya
Baby Student
Baby Student

Mesajde gya » Vin Oct 16, 2009 9:45 am

care stie ce grupa e?
si de unde stie?e afisat la facultate?
ma adresez celor de la id adm publica
gya
Baby Student
Baby Student

Mesajde gya » Mar Oct 20, 2009 9:12 am

si-a luat cineva de la adm publica id carnetul de student?
gya
Baby Student
Baby Student

Mesajde 19alina » Mar Oct 20, 2009 5:19 pm

Am fost astazi la facultate la secretariat , noutati sunt :
- carnetul de student se va da dupa ce incepem tutorialele, atunci aflam si cat costa, sa aveti la voi chitanta de plata a primei rate si o fotografie;
- materialele de studiu le vom lua cand incepem tutorialele , se vor ridica de la registratura in baza chitantei de plata a primei rate pentru facultate;
- grupele sunt afisate la avizier, fiecare grupa este alcatuita din 35 de studenti repartizati in ordine alfabetica de la A la Z. Pentru a afla ce grupa sunteti ,trebuie mers la facultate, nu se afiseaza pe site. Este bine sa aflati saptamana aceasta ce grupa sunteti, pentru ca de pe 26 octombrie, in functie de ce grupa sunteti ,trebuie sa veniti la orele de informatica (de verificat orarul pentru a vedea cand veniti la cursul de informatica). Exemplu:
INFORMATICA Anul I – LABORATOR 5
1 nov., 22 nov., 13 dec. ora 8 – 12 - grupa 9 si 10.
Eu sunt grupa a 9 a.
Mai multe se pare ca vom afla cand incepem tutorialele.
Numai bine tuturor !
19alina
Baby Student
Baby Student

Mesajde anamaria » Mie Oct 21, 2009 5:31 pm

buna eu sunt grupa 8 care vrea sa afle mai multe id meu de mess este constantinnmr
anamaria
Baby Student
Baby Student

Mesajde geoflorentina » Mie Oct 21, 2009 5:51 pm

cine e grupa 3 la adm id?:P
geoflorentina
Baby Student
Baby Student

Mesajde allexxxutzu » Mie Oct 21, 2009 10:01 pm

se poate sa ne mutam in alta grupa?
allexxxutzu
Baby Student
Baby Student

Mesajde 19alina » Vin Oct 23, 2009 12:58 pm

Verificati orarul de la administratie publica IDD, anul I, s-a corectat o greseala care era trecuta la tutorialele 2 si 3 , grupele 7 - 10, se suprapuneau orele de la microeconomie cu orele de la franceza optinal, practic erau trecute ambele cursuri de la ora 12- 14. Acum s-a corectat greseala, avem de la 8- 10 microeconomie si de la 12-14 franceza optional, totodata se pare ca s-au scos orele de informatica de la toate grupele.
Verificati orarul.
Numai bine tuturor !
19alina
Baby Student
Baby Student

Mesajde allexxxutzu » Vin Oct 23, 2009 1:02 pm

cine este in grupa 8? :D
allexxxutzu
Baby Student
Baby Student

Mesajde mihai666 » Vin Oct 23, 2009 7:42 pm

Am vazut azi 23.10.2009 ca la orar la Adm Pub an I ID s-au facut modificari si a disparut programatorul cu grupele la laboratorul de informatica.....!? Mai sunt valabile datele mentionate anterior?...ori s-au scos de tot orele de info...?
mihai666
Baby Student
Baby Student

Mesajde anamaria » Vin Oct 23, 2009 9:13 pm

allexxxutzu scrie:cine este in grupa 8? :D

buna eu sunt grupa 8 daca vrei sa mai vb id meu este constantinnmr
anamaria
Baby Student
Baby Student

Mesajde 19alina » Sâm Oct 24, 2009 12:13 am

Eu inteleg ca au fost scoase orele de laborator.
Am trimis un mail la secretariat in legatura cu noul orar, astept un raspuns(daca nu voi primii niciun raspuns, voi intelege ca acesta este noul orar de care va trebui sa tinem cont).
Daca vrei poti trimite intrebarea legata de noul orar, folosind optiunea contact, apoi completezi formularul de contact, eu am folosit acest mijloc de comunicare si am primit raspuns la cele sesizate de mine(observasem ca fusese completat gresit orarul pentru cei de la grupele 7-10, le-am atras atentia si au corectat imediat ,m-au anuntat prin mail ca au corectat greseala).
Sunt receptive persoanele de la secretariat la acest mijloc de comunicare, prin folosirea formularului de contact si au fost amabile.
Daca afli ceva nou in legatura cu aceasta situatie, te rog pune pe forum raspunsul.
http://www.univnt.ro/ro/contact.html
Numai bine !
19alina
Baby Student
Baby Student

Mesajde maria.gh88 » Sâm Oct 24, 2009 7:54 am

19alina scrie:Eu inteleg ca au fost scoase orele de laborator.
Am trimis un mail la secretariat in legatura cu noul orar, astept un raspuns(daca nu voi primii niciun raspuns, voi intelege ca acesta este noul orar de care va trebui sa tinem cont).
Daca vrei poti trimite intrebarea legata de noul orar, folosind optiunea contact, apoi completezi formularul de contact, eu am folosit acest mijloc de comunicare si am primit raspuns la cele sesizate de mine(observasem ca fusese completat gresit orarul pentru cei de la grupele 7-10, le-am atras atentia si au corectat imediat ,m-au anuntat prin mail ca au corectat greseala).
Sunt receptive persoanele de la secretariat la acest mijloc de comunicare, prin folosirea formularului de contact si au fost amabile.
Daca afli ceva nou in legatura cu aceasta situatie, te rog pune pe forum raspunsul.
http://www.univnt.ro/ro/contact.html
Numai bine !

as dori sa iti multumesc ca ai avut rabdarea si minutiozitatea pt a verifica orarele :cheers: :cat: daca nu faceai astfel, ne trezeam la tutoriale cu o mare bucurie care,probabil, ar fi durat ceva timp pt a fi corectata. angry9:
inteleg ca inca mai exista multe lucruri de rezolvat de catre secretariat sau cine s-o ocupa de formularea orarului dar totusi greseli acestea imi lasa un gust amar. tot ce sper in momentul acesta sunt urmatoarele:carnetele de elev si maretialele(suport curs) sa fi ajuns la registratura pana la inceperea tutorialelor si ca orarul sa ramana asa cum e, neschimbat, deoarece sunt multi studenti id care fie muncesc, fie nu locuiesc in buc ce au nevoie de ceva vreme pt a-si organiza timpul in functie de orar.
cat despre orele de informatica, ma bucur ca au fost scoase deoarece mi se pareau ca sunt total aiurea incadrate in saptamana. nu m-ar deranja sa fie reintroduse, insa anuntate din timp si la sfarsit de sapt(vineri, sambata, duminica), asa cum ar trebui sa fie la ID.
maria.gh88
Baby Student
Baby Student

Mesajde 19alina » Sâm Oct 24, 2009 9:25 am

Cu placere ! Mi se pare firesc sa ne anuntam intre noi , despre orice noutate aparuta legat de facultate, doar suntem colegi la IDD, ne vedem rar si aflam mai greu informatiile nou aparute.
Sincer am observat greseala din orar, inca de cand au fost afisate pe site, insa am tot asteptat sa se corecteze, credeam ca va fi observata si corectata. Nu pot fi prea dura in legatura cu aceasta greseala, orice om mai greseste, e omeneste sa gresim, important este sa indreptam greseala si sa recunoastem ca am gresit.
In ceea ce priveste materialele de studiu si carnetul de student, cand am fost saptamna aceasta la secretariat, mi-au spus ca probabil vor veni cand incepem tutorialele, eu totusi cred ca mai devrem de 15 noiembrie nu vor fi toate acestea gata( sincer este mult de lucru la inceputul facultatii si trebuie sa fim intelegatori, eu am rabdare) ,totul este sa nu se intarzie prea mult cu ele, pentru ca, dupa cum am vazut pe site, perioada de examene incepe de pe 18 ianurie pana pe 8 februarie.
Acum sper sa ramana asa orarul , eu inteleg ca au fost scoase orele de laborator pentru informatica, astept un raspuns de la secretariat , daca nu primesc inseamna ca acesta este orarul,asa se lasa de inteles.
Am observat ca e bine sa verificam cat de des putem orarul, pentru ca pot aparea modificari, bine ca este afisat pe site, e adevarat ca aceste schimbari ne dau peste cap programul, inteleg ca este greu, mai ales pentru cei ce lucreaza( si eu lucrez, dar pe mine ma afecteaza mai putin schimbariile de orar , deoarece am weekend-urile libere ).
Am rugamintea daca apar alte informatii noi, sa le postati pe forum sa aflam toti colegii.
Numai bine !
19alina
Baby Student
Baby Student

buna

Mesajde GyaGabry » Sâm Oct 24, 2009 6:05 pm

vreau si eu o carte de demografie pt anul I de la cineva la administratie publica la ID... :bounce:
GyaGabry
Baby Student
Baby Student

Mesajde maria.gh88 » Lun Oct 26, 2009 3:16 pm

vedeti ca s-a modificat din nou orarul la id, si anume s-a adaugat mentiunea :"** Se consulta orarul pentru informatica, la avizierul facultatii" . daca cineva ajunge azi la faq, pls sa posteze in ce anume consta acest orar pt infoomatica... eu maine ajung la faq si daca se va putea, voi posta ceea ce scrie in el, voi veni cu ceva info.
numai bine :flower:
maria.gh88
Baby Student
Baby Student

Mesajde gya » Lun Oct 26, 2009 5:31 pm

cine e grupa 10?:d
sa facem si noi cunostinta:*
gya
Baby Student
Baby Student

Mesajde mihai666 » Lun Oct 26, 2009 7:02 pm

Cu tot respectul dar chestia cu "orarul se consulta la facultate" pt. orele de informatica mi se pare deplasata ca sa nu zic mai rau. Toti de la ID suntem oameni care muncim si chiar nu ne permitem sa venim de zece ori la facultate. Eu nu ma pot invoi de la serviciu ca sa vad orarul, apoi sa vin la ore....si tot asa. E chiar asa greu sa il posteze pe net???
mihai666
Baby Student
Baby Student

Mesajde maria.gh88 » Lun Oct 26, 2009 8:51 pm

mihai666 scrie:Cu tot respectul dar chestia cu "orarul se consulta la facultate" pt. orele de informatica mi se pare deplasata ca sa nu zic mai rau. Toti de la ID suntem oameni care muncim si chiar nu ne permitem sa venim de zece ori la facultate. Eu nu ma pot invoi de la serviciu ca sa vad orarul, apoi sa vin la ore....si tot asa. E chiar asa greu sa il posteze pe net???

da, ai dreptate, ar trebui sa se afiseze pe site in cadrul orarelor ID pt ca si orele de informatica fac parte din viitorul nostru program. sincer vorbind, ma asteptam la inca o "bucurie" de genul acesta;actiunile de acest fel mi-au dat de multe ori impresia ca respectivii care se ocupa de sectia ID(tot ceea ce consta, de la materiale si orar la modalitatea de informare a studentilor la id) nu au tinut cont si de regimul specific al acestei forme de studiu. dar noi , ca studenti, nu cred ca putem influenta cu ceva decursul lucrurilor de acest gen...tot ce pot eu zice este... vreau stabilitate!...,
maria.gh88
Baby Student
Baby Student

Mesajde Dany » Mar Oct 27, 2009 1:44 pm

am fost ieri la fac si am depus actele pt carnet se va elibera sapt viitoare despre manuale.........abia sapt viitoare apropos taxa pt carnet este 5 lei AM REUSIT SA AFLU IN CE GRUPA SUNT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRUPA 1 :bounce:
Dana C
Dany
Baby Student
Baby Student

Mesajde mihai666 » Mar Oct 27, 2009 3:03 pm

Am reusit azi sa vb la facultate despre orele de informatica... Doamna de la secretariat a fost foarte draguta si politicoasa si mi-a spus ca la acest tutorial (ocombrie) nu se vor mai tine orele de informatrica deoarece d-na profesoara are o problema de sanatate. Abia acum inteleg si de ce au ezitat sa afiseze orarul pe net. Multa sanatate d-nei profesoare.
mihai666
Baby Student
Baby Student

Mesajde 19alina » Mar Oct 27, 2009 4:51 pm

Multumesc de informatie !
Numai bine !
19alina
Baby Student
Baby Student

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Administratie-Publica