Moderator: dianadel
ionutzubh scrie:salutare,am fost eu ieri la facultate si mi s-a spus k pt carnetele de student sa ne ducem dupa 20,se asteapta userele....iar pt manuale dupa 1 noiembrie...
gya scrie:cum aflu si eu ce grupa sunt?
trebuie sa ma duc neaparat pana la facultate?
si dak e va rog sa posteze cineva orarul aici pt k l-am luat dupa site dar nu inteleg nimic deoarece este foarte dezorganizat...va rog
pooop
19alina scrie:Eu inteleg ca au fost scoase orele de laborator.
Am trimis un mail la secretariat in legatura cu noul orar, astept un raspuns(daca nu voi primii niciun raspuns, voi intelege ca acesta este noul orar de care va trebui sa tinem cont).
Daca vrei poti trimite intrebarea legata de noul orar, folosind optiunea contact, apoi completezi formularul de contact, eu am folosit acest mijloc de comunicare si am primit raspuns la cele sesizate de mine(observasem ca fusese completat gresit orarul pentru cei de la grupele 7-10, le-am atras atentia si au corectat imediat ,m-au anuntat prin mail ca au corectat greseala).
Sunt receptive persoanele de la secretariat la acest mijloc de comunicare, prin folosirea formularului de contact si au fost amabile.
Daca afli ceva nou in legatura cu aceasta situatie, te rog pune pe forum raspunsul.
http://www.univnt.ro/ro/contact.html
Numai bine !
mihai666 scrie:Cu tot respectul dar chestia cu "orarul se consulta la facultate" pt. orele de informatica mi se pare deplasata ca sa nu zic mai rau. Toti de la ID suntem oameni care muncim si chiar nu ne permitem sa venim de zece ori la facultate. Eu nu ma pot invoi de la serviciu ca sa vad orarul, apoi sa vin la ore....si tot asa. E chiar asa greu sa il posteze pe net???
Înapoi la Administratie-Publica
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori