O nelamurire

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

O nelamurire

Mesajde DaniElle » Sâm Ian 20, 2007 12:27 am

Ce se intampla daca ai luat 4 la proba practica la laborator de informatica?

Inseamna ca l-ai picat?
DaniElle
Baby Student
Baby Student

Mesajde ania » Sâm Ian 20, 2007 8:27 am

in mod normal nu trebuie sa-l pici pt k faza e asa, examinarea practica de pe primu semestru plus examinarea pr, pe sem 2 cumulate au 4 puncte,iar examenul teoretic kre e in vara are 6 puncte din nota finala. deci tu practic din 10 nota finala ai pierdut deocamdata 2 puncte.desi vine 0,2*4=0,8.deci ar trebui sa-ti dea din alea 2 puncte makr 0,8......asa se calculeaza (0,2Xexamin sem1+0,2Xexmanin sem2 )+0,6X exm teoretic.so dont worry
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde ania » Sâm Ian 20, 2007 8:31 am

k sa fiu mai clara,uite exact kre era de fapt calculul

Formulele de calcul sunt urmatoarele:

nota finala = 0.6 x nota examen scris + 0.4 x ( 0.5 x nota laborator sem I + 0.5 nota laborator sem II )
make love, not war
ania
Student
Student

Penibil din partea mea ...

Mesajde DaniElle » Sâm Ian 20, 2007 1:21 pm

Este penibil din partea mea daca pic la laborator de informatica.Mi-e si rusine de mine ..numai gandul ca lucrand ca asistent manager in contabilitate primara ...ma duce sa-mi fie rusine de mine ,daca am picat la informatica.

Anyway...multumesc mult pentru raspuns!

Bafta in continuare!
DaniElle
Baby Student
Baby Student

Mesajde ania » Sâm Ian 20, 2007 6:07 pm

e lasa,considera si tu un moment de ratacire:P, da-l in colo,e doar info, si info la drept,hai sa fim seriosi, nu cont. noi sa fim sanatosi.mai ai o shansa pe sem 2.so no problem.good luck
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde demy » Sâm Ian 20, 2007 11:36 pm

danielle, nu cred ca este penibil.... sincer penibil mi se pare termenu "panza de desenare" si alte traduceri aiurea din officeu in romana... in ceea ce priveste intrebarea ta,dupa cum a spus si ania, situatia nu e tragica, atata timp cat ai facut cdu bine si daca la exam urmator vei avea rezultate bune :)
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!
demy
Student
Student

Mesajde DaniElle » Dum Ian 21, 2007 5:15 pm

Va multumesc mult guys, chiar m-ati mai linistit in legatura cu proba practida de laborator si cum anume se calculeaza rezultatul final.....pana la urma fie ce o fi cu rezultatul ,asta este..nu este un capat de lume. Acum avem examene mult mai importante de trecut.

Va multumesc ,

Bafta la toti in continuare :)

Take care!
DaniElle
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Dum Ian 21, 2007 9:55 pm

Cu placere danielle. Intr`adevar, exemenele importante abia de acum incep, asa ca mai bine iti focalizezi atentia pe ele :downtown: Bafta la invatat ! :thumbup:
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!
demy
Student
Student

Înapoi la Drept