Pentru cine nu a fost la examenul de Economie, pot sa va povestesc pe scurt ce ni s-a dat. Examenul a fost pe mai multe numere - mie, de exemplu, mi-a picat subiectul 10.
Am avut un subiect teoretic (Ex. "Salariul"), doua intrebari in care trebuia sa completam termenii lipsa, doua grile cu un singur raspuns corect, doua cu mai multe raspunsuri corecte si 4 propozitii de tip adevarat / fals.
Acestea se regasesc in testele de la sfarsitul fiecarui capitol din suportul de curs.
Pe langa, am mai avut de adus un referat si un portofoliu cu sarcini de lucru (despre acesta nu stiu prea multe detalii, pentru ca nu l-am facut).
Inca ceva... As vrea sa fac un grup pe Facebook, unde sa ne putem exprima mai liber. In plus, sunt sigura ca intrati mai des pe FB decat pe acest forum. De aceea, daca sunteti interesati de un mod de comunicare mai interactiv, dati-mi mesaj privat cu adresele voastre de mail / Facebook IDs sa demaram acest proiect.
Bafta in continuare la examene si daca aveti intrebari (sau raspunsuri), nu va sfiiti sa postati!
Multumesc,
Gabi