de morpheusdj » Vin Sep 10, 2004 1:04 pm
Mai, nu trebuie sa ii judeci pe toti francezii dupa cum sunt cativa dintre semenii lor. Poate ca astia erau mai prosti de felu lor, cine stie.
Oricum, este un lucru stiut ca la noi fetele se imbraca de 1000 de eori mai bine decat in occident. Nu degeaba se spune ca avem femei frumoase:)
Cat despre blugii de rapper, sper ca nu detesti aceste haine pentru ca mie asa imi place sa ma imbrac, in haine largi, comode, adidasi etc. Bineinteles ca am si un costum in dulap, dar ala il imbrac mai rar:)
Cat despre camin, cei interesati pot sa isi puna pofta in cui deocamdata, am trecut ieri pe la facultate si acesta nu era nici pe departe terminat. Pe una din alturi fusesera motate reamele pentru geamuri termopan si camerele pareau zugravite pe interior. Pe celelalte laturi nici macar aceste ramuri nu erau puse iar camerea nu erau zugravite nici pe interior nici pe exterior.
Eu unul nu cred ca acest camin va fi terminat pana la iarna. Cel mai devreme la primavara sau cel mai tarziu crde ca odata cu inceperea urmatorului an.
Noi sa fim sanatosi