pareri absolvent

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

pareri absolvent

Mesajde Vizitator » Vin Iul 16, 2004 12:57 pm

Am absolvit UNT si pot sa spun ca este o facultate deosebita.daca vrei sa ramai cu ceva dupa absolvire aici trebuie sa vii.
ps-aveti grija la domnul profesor Radescu :evil:
Vizitator

...

Mesajde Ruxandra Luchian » Mar Iul 20, 2004 9:26 pm

....
Ultima oară modificat de Ruxandra Luchian pe Joi Apr 17, 2008 11:19 am, modificat 1 dată în total.
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde garba_claudiu » Joi Aug 05, 2004 10:05 pm

ruxandra >>> probleme gogule ?
garba_claudiu
Baby Student
Baby Student

o alta parere de absolvent

Mesajde Vizitator » Lun Oct 04, 2004 1:06 pm

Intr-adevar, daca vrei sa ramii cu ceva in cap dupa absolvirea facultatii, opteaza pentru UNT. Si mare atentie la D-l Radescu! Personal, cred ca a fost spaima tuturor celor care au facut seminariile de Procedura penala cu el! Nu contest capacitatea sa intelectuala, dar ca om, ca si caracter..... INFECT! Si acum mi se face sila cand imi aduc aminte de parerile si ifosele pe care le " arunca" in stanga si in dreapta! In rest, numai de bine! A fost o onoare sa invat la UNT.
Vizitator

o alta parere de absolvent

Mesajde Vizitator » Lun Oct 04, 2004 1:07 pm

Intr-adevar, daca vrei sa ramii cu ceva in cap dupa absolvirea facultatii, opteaza pentru UNT. Si mare atentie la D-l Radescu! Personal, cred ca a fost spaima tuturor celor care au facut seminariile de Procedura penala cu el! Nu contest capacitatea sa intelectuala, dar ca om, ca si caracter..... INFECT! Si acum mi se face sila cand imi aduc aminte de parerile si ifosele pe care le " arunca" in stanga si in dreapta! In rest, numai de bine! A fost o onoare sa invat la UNT.
Vizitator

Mesajde Ruxandra Luchian » Mie Oct 06, 2004 12:17 am

Nu prea inteleg,dar am sa incercsa fiu atenta la cursurile lui.multam
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde Radu » Mie Oct 06, 2004 7:18 pm

draga vizitatorule ...
daca tu n`ai murit ... inseamna ca nici noi nu o sa murim ... thanks oricum ptr sfat
Radu
Baby Student
Baby Student

Mai copii, voi va prefaceti?

Mesajde Ionutzu » Lun Oct 25, 2004 11:37 am

:shock: m-am reinscris de curand pe forum (am terminat anul trecut facultatea si am avut o viata prea plina ca sa mai ajung si pe site-ul asta) si, asa cum se obisnuieste, am facut un tur al topic-urilor si al raspunsurilor afisate. pot sa zic iar :shock:. parca am dat peste un site al elevilor de clasa a 5-a. in afara de faptul ca Ruxandra e omniprezenta (no offense, dar dupa 2 topicuri si tone de mesaje postate de tine cu informatii 0 am avut senzatia de :?). voi pareti a folosi forumul drept loc de agatamant [ceea ce nu e un lucru rau, dar faceti, frate un topic separat : AICI SE SCHIMBA NUMERE DE TELEFON (SI SE AGATZA :wink: )]. copii, sunteti mari acum. nu zic ca eu sunt cine stie ce autoritate, sau ca sunt ditamai maturul de mare, dar nu amestecati lucrurile serioase cu flirtul. si aratati putin respect (stiti ce e ala? da' de politete ati auzit?) fata de forumul unei institutii serioase. Facultatea de Drept a Universitatii "Nicolae Titulescu" este de prim rang. Aici se invata la greu si pot sa spun ca sunt mandru ca am reusit sa o termin onorabil. atat pentru acum, dar promit ca revin.
Viata-i faina! nu va incrancenatzi!
Ionutzu
Baby Student
Baby Student

Mesajde Ruxandra Luchian » Lun Noi 01, 2004 10:45 am

Mi-a placut.
Ruxandra
Ruxandra Luchian
Student
Student

Mesajde morpheusdj » Vin Noi 05, 2004 2:00 am

Pareri de absolvent inca nu pot sa dau dar pana acum mie unul imi place, am facut o alegere buna zic eu.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde NCphallus » Mar Oct 17, 2006 8:25 am

Ionutzu, tu acum cu ce te ocupi? Esti angajat undeva? Sunt de acord cu parerile tale cu privire la neseriozitatea discutiilor.
NCphallus
Baby Student
Baby Student

Mesajde Audi » Sâm Dec 09, 2006 2:31 pm

NCphallus...uita-te mama la data cand sunt postate mesajele alea...:).no offence dar vorbeai cu peretzii cum s-ar zice
We grow too soon old and too late smart
Audi
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept