HELP MEEE!!!!!ECHIVALARE EXAMENE ADMINISTRATIE PUBLICA-DREPT

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

HELP MEEE!!!!!ECHIVALARE EXAMENE ADMINISTRATIE PUBLICA-DREPT

Mesajde corina89 » Joi Iul 21, 2011 12:08 am

Buna! Am si eu o mare nelamurire! Am terminat administratie publica, acum vr sa ma inscriu la drept si as vrea sa stiu daca se echivaleaza din examene avand in vedere k am facut atatea materii de drept acolo ,,, Auzisem ceva si de posibilitatea de a da niste diferente si sa ma inscriu direct in anul 3, dar asta kiar nu prea imi vine sa cred... Stie cineva, orice legat de kestia asta ?????
bounce :
corina89
Baby Student
Baby Student

Mesajde Unul » Joi Iul 21, 2011 12:27 am

Cunosc un caz exact ca tine, a terminat anul asta Administratie Publica tot la Titulescu, si a depus cerere de echivalare pentru materiile facute la Administratie Publica, si care se fac si la drept si i s-au echivalat.Tgd, Economie, Engleza, Sport doar materiile astea stiu sigur ca i s-au echivalat.Oricum inainte sa te inscrii intreaba la secretatriat despre lucrul asta, te vor lamuri mai bine.Sa dai diferente si sa treci in anul 3, nu cred ca exista asa ceva, incepi din anul 1 cu posibilitatea echivalarii unor materii.
Unul
VIP
VIP

Mesajde corina89 » Joi Iul 21, 2011 12:37 am

MDA ... EU AM TERMINAT LA UNIV. BUC ... SPER SA SE POATE ECHIVALA ... MS MULT DE TOT, MI-AI FOST DE MARE AJUTOR! :blackeye:
corina89
Baby Student
Baby Student

Mesajde Unul » Joi Iul 21, 2011 12:45 am

Se echivaleaza si de la Universitatea, trebuie sa duci la secretariat dovada cu nota pe care ai obtinut-o la examenul respectiv, si se echivaleaza de obicei cu nota pe care ai avut-o.Trebuie sa vorbesti de la inceput si cu profesorii care predau materia care o echivalezi, ca nu mai este necesar sa mergi la cursuri la seminarii si este bine sa te informezi de la inceput.
Unul
VIP
VIP

Mesajde corina89 » Joi Iul 21, 2011 12:58 am

AM INTELES! INK CEVA, STII CUMVA CE PROGRAM E LA SECRETARIAT K SA STIU INTRE C ORE SA MA DUC??? MS
corina89
Baby Student
Baby Student

Mesajde Unul » Joi Iul 21, 2011 1:01 am

Acum e de la ora 9, cand am fost eu acum o saptamana, am ajuns pe la ora 8 jumate si era deschis deja.De la ora 9 pana la 17:00 normal, stiu ca din August intrau in concediu.Inainte sa mergi mai bine suni inainte sa fii sigura.Sunt numerele de telefoane de la secretariat pe siteul facultatii.
Unul
VIP
VIP

Înapoi la Drept