Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu
Roxy04 scrie:Unul scrie:Sunt anul 2 acum si primul an am stat in camin.
Intrebari referitoare la ,,,Cat de buna este facultatea,, sunt inutile din punctul meu de vedere,daca inveti o faci oriunde fie la stat fie la Titulescu fie la Spiru sau oriunde.
In legatura cu caminul sunt conditii bune, adica este curat in camere lenjeria se schimba saptamanal sunt femei de serviciu care fac curatenie peste tot in camera.Sunt conditii bune.Sunt camere de 2, 3 si 4 persoane,etajul 10 are de 2 persoane, pe fiecare etaj exista cate o camera dubla care are 4 persoane.
Sa raspund si celui care a adresat intrebarea daca e buna facultatea.Daca nu inveti si nu te tii de treaba nu treci examenele,o poti face tragand de un 5 sau 6 cu telefonul, mai merge si in modul asta.Personalul facultatii este ok, adica profesorii sunt buni seminarele sunt serioase, exista si o prezenta la cursuri si seminarii de care se tin cont la intrare in examen.Este facultate serioasa.
Daca mai aveti intrebari referitoare la desfasurarea orelor, la situatia din camin sau alte lucruri le puteti adresa.
Da si anul asta voi sta tot in camin,dar nu mi-am pastrat camera :p in luna august voi merge sa ma cazez din nou.Mi-ar face placere de asemenea sa mai colaboram.
Nu sunt uniforme obligatorii, tinuta este la alegerea studentului, poti veni imbracata oricum doresti.
buna si eu sunt studenta de anul acesta la universitate eu am spus din ce stiam si din ce am aflat....eu am camera in camin pe la etajul 1 as vrea sa cunosc persoane din camin pentru ca nu cunosc pe nimeni ...mi-ar face placere sa mai vorbim daca stai si tu in camin...bafta
o intrebare in aceasta universitate sunt uniforme? de acest subiect chiar nu am auzit si sa stiu la ce ma astept:D
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori