Contabilitate de gestiune - anul II

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

Contabilitate de gestiune - anul II

Mesajde Nicoletaa » Mar Dec 14, 2010 1:33 pm

Am o intrebare pentru colegii de anul 3 de la FB. Cum ati reusit sa luati examenul la conta de gestiune in conditiile in care avem toata cartea de invatat? Cum ati reusit sa invatati?
Nicoletaa
Baby Student
Baby Student

Mesajde allex_stef » Joi Dec 30, 2010 10:53 pm

pai nu e tot de invatat.sunt vreo 3 sau 4 capitole parca. toata cartea e pt CIG. asa stiu
allex_stef
Student
Student

Mesajde Nicoletaa » Mar Ian 04, 2011 1:57 pm

Si care ar fi aceste capitole??? Profesorul a spus ca avem de invatat toata cartea, chiar daca el a predat o parte din materie. A mai spus ca o sa ne dea teorie + aplicatie (iar la aplicatie vrea sa ii scriem si teorie).
Nicoletaa
Baby Student
Baby Student

Mesajde alinush88 » Mie Ian 19, 2011 5:22 pm

eu sunt anul 3 si am reusit sa iau examenul abia in RR.

examenul nu e foarte greu, fiindca nu e mult de invatat, dar trebuie sa stii perfect..si pe deasupra e foarte stresant..o sa va aseze in banci dupa grupa cate unul in banca si o banca libera...nimeni nu se misca...daca nu ai carnet nici macar nu intri la examen.se intra cu 2 foi pe care le semneaza profu..si din 2 in 2 minute maxim tresari, ca tipa profu..

de invatat sunt capitolul 1: clasif productiei, clasif ch de productie(cu subiectul asta am luat eu), costuri, factorii care determina organizarea ctb manageriale, principiile calculatiei costurilor, clasif calculatiilor si problemele de la costuri
capitolul 2: sunt tipuri de probleme la care trebuie sa scrii definitia principiului respectiv si la fiecare pas sa scrii ce calculezi. la principiile mai grele da profu problema, la principiile mai usoare ne-a dat sa inventam noi cerinta.
mai e de invatat si capitolul 4, dar am dat de 3 ori examenul si nu tin minte sa fi dat ceva din capitolul asta. ati putea totusi sa invatati clasif metodelor de ctb manageriala.
eu cand am luat am scris subiectul de teorie perfect, si la problema nu am scris definitia si am luat 7 parca
ca sa iei examenul trebuie sa faci unul din subiecte perfect si sa scri cat mai mult la celalalt...daca scrii cate ceva la fiecare nu iei 5..

sfatul meu: dc nu stiti subiectele de teorie f bine si probleme cat de cat sa le rezolvati(sau viceversa), mai bine stati acasa.nu va riscati sa copiati, fiindca dc esti prins, ai pus-o..si de obicei te prinde.dc profu e intr-o stare buna te da afara da nu te mai trece prea curand(stiu un tip care a dat de vreo 10 ori si a facut si an suplimentar din cauza lui)..dc il prinzi intr-o stare proasta, esti exmatriculat..
alinush88
Baby Student
Baby Student

Mesajde radu90 » Joi Ian 20, 2011 12:33 am

nu are nimeni capitolele din care dam la examen sa le puna pe net sau sa le trag la xerox ca nu mi-am cumparat cartea si nu am nimic de pe care sa citesc macar?
radu90
Baby Student
Baby Student

Mesajde Gabi.v » Dum Ian 23, 2011 11:38 pm

@alinush88
in legatura cu subiectul tau.
Sa inteleg ca pica un singur subiect de sinteza cum ti a picat tie... clasificarea cheltuielilor.
La ce ar trebui sa ne asteptam, trebuie sa ii scriem f in detaliu fiecare clasificare etc.
La tine a fost suficient sa le clasifici si sa scrii cate ceva la fiecare clasificare?
Gabi.v
Baby Student
Baby Student

Re: Contabilitate de gestiune - anul II

Mesajde evelina » Dum Apr 10, 2011 3:43 pm

Nicoletaa scrie:Am o intrebare pentru colegii de anul 3 de la FB. Cum ati reusit sa luati examenul la conta de gestiune in conditiile in care avem toata cartea de invatat? Cum ati reusit sa invatati?

barrrr, imputit examen...
evelina
Student
Student

Am o intrebare pentru colegii de anul 3 de la FB. Cum ati re

Mesajde Lilyka » Sâm Apr 16, 2011 12:58 pm

jguygityfrycfycklkjkl
Ultima oară modificat de Lilyka pe Lun Mai 14, 2012 9:54 am, modificat 1 dată în total.
Lilyka
Baby Student
Baby Student

Mesajde zmotocica » Mie Aug 31, 2011 9:19 pm

heii..buna..vreau si eu cursul de la cotab. de gestiune:-s..ca am restanta..ma ajuta careva:D??merci
zmotocica
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Finante si Banci