Problema

Informatii referitoare la Cursuri, Seminarii, Profesori, Servicii Functionale

Problema

Mesajde demy » Mie Mar 26, 2008 4:16 pm

Am si eu o curiozitate... E normal ca in conditiile in care platim o taxa cel putin maricica fata de alte universitati, in momentul in care te duci la toaleta sa fie mizerie, apa pe jos, sa nu se inchida usa nici la jumatate din numarul cabinelor la fiecare etaj, la parter trecand peste faptul ca sunt wc-uri turcesti nu exista cosuri de gunoi (pentru cos trebuie sa urci la etaj) si daca nimeresti o cabina a carei usa sa se inchida, descoperi ca nu se incuie... ?! Nu cred ca a cerut nimeni glade microspray la fiecare toaleta ca sa miroasa frumos, da macar un strict necesar care sa releve putin respectul universitatii... Nu am vrut sa fac observatia asta pana acum si am preferat sa astept o inbunatatire, dar din pacate vad ca lucrurile merg din rau spre si mai rau.. :pottytrain4:
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!
demy
Student
Student

Mesajde ania » Lun Ian 25, 2010 9:02 am

lasa demy k mai avem o sesiune de dat si scapam, si problema cu usile de neinchis nu s-a rezolvat.... cu apa pe jos nici atat, si nici cu cosurile de gunoi....vor mai trece multe generatii oare??[/list]

Plus ca de vreun an jumate doi eu merg numai cu telefonu mobil dupa mine in toaleta. Dupa ce am ramas blocata de 2 ori m-am invatzat minte...macar sa pot sa ies cumva....Good luck celorlalti
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde maria.gh88 » Vin Apr 09, 2010 6:51 pm

sal! am fost acum aprox 1 saptamana la facultate sa ma interesez de o carte dupa care sa invat la drept administrativ 1,idd an1 iar ajutorul primit de la doamna de la librarie a fost = 0. am intrat inauntru cu gandul de a o intreba pe doamna 2 lucruri:1.daca stie de ce in vitrina faq exista manual de drept administrativ,idd, iar noi nu am primit nimic;2.daca poate sa imi recomande o carte dupa care sa invat. si pe care sa o cumpar de la dansa .nu am intrebat nimic din ce nu tine de meseria dansei.

POATE din naivitate am crezut ca dansa stie ce carti are de vanzare,din moment ce lucreaza acolo,(atentie, e vb despre o carte care sa aiba in titlul sau "drept administrativ" nu am cerut cai verzi pe peretii!!)dar cand cand a ridicat mana in vazduh, a invartit-o si a aratat spre zeci de carti pe care eu trebuia sa le iau la rand pana dadeam de o carte ce imi trebuia,mi-am dat seama ca doamna habar nu are ce vinde;sau e vb doar de nepasare.
mai ales studentii care lucreaza si rup cu greu cateva ore din serviciu pt a merge special la faq in scopul de a se informa, nu au timp de certuri cu secretarele sau doamne care iau salariul degeaba. daca merg la librarie si o rog frumos pe doamna sa imi sugereze o carte, pai sa mi-o dea ea in mana ,nu sa stau eu sa iau la rand toate cartile de pe rafturi.sau sa zica nu stiu! si sa ma duc in alta parte sa cumpar.
maria.gh88
Baby Student
Baby Student

testin'

Mesajde florindaloverboy » Mar Oct 12, 2010 5:46 pm

bau :)
florindaloverboy
Baby Student
Baby Student

pt mariagh88

Mesajde florindaloverboy » Mar Oct 12, 2010 5:56 pm

[b]Sora mea , stiu prin ce treci , am fost si eu de trei ori la secretariat in doua saptamani si e teroare cu secretarele astea..dupa ce ca au doua ore pe zi pt program cu publicul, si atunci ne ignora si ne vorbesc de la 12 metrii , in afara faptului ca nici macar nu ne acorda atentie.. Frate , daca n au chef de munca , sa i dea drumu acasa, ca e criza si sunt o gramada de persoane care abia asteapta sa le ia locul. Noi le platim salariile , sa ne arate putin respect .
Si eu fac mari sacrificii sa ajung la cursuri . Dimineata sunt la cursuri si dupa amiaza muncesc . Plec la 7 dimineata din casa si ajung la 23 pm, in nici un caz n am chef sa ma cert cu vre o ignoranta de secretara.
florindaloverboy
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Sugestii, Aprecieri, Sfaturi