Bun venit bobocilor de la DREPT ZI ! An 1 2010-2011 lista

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Bun venit bobocilor de la DREPT ZI ! An 1 2010-2011 lista

Mesajde CriStiaN AnGeL » Joi Sep 09, 2010 9:39 pm

Aveti aici lista celor admisi ( nu ca as fi auzit sa fie cineva respins )

http://www.univnt.ro/candidati/index.html

Bun venit bobocei ! :cheers:

adaugati id-ul cristi.style103 insa la add am rugamintea sa imi specificati de unde aveti id-ul, in rest va ajut cu orice ocazie pot! :bounce: :bounce: :bounce:
CriStiaN AnGeL
Baby Student
Baby Student

olla all

Mesajde dntza » Lun Sep 13, 2010 10:29 am

ms:XX: :bounce: :cheers: :flower:
dntza :)
dntza
Baby Student
Baby Student

Mesajde CriStiaN AnGeL » Mie Sep 22, 2010 1:27 am

Unele dintre raspunsurile la intrebarile voastre.

*Grupele se fac intr-un mod aleatoriu, cativa de la fiecare litera.

*Grupa contine 40 de studenti, numarul poate creste pana la 43 de studenti in grupa. (Dupa condica)

*Mutarea in alta grupa, se face doar pe motiv serios, intemeiat, in primele 2 saptamani de la inceperea anului. Daca ai un motiv bine intemeiat si serios, mergi la secretariat si vorbesti cu doamnele de acolo, doar dansele se pot ajuta.

*Cursurile de obicei sunt dupamiaza, exceptand economia care era de la 8.00-10.00 (vorbesc despre anul I seria I), daca nu se vor aduce modificari la programul vechi de anul trecut, atunci va fi la fel.

*Orarul se afiseaza in prima sau a 2-a saptamana de la inceperea anului.

*30 de credite sunt necesare pentru a promova anul.

*Pe http://elis.univnt.ro se face logarea pentru mai multe informatii referitoare la discipline(cate credite contin), contact profesori, teste/grile, situatia platii,etc.

*Userul si parola pentru http://elis.univnt.ro le veti putea gasii pe carnetul de student, dupa ce va fi eliberat.

YM: cristi.style103
CriStiaN AnGeL
Baby Student
Baby Student

Mesajde cathy_tanase » Mie Sep 22, 2010 9:58 am

CriStiaN AnGeL scrie:Unele dintre raspunsurile la intrebarile voastre.

*Grupele se fac intr-un mod aleatoriu, cativa de la fiecare litera.

*Grupa contine 40 de studenti, numarul poate creste pana la 43 de studenti in grupa. (Dupa condica)

*Mutarea in alta grupa, se face doar pe motiv serios, intemeiat, in primele 2 saptamani de la inceperea anului. Daca ai un motiv bine intemeiat si serios, mergi la secretariat si vorbesti cu doamnele de acolo, doar dansele se pot ajuta.

*Cursurile de obicei sunt dupamiaza, exceptand economia care era de la 8.00-10.00 (vorbesc despre anul I seria I), daca nu se vor aduce modificari la programul vechi de anul trecut, atunci va fi la fel.

*Orarul se afiseaza in prima sau a 2-a saptamana de la inceperea anului.

*30 de credite sunt necesare pentru a promova anul.

*Pe http://elis.univnt.ro se face logarea pentru mai multe informatii referitoare la discipline(cate credite contin), contact profesori, teste/grile, situatia platii,etc.

*Userul si parola pentru http://elis.univnt.ro le veti putea gasii pe carnetul de student, dupa ce va fi eliberat.

Mersi frumos pentru info si pentru primire! :cheers:

Seminariile sunt tot dupa-masa? (in cazul in care nu se schimba orarul)
cathy_tanase
Baby Student
Baby Student

Mesajde tstonem » Mie Sep 22, 2010 12:47 pm

Depinde de materie şi de seria grupei.

Nu te îngrijora în privinţa orarului, poţi merge cu altă grupă a asistentului la seminar dacă ora ţi-e mai convenabilă. Sau dacă lucrezi aduci adeverinţă de la muncă şi eşti scutită de o parte din prezenţă. Prinzi tu mersul după prima săptămână de cursuri.
Toate la timpul lor sau la Timpuri Noi.
tstonem
Baby Student
Baby Student

Mesajde cathy_tanase » Mie Sep 22, 2010 1:38 pm

tstonem scrie:Depinde de materie şi de seria grupei.

Nu te îngrijora în privinţa orarului, poţi merge cu altă grupă a asistentului la seminar dacă ora ţi-e mai convenabilă. Sau dacă lucrezi aduci adeverinţă de la muncă şi eşti scutită de o parte din prezenţă. Prinzi tu mersul după prima săptămână de cursuri.

Mersi frumos pentru raspuns! :cheers:

Eu cam stiu cum sta treaba in faculta, in general. UnivT este a doua pentru mine! ;) Oricum partea cu adeverinta este o noutate pentru mine. Cui ar trebui dusa acea adeverinta? La fiecare profesor in parte sau la secretariat?
cathy_tanase
Baby Student
Baby Student

Mesajde tstonem » Mie Sep 22, 2010 9:47 pm

cathy_tanase scrie:Cui ar trebui dusa acea adeverinta? La fiecare profesor in parte sau la secretariat?

Foşti colegi de grupă duceau profesorilor de seminar o copie xerox cu adeverinţa. Îţi recomand să duci şi la secretariat, în semestrul 2 se cere prezenţa şi la cursurile de sociologiei şi ISDR.
tstonem
Baby Student
Baby Student

buna

Mesajde fatza » Joi Sep 23, 2010 1:21 am

buna viitorii mei colegi de la drept :*:* :bounce: :love3:
fatza
Baby Student
Baby Student

Mesajde cathy_tanase » Joi Sep 23, 2010 10:10 am

tstonem scrie:
cathy_tanase scrie:Cui ar trebui dusa acea adeverinta? La fiecare profesor in parte sau la secretariat?

Foşti colegi de grupă duceau profesorilor de seminar o copie xerox cu adeverinţa. Îţi recomand să duci şi la secretariat, în semestrul 2 se cere prezenţa şi la cursurile de sociologiei şi ISDR.

Mersi pentru info. Asa voi face! :) :thumbright:

fatza scrie:buna viitorii mei colegi de la drept :*:* :bounce: :love3:

Buna si tie! :)
cathy_tanase
Baby Student
Baby Student

:|

Mesajde fatza » Joi Sep 23, 2010 11:20 am

...am auzit k e km naspa profesoara de tgd ... :| voi ce ziceti ?
fatza
Baby Student
Baby Student

Mesajde tstonem » Joi Sep 23, 2010 6:07 pm

Depinde din ce punct de vedere ai auzit.

Da, domnul Popa dă subiecte nasoale la examen, în rest e ok. Te salută pe coridor dacă îl saluţi şi tu.
tstonem
Baby Student
Baby Student

orar

Mesajde andreeas » Vin Sep 24, 2010 9:53 am

Festivitate studenti cursuri tip Licenta

Festivitatea de deschidere a anului universitar 2010/2011 va avea loc luni, 4 octombrie a.c., orele 9,30, in amfiteatrul 1.

Incepand cu orele 10,00, studentii anului I vor participa pe facultati la deschiderea oficiala a cursurilor, dupa cum urmeaza:

-Facultatea de Drept, amfiteatrul 1

-Facultatea de Stiinte Economice, amfiteatrul 2

-Facultatea de Stiinte Sociale si Administrative, Amfiteatrul 6.

Cursurile incep marti, 5 octombrie, conform orarului ce se va afisa vineri, 1 octombrie, la avizierul fiecarei facultati.

Seminariile se vor desfasura incepand cu data de 11 octombrie a.c. (a II-a saptamana de scoala).
andreeas
Baby Student
Baby Student

prezenta

Mesajde lou_v_sal » Vin Sep 24, 2010 10:04 am

Buna! As vrea sa stiu, daca sunt studenta la inca o facultate la zi, pot aduce adeverinta care sa certifice acest lucru si sa fiu scutita de o parte din prezente?Multumesc mult, o zi buna va doresc.
lou_v_sal
Baby Student
Baby Student

a

Mesajde andreeas » Vin Sep 24, 2010 10:25 am

da, poti sa aduci adeverinta. trebuie sa informezi toti profii, ca dupa sa nu te trezesti in sesiune ca nu ai prezente. succes :D
andreeas
Baby Student
Baby Student

thx

Mesajde lou_v_sal » Vin Sep 24, 2010 10:28 am

Mersi mult! te pup:*bafta si tie
Ducuta
lou_v_sal
Baby Student
Baby Student

Mesajde dianiss » Lun Oct 25, 2010 5:17 pm

Buna ,
Ma lamureste si pe mie cineva, sunt anul I la ID si sunt in grupa 13, nu-mi dau seama din orar la ce ora sunt cursurile si nu am gasit nicaieri in acest orar grupa 13.
Multumesc mult
dianiss
Baby Student
Baby Student

Help

Mesajde Iullia » Mie Noi 03, 2010 10:00 pm

Salut. Din pacate nu am reusit sa ajung in weekendul care tocmai a trecut la cursuri. Sunt anul I la id. Nu am aflat inca la care grupa. Unde pot sa vad acest lucru? Numele meu de familie incepe cu litera "D". De asemenea, unde gasesc un orar? Mersi frumos.
V-as propune de asemenea sa deschidem un blog pe care se pot pune cursuri, dar si o serie intreaga de info necesare; este mult mai usor de "manevrat" decat grupurile yahoo care sunt absolut invechite.
Mailul meu este julesd@luckymail.com
Iulia
Iullia
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept