practica!!!!

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

practica!!!!

Mesajde aLINAK » Dum Iul 11, 2010 5:33 pm

La facultatea de drept ,univ bucuresti practica este obligatorie incepand cu primul an.Aveti idee daca la noi este acelasi regim?multumesc
aLINAK
Student
Student

Mesajde aLINAK » Lun Iul 12, 2010 10:46 pm

imi place ca sunt 55 vizualizari si nicio parere;))!macar spuneti-va opinia in legatura cu practica din anul 1,vi se pare ok sau vi se pare ciudat sa o faci tinand cont de faptul ca nu avem suficiente cunostiinte,..?
aLINAK
Student
Student

Mesajde P_Alina » Mar Iul 13, 2010 7:18 am

aLINAK scrie:imi place ca sunt 55 vizualizari si nicio parere;))!macar spuneti-va opinia in legatura cu practica din anul 1,vi se pare ok sau vi se pare ciudat sa o faci tinand cont de faptul ca nu avem suficiente cunostiinte,..?

Eu sunt la Finante Banci, am trecut anul 2 si de 3 saptamani sunt in practica la Bancpost ( din proprie initiativa), parerea mea este sa mergi sa o faci
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu!
P_Alina
Baby Student
Baby Student

Mesajde rux89 » Mar Iul 13, 2010 5:20 pm

in contractul de studii semnat la inceputul anului, practica de specialitate era trecuta ca disciplina facultativa.
rux89
Baby Student
Baby Student

Mesajde aLINAK » Dum Iul 18, 2010 10:06 pm

da,intr-adevar practica este facultativa la noi in universitate dar nu mi se pare ok,tinand cont de faptul ca pana si Biotera are practica obligatorie.
Multumesc pentru sfat P_Alina,asa voi face ,doar ca daca era obligatoriu sa faci practica s-ar fi organizat de catre domnii profesori anumite grupe si etc.Eu as vrea sa fac practica "in instanta" dar imi este foarte greu sa fac asta tinand cont de faptul ca nu cunosc oameni in domeniu....ar fi fost mult mai ok sa se organizeze ceva...
aLINAK
Student
Student

Mesajde CriStiaN AnGeL » Joi Sep 09, 2010 7:43 pm

Ok, sa va zic ce nu va zice nimeni pe aici.

Trebuie sa te inscrii la inceputul anului pentru practica !

Pe scurt am terminat anul 1, am facut 1 an practica si cand m-am dus la secretariat sa-mi "aloce" cele 6 credite, 3 pe fiecare semestru, mi s-a spus:

"Trebuia sa te inscrii la inceputul anului, nu s-a inscris nimeni"

M-a suparat tare partea asta a Universitatii Nicolae Titulescu.

Nu s-a afisat nimic pe avizier de asta, decat la sfarsitul anului a fost afisat pe avizier, cate credite se acorda pentru practica.

Nu am facut nicio reclamatie insa anul asta am de gand sa fac, daca nu se iau masuri.
CriStiaN AnGeL
Baby Student
Baby Student

Mesajde aLINAK » Joi Sep 09, 2010 9:27 pm

Multumim pt informatie Cristian!Mie mi s-a intamplat o alta porcarie:am vrut sa fac practica luna asta,dupa vacanta judecatoreasca,si imi trebuia o adeverinta,cum ca sunt studenta la Drept bla bla.M am dus la secretariat sa mi se elibereze acea adeverinta si ciuciu:|...cica practica este obligatorie abia in anul 4,prin urmare pana atunci este problema mea daca vreau sa fac practica,ei nu imi dau nicio adeverinta.Evident va fi muult mai complicat sa fiu acceptata pe la vreo judecatorie la practica dar dupa data de 10 voi incerca....poate poate 8-|!
aLINAK
Student
Student

Mesajde CriStiaN AnGeL » Joi Sep 09, 2010 9:44 pm

Practica aia facultativa, pana in anul 4 e mai mult pentru tine, sa ai experienta, iar totalul de 6 credite(2 sem de practica) se acorda ca un bonus pentru experienta ta.
Cel putin eu asa am gandit asta. Asa mi se pare normal.
Practica obligatorie insa din cate am vazut pe forum si din ce mai stiu eu asa, e cea din anul 4, insa o poti face mai curand de anul 4(nu stiu cum vine asta, nu inteleg exact metoda, din moment ce pana ajungi anul 4 se zice ca-i facultativa iar apoi e necesara !)
E un pic incurcat sistemul facultatii la sectiunea asta, eu unul nu-l inteleg momentan, insa acum la inceputul anului 2 ma duc sa ma inscriu pentru practica aia.
Maine voi intreba la secretariat legat de problema asta "misterioasa", mai exact cand trebuie sa te inscrii, sau ce inseamna "la inceputul anului".

Cu placere, iar daca mai auzi ceva referitor de asta, zi-mi si mie te rog :cheers:
Ideea e ca sunt 6 credite pe an, sunt 4 ani, 24 de credite care majoritatea nu profita de ele din cauza necunoasterii, sau neavand sansa sa faca undeva practica din lipsa de contacte, posibilitati, etc.
CriStiaN AnGeL
Baby Student
Baby Student

Mesajde aLINAK » Joi Sep 09, 2010 10:21 pm

Da,intr-adevar cam complicat!Voi incerca si eu sa mai obtin niste informatii si sa vedem..Voi posta pe forum daca mai aflu ceva nou:)
aLINAK
Student
Student

Mesajde CriStiaN AnGeL » Vin Sep 10, 2010 2:32 pm

Ok, am intrebat azi la secretariat si mi s-a spus:

"Practica este obligatorie doar in anul 4, daca faci pana in anul 4 practica, o faci pentru ca asa vrei tu,bla bla"

Am insistat sa primesc un raspuns de ce este atunci afisat pe avizier "Practica facultativa 3 crd sem1, 3crd sem2"

Raspunsul a fost clar, :error: :error: :error: :error:, nu se stie sau nu exista o explicatie logica.

[smilie=to funny.gif]

Eh, merg mai sus si tot aflu, la secretariat nu exista raspunsul la asta, asta e clar.
CriStiaN AnGeL
Baby Student
Baby Student

Mesajde aLINAK » Vin Sep 10, 2010 4:28 pm

da,clasic secretariat:"nu stim".Cam asta mi s-a spus si mie cand am fost.Eu voi astepta sa inceapa facultatea si atunci ma voi ocupa ceva mai atent de problema asta....pana atunci vacanta placuta!
aLINAK
Student
Student

Înapoi la Drept