Regulament

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Regulament

Mesajde Calinescu Emil » Mar Aug 15, 2006 5:01 pm

Intai sa ma prezint: sunt student la fac de sociologie din cadrul Univ Bucuresti.Am trecut in anul II.SI as dori sa mai fac o facultate.Si aia sa fie de drept.
Acu pun si io intrebarea: e adevarat ca la fac de drept de la Univ titulescu prezenta la cursuri e obligatorie??????Daca da, asta inseamna ca eu nu voi putea intra in examen pt ca nu merg la cursuri? Avand in vedere ca mai sunt student la o facultate, pt mine e chiar imposibil sa ma prezint LA TOATE CURSURILE!! SI intrebarea continua: ACEASTA REGULA E VALABILA SI PT SPECIALIZAREA DREPT COMUNITAR?Asa am auzit ca ar fi si as dori un raspuns oficial daca se poate.
Dinel Staicu : Asa suntem noi oltenii: prosti, betivi si dobitoci!!
Calinescu Emil
Baby Student
Baby Student

Mesajde Audi » Mie Aug 16, 2006 11:23 pm

eu sunt in anul II la drept si din ce am vazut in ambele semestre iti spun sincer si neoficial ca nu se tine cont...vorbe multe dar fapte putine...am zeci de colegi care au trecut pe la un curs, doua in tot anul si si-au luat examenele..conteaza seminariile destul de mult dar si acolo daca esti student la a2a fac esti scutit de jumatate din nr de prezente.eu zic sa stai linistit in privinta asta.chiar daca se face prezenta la curs se pierde in primul cos de gunoi existent.doar la isdr in sem 2 se tine cont cu adevarat insa daca inveti de 10, tot 10 iti da...alta ar fi problema care trebuie sa ti-o pui..nu poti sa faci dreptul invatand acasa inainte de examen cu 3 zile..sau cel putin nu-l faci klumea.la curs se explica multe chestii pe care nu le mai explica nimeni,niciodata.la asta trebuie sa te gandesti.eu iti urez bafta :cherry:
Audi
Baby Student
Baby Student

Mesajde Calinescu Emil » Dum Aug 20, 2006 8:40 am

Acu mai intreb, nu d-alta, da chiar ma intereseaza subiectul: e greu dreptul in TItulescu?Are ceva aceasta facultate, de zici ca nu poate fi facuta in conditiile in care mai faci una?Eu sunt la sociologie Univ Bucuresti(trec in anul II) si am o gramada de colegi care mai fac o facultate(cunosc o colega care face chiar dreptu, la Univ Bucuresti!).
Alta intrebare: care e diferenta intre specializarile drept si drept comunitar?Adica pot ajunge avocat, notar etc facand drept comunitar?Care-s avantajele si dezavantajele fiecarei specializari.Nu d-alta, dar la sociologie noi am fost pusi sa ne alegem o specializare(din anu II intram pe specializare) si eu mi-am ales INTEGRARE EUROPEANA SI SECURITATE REGIONALA.Daca imi aleg drept comunitar, asa cum era afisat la cursuri, as putea echivala ceva cursuri(nu-s multe, dar alea care sunt de echivalat sunt importante!).
Si inca ceva: care e faza cu 3 restante sau ceva in genu?Io mai auzisem o chestie ca nu stiu in ce caz ti se dubleaza taxa??N-am inteles exact ce, da trebuie sa intreb sa fiu sigur.
MULTUMESC MULT PT RASPUNS!
Dinel Staicu : Asa suntem noi oltenii: prosti, betivi si dobitoci!!
Calinescu Emil
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept