Rezolvare examene

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

Rezolvare examene

Mesajde takpak » Vin Ian 08, 2010 2:15 am

Salutare, stie cineva daca examenele/restantele se pot rezolva si altfel decat ducandu-te la ele? Stiti voi, pentru astia lenesi, daca exista o alternativa ca la alte facultati, in care sa platesti examenul ca sa fii sigur ca il iei... Gen sa-l cumperi. Astept raspuns si la multi ani tuturor :)
takpak
Baby Student
Baby Student

Re: Rezolvare examene

Mesajde maraspataru » Vin Ian 08, 2010 9:13 am

takpak scrie:Salutare, stie cineva daca examenele/restantele se pot rezolva si altfel decat ducandu-te la ele? Stiti voi, pentru astia lenesi, daca exista o alternativa ca la alte facultati, in care sa platesti examenul ca sa fii sigur ca il iei... Gen sa-l cumperi. Astept raspuns si la multi ani tuturor :)

Salut
Alternativa pentru lenesi este Spiru Haret, daca te intereseaza. Daca esti lenes de ce vrei sa faci o facultate?? Poate o sa fii prea lenes sa prestezi dupa aceea.
Ar fi cazul sa te gandesti unde o sa ajungi cu lenea asta... Sa fii fericit!
maraspataru
Baby Student
Baby Student

Salut

Mesajde takpak » Lun Ian 11, 2010 12:00 am

Poate pentru ca am deja alta facultate mai buna pe care o fac si pentru asta nu am timp suficient, dar vreau sa le termin pe amandoua, fara sa-mi dau prea mult interes pentru asta, asa cum am facut in primul si-al 2-lea an. Sa fii fericit si tu. ;)
takpak
Baby Student
Baby Student

Re: Salut

Mesajde maraspataru » Mar Ian 12, 2010 9:38 am

takpak scrie:Poate pentru ca am deja alta facultate mai buna pe care o fac si pentru asta nu am timp suficient, dar vreau sa le termin pe amandoua, fara sa-mi dau prea mult interes pentru asta, asa cum am facut in primul si-al 2-lea an. Sa fii fericit si tu. ;)

:laughing6: si marmota oare ce zicea?...
Vad ca si prin 2008 te vaitai : "Stie careva daca se pot rezolva niste restante? Si cat costa? Sau cu cine se pot rezolva... ?
Am nevoie de raspuns asap... Pls. " :study:
Ultima oară modificat de maraspataru pe Joi Ian 14, 2010 6:36 pm, modificat de 3 ori în total.
maraspataru
Baby Student
Baby Student

Mesajde TOAMNA07 » Mar Ian 12, 2010 11:57 am

Sa le platesti? La Titulescu nu merge asa ...o sa vezi ; daca nu inveti :cyclopsani: ajungi sa platesti la restante ......... :diabloanifire:
TOAMNA07
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Finante si Banci