examenele

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

examenele

Mesajde raluka » Mar Dec 29, 2009 12:44 am

buna.eu sunt la finante banci ID anul I la grupa FB 2.1.06.nu am fst la nici un curs si vroiam sa stiu si eu cand incepem sesiunea si care ar fii primul examen?.....asa as stii la ce sa invat.....ca nu am invatat nimic.....avem ceva de scris?.....stiti cumva daca avem de facut proiecte sau ceva lucrari?.....va multumesc frumos....
raluka
Baby Student
Baby Student

Mesajde P_Alina » Mar Dec 29, 2009 10:10 pm

Buna,
eu sunt la fb, id. Nu stiu datele pentru toate examenele, asa ca iti spun la ceea ce stiu si anume: la marketing avem examen pe 26 ian, prima grupa de 16 la 18, a doua grupa de 18 la 20; la contabilitate avem pe 4 februarie, la matematica avem pe 7 februarie de la 11 la 14. Nu stiu ce limba straina faci ca sa te pot ajuta, eu sunt la franceza. Deasemenea am avut un proiect la informatica pe care l-am predat la ultimul seminar (suntem aceeasi grupa la informatica dupa cate am inteles de la tine cu 2106..) Mai multe detalii despre examene ni s-a spus ca se vor afisa pe site, asa ca bafta si spor la invatat! :geek:
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu!
P_Alina
Baby Student
Baby Student

ms frumos

Mesajde raluka » Mie Dec 30, 2009 12:05 pm

multumesc frumos ptr datele cu examenele.....stii cumva si pe cat incepemn anul in ianuarie?ma refer la faptul ca mai avem ceva cursuri pana in sesiune?daca stii ceva si orarul ti-as fi recunoscatoare.......ms frumos
raluka
Baby Student
Baby Student

Mesajde P_Alina » Mie Dec 30, 2009 1:03 pm

pai mai avem programate 2 intalniri la matematica (pregatire pentru examen) pe 8 si 15 ianuarie de la ora 18 in sala 11 si cam atat...asteptam sesiunea :bounce:
P_Alina
Baby Student
Baby Student

Mesajde mariuss » Sâm Ian 02, 2010 12:32 am

buna...ma bag si eu in discutie:D...programarile la matematica sunt valabile si pt cei de la ects???:D:D:D:D..ast raspuns plz sa stiu si eu:).ms
mariuss
Baby Student
Baby Student

Examene

Mesajde LucBuc » Lun Ian 04, 2010 12:53 pm

Salut!

Si eu sunt student la FB anul I ID, grupa 3 (desi n-am inteles pentru ce conteaza grupele astea, in afara de info).

In legatura cu sesiunea, am sunat la secretariat astazi si m-au informat ca deocamdata nu au disponibila programarea pentru examene. Insa, va fi valabila la avizier si pe site spre sfarsitul acestei saptamani.

Am smuls totusi o informatie care este de folos si pentru voi. Primul examen este la statistica economica, programat pe 19 ianuarie (sesiunea incepe pe 18 ianuarie) de la ora 16:00.

Eu sunt inscris la franceza si va pot spune ca examenul este programat pe 23 ianuarie de la ora 10:00 AM. Ca si teme trebuie pregatite un eseu si un exercitiu de gramatica.

Am o intrebare pentru colega de mai sus, legat de examenul de marketing: cum se stabileste (sau s-a stabilit) cine este in prima grupa si cine intr-a doua?
Never stop learning!
LucBuc
Baby Student
Baby Student

Mesajde P_Alina » Lun Ian 04, 2010 2:13 pm

nu stiu pe ce criterii se vor forma grupele, dar banuiesc ca se vor afisa la avizier
P_Alina
Baby Student
Baby Student

Mesajde adryana » Joi Ian 07, 2010 11:13 am

asta e ce am aflat si eu pana akum:19ianuarie statistica ora 16 in A1, 22 ianuarie informatica A4; ora 16 grupele 1-5; ora 18 grupele 6-8 ; 23 ianuarie engleza ora 12 A5; 26 ianuarie marketing A4 ora 16; 29 ianuarie microeconomie A6; 4 februarie contabilitate A1 ora 16:00; 7 februarie matematica A1 ora 10:00. Bafta
totul se intampla cu un motiv anume!
adryana
Baby Student
Baby Student

Mesajde alex_andra » Joi Ian 07, 2010 1:17 pm

buna....eu am lamurit treaba cu examenele...k s-au si afisat...dar as avea si eu nevoie de cursurile de la statistica si bazele contabilitatii...ma poate ajuta si pe mine cineva....?...multumesc...si bafta tuturor in sesiune...
alex_andra
Baby Student
Baby Student

Mesajde s_andra » Vin Ian 08, 2010 7:08 pm

du-te la registratura sa iti ridici cartile.nu platesti nimic insa trebuie sa ai la tine chitantele de achitare a celor 2 transe.du-te cat mai repede ca se dau ca painea calda
s_andra
Baby Student
Baby Student

Mesajde maraspataru » Vin Ian 08, 2010 7:42 pm

s_andra scrie:du-te la registratura sa iti ridici cartile.nu platesti nimic insa trebuie sa ai la tine chitantele de achitare a celor 2 transe.du-te cat mai repede ca se dau ca painea calda

Sau descarci de pe Elis, ca au acelasi continut :cherry:
maraspataru
Baby Student
Baby Student

Mesajde alex_andra » Vin Ian 08, 2010 10:10 pm

...chiar dak sunt la zi..pot sa ridic alea?...ar fii ok...pe elis nu sunt ..decat la micro si markting...multumesc frumos pentru ajutor...si informatii...>:D<....baftaaa
alex_andra
Baby Student
Baby Student

A doua sesiune

Mesajde LucBuc » Lun Apr 19, 2010 8:14 am

Salutari,

Are cineva ceva vesti despre sesiunea de examene pentru semestrul II? In semestrul I au fost programate f prost, dupa parerea mea. Ar trebui sa ne desemnam un sef care sa programeze examenele cum vrem noi nu cum vrea universitatea.
Trebuie sa pregatim si altceva in afara de examene (gen: referate, teme, proiecte, etc.)?

Multumesc.
Never stop learning!
LucBuc
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Finante si Banci