Administratie publica 2009 - 2010

Specializare a Facultatii de Stiinte Sociale si Administrative

Moderator: dianadel

Mesajde 19alina » Mar Oct 27, 2009 5:00 pm

S-a modifica azi orarul.
Verificati pe site.
19alina
Baby Student
Baby Student

Mesajde maria.gh88 » Mie Oct 28, 2009 1:28 pm

dragi colegi id, s-au facut din nou modificari in orar! :bom: m-am uitat la grupa mea( grupa 3) de la anul 1 si nu sunt schimbari, dar nu stiu la celelalte grupe.verificati si voi ce si cum aveti. scria la orar id ca au fost facute niste modificari azi, pe data de 28,asa ca am dat de veste.numai bine :flower:
maria.gh88
Baby Student
Baby Student

Mesajde Dany » Mie Oct 28, 2009 10:00 pm

multumesc frumos
Dany
Baby Student
Baby Student

Mesajde maria.gh88 » Joi Oct 29, 2009 10:48 am

salutare. nu imi vine sa cred ca zic asta...am vazut ca azi, 29 oct, a fost iar modificat ceva din orarul pt cei de la id. :colors: daca doriti, verificati-l.
numai bine :flower:
maria.gh88
Baby Student
Baby Student

Mesajde geoflorentina » Joi Oct 29, 2009 11:42 am

Multumim Ela,ca de obicei ft atenta :cheese: ...Sper sa nu mai schimbe nik....ca ne-au inebunit astia,si nici nu am inceput cursurile ... :bom:
geoflorentina
Baby Student
Baby Student

Mesajde 19alina » Joi Oct 29, 2009 1:38 pm

Am fost la registratura pentru carnetul de student
- intai platiti taxa pentru carnet, apoi depuneti chitanta si o fotografie la registratura,
- carnetul il ridicati dupa o saptamna.
Am intrebat si de materialele de studiu, pentru noi cei de la IDD , mi-a raspuns ca spera sa ni le dea pana cand incepem al 2 lea tutorial, adica pana in 20 noiembrie.
Sper sa ramana valabil orarul pana maine :))
19alina
Baby Student
Baby Student

Mesajde Alin Syncron » Sâm Noi 07, 2009 11:05 am

am fost la Registratura si am intrebat de manuale. Le putem ridica pe data de 16 Noiembrie.
Alin Syncron
Baby Student
Baby Student

Mesajde maria.gh88 » Mar Noi 10, 2009 5:01 pm

pe data de 16 noiembrie abia? pai noi avem pe 20 iar cursuri si nistre teme de facut pt puncte; banuiesc ca si trebuie sa parcurg materia ca sa pot rezolva temele acelea,nu? sper ca profesorii sa nu aiba cine stie ce pretentie avand in vedere situatia(nici la teme, dar nici la examene).in caz contrat, chit ca s-ar putea sa fiu singura, imi voi spune parerea in cel mai liber mod in leg cu situatia asta. in plus ni s-a zis ca manualele sunt deja la registratura numai ca s-a facut o incurcatura cu facturarea ... f dragut >.>
maria.gh88
Baby Student
Baby Student

Mesajde allexxxutzu » Mar Noi 10, 2009 6:05 pm

maria.gh88 scrie:pe data de 16 noiembrie abia? pai noi avem pe 20 iar cursuri si nistre teme de facut pt puncte; banuiesc ca si trebuie sa parcurg materia ca sa pot rezolva temele acelea,nu? sper ca profesorii sa nu aiba cine stie ce pretentie avand in vedere situatia(nici la teme, dar nici la examene).in caz contrat, chit ca s-ar putea sa fiu singura, imi voi spune parerea in cel mai liber mod in leg cu situatia asta. in plus ni s-a zis ca manualele sunt deja la registratura numai ca s-a facut o incurcatura cu facturarea ... f dragut >.>

ce teme avem? :D
allexxxutzu
Baby Student
Baby Student

Mesajde maria.gh88 » Mar Noi 10, 2009 6:09 pm

vezi ca exista un subiect"pt cei care au fost la tutoriale" sau cam asa ceva tot aici, la ad publica, e al treilea parca.
maria.gh88
Baby Student
Baby Student

si dak nu pot ajunge la tutorialul din 20

Mesajde coryana » Mar Noi 10, 2009 9:29 pm

si daca nu pot ajunge la tutorial ce o sa se intample??
poate sa imi spuna si mie cineva ce se face??
coryana
Baby Student
Baby Student

Mesajde maria.gh88 » Mar Noi 10, 2009 9:37 pm

sal.vezi ce am scris mai sus. exista un subiect cu numele" pt cei care au fost la tutoriale" si scrie bine acolo colega noastra Alina ce avem de facut, cu o micuta completare ca pt fiecare3 cap facute(temele de la urma) primim cate un punct, in total 3 pe care le vom primi in sesiune.depinde de profesor.add me pe mess daca vrei, idul meu e cel care il fol ca si username. numai bine :flower:
maria.gh88
Baby Student
Baby Student

Mesajde maria.gh88 » Joi Noi 12, 2009 2:11 pm

sal. am fost azi la faq si am intrebat de manuale. mi s-a zis sa vin marti, intre orele 8:30 si 15:30 , cu chitanta platirii primei transe , ca sa ridic materialele. daca nu putem veni personal, nu e nici o problema; cei care vor veni in locul nostru trebuie sa aiba doar chitanta la ei pt a putea lua manualele de la registratura.
numai bine :flower:
maria.gh88
Baby Student
Baby Student

Mesajde allexxxutzu » Joi Noi 12, 2009 2:13 pm

multumim ca ne ti la curent :)
allexxxutzu
Baby Student
Baby Student

Mesajde denissa » Mie Noi 18, 2009 4:59 pm

sal pt toata lumea. se dau cursurile la registratura si anume, Demografie, Teoria Generala a Dreptului, Management General, Bazele Tehnologiei Informatiei si, pentru cine face engleza, Limba Engleza de Felicia Bucur. Eu le-am luat ieri, 17 nov 2009.

O intrebare, a completat si depus cineva Contractele de Scolarizare si Studii de Licenta?

O seara buna tuturor
denissa
Baby Student
Baby Student

buna denisa

Mesajde GyaGabry » Mie Noi 18, 2009 11:02 pm

denissa scrie:sal pt toata lumea. se dau cursurile la registratura si anume, Demografie, Teoria Generala a Dreptului, Management General, Bazele Tehnologiei Informatiei si, pentru cine face engleza, Limba Engleza de Felicia Bucur. Eu le-am luat ieri, 17 nov 2009.

O intrebare, a completat si depus cineva Contractele de Scolarizare si Studii de Licenta?

O seara buna tuturor

sunt studenta la AP la zi anul I si am nevoie de o carte de demografie de la ID daca esti la ID ai putea sa ma ajuti...?
GyaGabry
Baby Student
Baby Student

Mesajde denissa » Joi Noi 19, 2009 8:15 am

buna,

cum as putea sa te ajut? ca de carte am si eu nevoie.....
denissa
Baby Student
Baby Student

buna

Mesajde GyaGabry » Vin Noi 20, 2009 1:50 pm

denissa scrie:buna,

cum as putea sa te ajut? ca de carte am si eu nevoie.....

poi...am crezut ca ai luat deja cartile. Daca iei u demografia as avea nevoie si eu de ea sa o trag la xerox pt ca noua nu ne da voie sa cumparam carti de la ID pt ca suntem la zi. :drunken: :bounce: :drunken:
GyaGabry
Baby Student
Baby Student

care ati fost la cursuri? sp si mie despre ce s-a discutat?

Mesajde camy474@yahoo.com » Vin Noi 20, 2009 10:16 pm

care ati fost la cursuri? sp si mie despre ce s-a discutat si dak s-a scris ceva plss:*:*:*:*
camy474@yahoo.com
Baby Student
Baby Student

Re: care ati fost la cursuri? sp si mie despre ce s-a discut

Mesajde ionutzubh » Dum Noi 22, 2009 10:56 am

camy474@yahoo.com scrie:care ati fost la cursuri? sp si mie despre ce s-a discutat si dak s-a scris ceva plss:*:*:*:*

in mare s-a discutat cam ce gasim si in materialelel de studiu,unii profesori au spus ca ce si cum va fi la examen...altii ce teme sa facem..si tot asa,sunt multe de spus:P
ionutzubh
Baby Student
Baby Student

Mesajde Diado » Dum Noi 22, 2009 3:42 pm

salut tuturor!zilnic am urmarit acest forum,si chiar daca am fost prezent la toate tutorialele de pana acum,ei bine,nu inteleg cum de nu am aflat de modificarea orelor de tutorial pt disciplina Teoria generala a dreptului,de azi,Duminica 22 Nov... :sad10: Rog pe cei ce afla despre aceste schimbari,ori despre alte informatii necesare in acesti 3 ani,sa le scrie pe acest forum.Multumesc anticipat
Diado
Baby Student
Baby Student

Mesajde denissa » Mie Noi 25, 2009 7:26 pm

la ce schimbare te referi mai exact? ca nu s-a mai tinut cursul de la ora 12?
denissa
Baby Student
Baby Student

Mesajde Diado » Mie Noi 25, 2009 8:46 pm

da Denissa.despre acel incident e vorba.cei ce lucreaza ca mine in comert inteleg cat efort este,chiar si Duminica,sa te prezinti la toate tutorialele.sa ajungi acolo si sa constati ca s-au decalat orele nu e o situatie prea placuta.iar o prezenta sub limita acceptabilului la un curs,iar nu e buna pt. ca exista varianta ca acel curs sa nu se mai tina.....vad ca orarul e neschimbat. il luam de bun,deci... k
Diado
Baby Student
Baby Student

Mesajde denissa » Joi Noi 26, 2009 7:33 am

din cate am inteles de la un coleg nu s-a mai tinut cursul pt ca erau prea putine persoane. Si eu am venit de la 12 si m-am dus la engleza. Oricum acelasi coleg ne-a informat (eram cativa care venisem cf orarului) sa venim de la 10 la 12 la drept. Acum nu stiu ce sa-ti zic, cel putin eu, la urmatorul tutorial voi veni de la 10.

O zi buna
denissa
Baby Student
Baby Student

Mesajde 19alina » Joi Noi 26, 2009 5:14 pm

Orele de teoria generala a dreptului se tin sambata de la 12-14 in Camin C1.Putem veni si de la alte grupe(in afara de cei de la grupele 1-3 care au orele trecute in orar).
Pentru cei care suntem la franceza este mai usor sa ramana la cursul de teoria generala a dreptului tinut sambata, asa avem duminica liber.
Duminica e preferabil sa veniti la teoria generala a dreptului de la ora 10 la 12.
Dna profesoara ne-a intrebat de la ce grupe suntem la curs, a zis ca nu o deranjeaza sa venim sambata de la 12-14 si duminica 10-12, indiferent de ce grupe suntem, tinand cont ca suntem putin studenti la cursuri(sambata daca am fost 20 de studenti la cursul de teoria generala a dreptului).Am inteles ca a vorbit la secretariat sa fiti anuntati despre aceasta posibilitate.
In general puteti veni la orice curs, indiferent de ce grupa sunteti, tinand cont ca sunt putin studenti care vin la tutoriale(va puteti duce si la cursurile de la alte grupe in functie de cum va convine la orar).
Cred ca important este sa veniti la grupele care sunteti, doar atunci cand suntem in sesiune, deoarece atunci suntem mai multi studenti si sa nu avem probleme de spatiu.
Sper ca v-am fost de ajutor.
Numai bine !
19alina
Baby Student
Baby Student

s-a schimbat orarul

Mesajde geoflorentina » Mie Dec 02, 2009 10:50 am

am observat ca s-a schimbat orarul,pt grupele 1-3.pt restul grupelor nu stiu... :bounce:
geoflorentina
Baby Student
Baby Student

Mesajde denissa » Dum Dec 20, 2009 8:22 am

Buna tuturor!

Am si eu o rugaminte pt cine ma poate ajuta. Nu am putut ajunge la ultimul tutorial la demografie si microeconomie si am inteles ca s-au dat subiectele :compress: . Poate cineva sa mi le dea si mie? De fapt, la microeconomie am ajuns, dar tarziu si nu le am pe toate.

Am doar subiectele la TGD, iar la Management General mi-am cumparat cartea aia cu grile, ca am inteles ca din ea o sa sea dea.

Multumesc frumos
denissa
Baby Student
Baby Student

Mesajde denissa » Lun Dec 21, 2009 5:39 pm

pt 19alina poate imi dai tu mp cu messul tau ca eu incerc si tot imi spune in curs de trimitere
denissa
Baby Student
Baby Student

Mesajde Diado » Mar Dec 22, 2009 8:38 pm

Buna tuturor!am nevoie de datele de examene,de unde le iau?nu s-a afisat chiar nimic,nicaieri????si POATE sa-mi spuna cineva de unde iau subiectele de examen pt. toate disciplinele.e o liniste de neinteles.chiar toata lumea stie ce are de facut?ma indoiesc...ma refer la programul de examene,la subiecte,etc??? multumesc mult,anticipat!(v.stefan40 ,id-ul meu de mess)SARBATORI FERICITE!!! :santa:
Diado
Baby Student
Baby Student

Mesajde AndraDiva » Lun Ian 04, 2010 2:00 pm

Buna, numele meu este andra si sunt anul I la AP id... stiti ceva de examene... eu n-am fost deloc la cursuri pana acum din cauza serviciului. Please, help me!! sunt total pe dinafara.

Multumesc si la multi ani tuturor!
AndraDiva :))
AndraDiva
Baby Student
Baby Student

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Administratie-Publica