Moderator: dianadel
maria.gh88 scrie:pe data de 16 noiembrie abia? pai noi avem pe 20 iar cursuri si nistre teme de facut pt puncte; banuiesc ca si trebuie sa parcurg materia ca sa pot rezolva temele acelea,nu? sper ca profesorii sa nu aiba cine stie ce pretentie avand in vedere situatia(nici la teme, dar nici la examene).in caz contrat, chit ca s-ar putea sa fiu singura, imi voi spune parerea in cel mai liber mod in leg cu situatia asta. in plus ni s-a zis ca manualele sunt deja la registratura numai ca s-a facut o incurcatura cu facturarea ... f dragut >.>
denissa scrie:sal pt toata lumea. se dau cursurile la registratura si anume, Demografie, Teoria Generala a Dreptului, Management General, Bazele Tehnologiei Informatiei si, pentru cine face engleza, Limba Engleza de Felicia Bucur. Eu le-am luat ieri, 17 nov 2009.
O intrebare, a completat si depus cineva Contractele de Scolarizare si Studii de Licenta?
O seara buna tuturor
denissa scrie:buna,
cum as putea sa te ajut? ca de carte am si eu nevoie.....
camy474@yahoo.com scrie:care ati fost la cursuri? sp si mie despre ce s-a discutat si dak s-a scris ceva plss:*:*:*:*
Înapoi la Administratie-Publica
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator