nemultumire !

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

nemultumire !

Mesajde emma » Dum Ian 15, 2006 12:32 pm

Eu inca sunt suparata rau... cred k inca mai stiti despre ce vorbesc....am avut tema de proiect INTERNETUL 2 .... si nu l-am facut corect pentru ca sincer nu mi-am dat seama k internetul 2 este o alta forma a internetului....daca se specifica asta si nu trebuia sa deduc eu,,,,,(chiar m-am uitat in informatica generala si acest internet 2 era mentionat sub titlul o alta forma a internetului..o noua generatie)....daca era scris asa (k la tampiti...ma scuzati)....probabil luam si eu o nota onorabila......m-am chinuit foarte mult sa-l fac...si vineri m-am trezit cu acea frumoasa surpriza......consider k n-a fost vina mea.......nu invinovatesc pe nimeni....dar va rog din suflet data viitoare scrieti temele de proiect mai bine k sa fie intelese de toata lumea..... am dreptate? sau nu :( ....... nici nu stiu ce sa mai zic....faptul e consumat acum... v-as ruga totusi sa-mi raspundeti....la ce v-am scris mai sus....daca am dreptate sau nu .........ca sa nu repet greseala.......

va multumesc....cu respect
Ema ! :(
emma
Baby Student
Baby Student

Proiect

Mesajde admin » Mie Ian 25, 2006 5:01 pm

Proiectele la Informatica pentru semestrul I au fost afisate la avizier la sfarsitul lui Noiembrie 2005. Apoi voi ati avut obligatia sa veniti la mine si sa semnati in dreptul temei de laborator pe care v-ati ales-o . De la inceputul lui decembrie 2005 si pana in ian 2006 au mai fost destule laboratoare la care puteati sa intrebati detalii despre proiect. Si apoi fiecare si-a ales tema de proiect nu a fost impusa de mine. Daca era ceva neclar, de ce nu a-ti luat o tema mai usoara?

In alta ordine de idei, din 9 grupe la Facultatea de Drept au fost colegi de-ai tai care au scris despre tema in cauza ce trebuia si au luat nota mare.

Pentru cei care sunt nemultumiti de nota pe semestrul I , o sa anunt la laborator in timpul semestrului II cand o sa dau examen de marire de note. Te astept la ore in semestrul II pentru lamuriri suplimentare.
admin
Profesor Informatica / Lect.Ing.Dr.
Profesor Informatica / Lect.Ing.Dr.

........

Mesajde emma » Joi Feb 09, 2006 10:50 pm

Bine.....dar sa nu va suparati pe mine..... :( a fost doar o mica nemultumire...si la seminar nu am putut veni pt ca am fost foarte bolnava..... dar aveti dreptate.....voi veni la marire de nota si data viitoare voi fi mai atenta :)
Va multumesc...ca mi-ati raspuns !
Emma !
emma
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept