aLINAK scrie:da ,intr-adevar este foarte aiurea,dar oricum ar trebui sa fim recunoscatori ca se pot face astfel de transferuri...la alte fac ...in special la univ buc fac de drept sunt mai stricti.Oricum poate daca sunteti"draguti"cu madamele de acolo s-o mai putea rezolva...nu sunt de acord cu aceasta tehnica dar deh...suntem in romania...bucuresti chiar;))
imi pare rau dar trebuie sa te contrazic legat de prima parte a mesajului tau
am cunoscut azi un baiat la facultate care a vrut sa se mute impreuna cu ceilalti 4 prieteni ai lui in grupa martea trecuta, iar pe baza faptului ca nu a avut un motiv "serios", nu i s-a aprobat.
Motivul serios consta in faptul sa nu poti ajunge la cursuri/seminarii dupa cum sunt programate pe orarul grupei tale.
A specificat ca in ziua de Marti pe data de 6 Octombrie a fost la secretariat si i s-a refuzat transferul...acum cine stie, poate cei de la secretariat nu aveau o buna dispozitie in ziua aia sau ceva de genu? ma gandesc ca poate unii au reusit sa se mute fara un astfel de motiv "serios", si de asta. Totusi mi se pare absurd, sa ai o verisoara anul 1 la facultate si sa nu iti aprobe transferul, sau ceva asemanator.