Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu
Marian scrie:Buna,
Si eu sunt la IDD-anul 1.
M-am gandit sa creez un grup pe yahoo pt toti cei de la drept de anul asta (si pt cei mai mari daca vor sa se alature) unde sa postam si sa gasim informatiile la zi, sa comunicam intre noi, sa ne cunoastem.
Pentru inceput am postat chiar eu o parte dintre materiale de la cei de anul I de la Universitatea din Bucuresti. Deja sunt postate suficiente informatii pe grup. Si vom posta restul pe parcurs.
Adresa grupului este
http://groups.yahoo.com/group/drept_titulescu_2009/
Va astept pe toti acolo,
Marian Grosu
crystyna scrie:Buna tuturor! Si -a luat cineva carnetul de student inca?Vreau sa ma loghez pe site-ul universitatii insa nu am inca datele de acces UTILIZATOR SI PAROLA....Are cineva idee ce alta varianta sa folosesc pentru a face rost de ele?Am trimis un mail,dar evident a fost nereusit.Hmm ma debusoleaza treburile aceste...Apropo mi se pare foarte enervant ca avem Educatie Fizica..LOL..Eu una nu sunt in tara,si nici nu ma vad venind acasa ca sa alerg la sport..LOL...voi ce parere aveti despre faptul ca la ID exista aceasta dis
ciplina?Eu inca ma amuz...Bafta tuturor la invatat!
Cristina
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori