Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu
Maximalexa scrie:Cine imi da si mie orarul ptr grupa 7?:)
ria scrie:am si eu o intrebare :)) sunt in grupa 15 si am o dilema daca luni intre 12-14 fac franceza sau engleza
ma lamuriti si pe mine? ;;)
ria scrie:ma gandeam si eu ca facem ce neam ales in principal la inscriere.. dar am zis sa aflu si alte pareri :P ms :D
nico scrie:cristian vad ca esti tare entuziasmat de colegi si de atmosfera de la facultate...sincer nu stiu despre ce vorbesti pt ca eu am o parere total opusa:chiar nu e sociabila,prietenoasa lumea.Am incercat sa socializez cu anumite persoane,sa vad in ce grupe sunt(poate se nimerea sa fie cineva cu mine in grupa)dar mai mult de cateva vorbe nu poti schimba,si mai apoi te chinui sa le scoti cuvintele din gura! sper din tot sufletul ca impresia mea sa fie gresita si sa mi se demonstreze contrariul.
CriStiaN AnGeL scrie:ria scrie:ma gandeam si eu ca facem ce neam ales in principal la inscriere.. dar am zis sa aflu si alte pareri :P ms :D
esti Gr.15 adica seria 2, iar in orar spune de la 12-2 Franceza optional pentru toate grupele sala 14 si Engleza la sala 59 ideea e ca e o linie intre ele orizontala pe orar, deci teoretic cred eu ca 1 ora e franceza, 1 ora e engleza deci mai pe scurt
12.00-13.00 Franceza
13.00-14.00 Engleza
nu stiu exact, dar in principiu cam asta spune orarul, in rest vedem maine, oricum ar fi seria 2, incepe la fel ca seria 1, la ora 12 incep cursul de limba franceza iar pentru engleza difera sala, la Seria 1: sala 66 iar pentru Seria 2: sala 59(atentie nu toate grupele incep maine,luni la ora 12 cursurile, ma refer strict la limba franceza/engleza!)
lasa mi idu tau aici privmsg.php?mode=post&u=2009
:*
nico scrie:cristian vad ca esti tare entuziasmat de colegi si de atmosfera de la facultate...sincer nu stiu despre ce vorbesti pt ca eu am o parere total opusa:chiar nu e sociabila,prietenoasa lumea.Am incercat sa socializez cu anumite persoane,sa vad in ce grupe sunt(poate se nimerea sa fie cineva cu mine in grupa)dar mai mult de cateva vorbe nu poti schimba,si mai apoi te chinui sa le scoti cuvintele din gura! sper din tot sufletul ca impresia mea sa fie gresita si sa mi se demonstreze contrariul.
aLINAK scrie:din cate am inteles eu,pana la sfarsitul lunii ar trebui sa te poti transfera la alta grupa fara probleme,completand o cerere sau cva de gen ...dar cel mai practic este sa te duci la secretariat si sa le intrebi pe doamnele de acolo:)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori