ANUL 1 | DREPT | Seria 1 | Grupa 8 | ZI
Salutari tuturor studentilor din aceasta facultate in special celorlalti boboci, ca mine de asemenea! si desigur salutari tuturor utilizatorilor acestui forum!
Ce pot sa zic? Sunt nerabdator sa ne distram impreuna la bal!
(N-am aflat inca nimic de acest "eveniment" insa pe viitor mi-ar face placere sa aflu, asta in caz ca unii din cei ce au citit acest post sunt mai bine informati ca mine, ceea ce sunt foarte sigur :p)
Cat despre examene, ne vom descurca noi, sunt sigur, noi astia care suntem la inceput, primul an de facultate, bulversati de atatea notiuni noi.
Din cate am putut observa in aceasta saptamana, lucrurile stau intr-o forma interesanta pot spune, poate am avut eu mai mult noroc sau poate asa e in toata facultatea, insa majoritatea persoanelor din aceasta facultate mi s-au parut prietenoase, chiar si cateva tipe de care puteam spune cu siguranta de la distanta ca nu vor fi asa sociabile precum s-au dovedit a fi prin urmare. amazing
Mi s-au mai parut de treaba secretare si domnita de la librarie(foarte simpatica), pacat ca cere bani pe carti :( :-$, asta este acum cu totii trebuie sa mancam o paine :) nu? (unii mananca mai multe, dar trecem peste, nu ma refer la librarie!)
Bine v-am gasit!
Pentru adresa de yahoo dati-mi un mesaj privat, vi-l voi transmite cu placere.
Am preferat sa va scurtez suferinta, in cautarea butonului Send Private Message, asadar faceti click pe urmatorul link sa ajungeti unde trebuie:
http://forum.univnt.ro/privmsg.php?mode=post&u=2009
Era sa uit, daca tot am ajuns aici, si asa a fost sa fie, haideti sa aratam celor din jur ca ne putem distra, putem profita de facultate la maxim, si putem lua si examenele.
Sa fim seriosi, prea multe cursuri nu strica, atata timp cat nu dormi la ele, asta daca stai sa te gandesti, in loc sa cumperi cartea sa studiezi singur, de ce sa nu vi la facultate sa iti faci niste prieteni? O viata avem si ei bine.. haideti sa profitam de ea, daca tot ni s-a dat ocazia! (acest paragraf nu se adreseaza celor care lucreaza mult, in paralel cu facultatea)