Facultatile neacreditate unde dau licenta??

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

Facultatile neacreditate unde dau licenta??

Mesajde Ada » Lun Sep 28, 2009 6:06 pm

Am si eu o intrebare...sunt studenta la ECTS si facultatea asta e neacreditata...stie cineva unde se da licenta???
Ada
Student
Student

Mesajde gabriellaa » Mar Sep 29, 2009 10:20 am

Buna ada!am si eu o intrebare.crezi ca vor incepe cursurile de marti sau va fi asa o zi de acomodare?nu de alta dar nu pot sa ajung la fac si sa stiu si eu.avand in vedere ca e prima zi,nu stiu te intreb.ce crezi?
gabriellaa
Baby Student
Baby Student

...

Mesajde Ada » Mar Sep 29, 2009 10:25 am

Mai nu stiu ce sa oti spun...depinde de profesor...Unii tin cursul...unii tin asa un discurs...nu stiu ce sa zic..eu sunt anu 2 la ects...la mine cred ca vor incepe...la anu 1..nu stiu...oricum nu moare nimeni dak nu ajungi...facultatea nu e liceu....dak preda ceva iti iei cursurile si gata...seminariile sunt mai importante..:) Stai Chill :) Esti anu 1 la Ects?
Ada
Student
Student

Mesajde gabriellaa » Mar Sep 29, 2009 10:33 am

Da si nu stiam ce sa fac.am o probl de rezolv chiar marti si nu pot sa ajung.si cum ti s-a parut primul an ?greu?
gabriellaa
Baby Student
Baby Student

...

Mesajde Ada » Mar Sep 29, 2009 10:37 am

Avand o baza de profil din liceu mi s-a parut ok...pt cei care nu au terminat economic..o sa fie un picutz mai greutz pana se acomodeaza cu termenii:) in rest a fost ok..am avut o sg restanta..si iti recomand sa fii prezenta la toate cursurile si seminariile de la Economia Comertului si sa nu te duci la exam fara sa inveti ca te duci sa-l pici...A fost cea mai grea materie si cel mai dificil profesor...in rest e...Facultate :D
Ada
Student
Student

Mesajde gabriellaa » Mar Sep 29, 2009 10:41 am

Eu am terminat mate-info.asa ca o sa fie putin mai greu pana o sa ma acomodez,cat despre profu de ec comertului am citi toate mesajele de pe forum si am inteles ca nu e de joaca cu el.cred ca asta o sa fie cea mai grea materie asa ca o sa invat bine la el sa nu am probl
gabriellaa
Baby Student
Baby Student

Mesajde gabriellaa » Mar Sep 29, 2009 10:55 am

am inteles ca se lucreaza la o metoda sa poti lua cursurile de pe net.tu stii ceva?chestia mi-a zis-o o secretara knd am fost sa ma transf la zi.
gabriellaa
Baby Student
Baby Student

Mesajde Ada » Mar Sep 29, 2009 3:10 pm

gabriellaa scrie:am inteles ca se lucreaza la o metoda sa poti lua cursurile de pe net.tu stii ceva?chestia mi-a zis-o o secretara knd am fost sa ma transf la zi.

Singura modalitate ca sa iti poti lua cursurile de pe net...e elis...dar si acolo le iei dak ti le posteaza profesorul...si nu toti profii posteaza...
Ada
Student
Student

Mesajde gabriellaa » Mar Sep 29, 2009 5:55 pm

aha,ok mersi
gabriellaa
Baby Student
Baby Student

Mesajde Arin » Joi Oct 01, 2009 12:06 am

Salut,buna ,astea :)) ..si eu sunt anul 1 la ects,cu acreditarea am inteles ca nu e problema,s-ar da licenta cu profesori de la universitate de stat...
deci,pe 5 la fac :),la ce ora?
Arin
Baby Student
Baby Student

Mesajde gabriellaa » Joi Oct 01, 2009 12:27 pm

Deschiderea anului universitar

Festivitatea de deschidere a anului universitar 2009/2010 va avea loc Luni, 5 octombrie 2009, orele 9,30 ĂŽn Amfiteatrul 1 (parter).

Incepând cu orele 10, studenţii vor fi repartizaţi pe facultăţi:

- Facultatea de Drept , amf. 1(parter);
- Facultatea de StiinĹŁe Economice , amf.2 (etajul I);
- Facultatea de Stiinte Sociale si Administrative , amf.6 (etajul II).

Cursurile vor începe marţi, 6 octombrie a.c., conform orarului afişat de fiecare facultate, pe ani de studii, la aviziere (vineri, 2 octombrie a.c.).

Seminariile se vor desfăşura începând cu următoarea săptămână, respectiv din data de 12 octombrie a.c.
Ma bucur ca imi gasesc colegii pe aici.
gabriellaa
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Economia Comertului, Turismului si Serviciilor