HEY !!! E P BUNE CAM TOT C SCRIE P SITE !!! [ din pacate :cy

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

HEY !!! E P BUNE CAM TOT C SCRIE P SITE !!! [ din pacate :cy

Mesajde Ghertz » Dum Sep 20, 2009 1:58 pm

HEY !!! E P BUNE CAM TOT C SCRIE P SITE !!! [ din pacate :cyclopsani: ]

eu am trecut anu' 2 acuma... :cheers:

vreau sa va zic k treaba cu prezenta e adevarata ( adik...eu nu am intrat intr un examen pt k nu am avut prezente)...treaba cu examenele ( chiar trebuie sa inveti sau sa ai casca buna:)) ) :angel4:

eu sunt din bucuresti , deci in camin nush cum e ... dar am inteles k e super ok...d la toata lumea:D

dak mai vreti amanunte dati add la ghertzoiu_atomic :*
Ghertz
Baby Student
Baby Student

adevarat...

Mesajde Ada » Lun Sep 21, 2009 2:18 pm

Si eu sunt in anu 2 si pot sa zic acelasi lucru....dar la faza ca nu ai intrat in examen din cauza prezentelor...depinde si de facultatea pe care o urmezi si de profesori...eu sunt la ECTS si la noi toti au intrat in examen...prob se pune cati au trecut :)..

Eu nu sunt din Buc si in primul sem din Anu 1 am stat la camin si pot sa zic ca e ok in ceea ce priveste conditiile, dar ca aceste conditii sa fie mentinute mereu e nevoie de o strictetze, aik totol e curat si ok, dar e ca in puscarie

De ex:
-de la ora 23:00 nu mai ai voie sa asc muzik tare si cand zic tare ma refer la maximul sunetului unui laptop,
-nu ai voie sa primesti vizite decat cele ale parintilor, restul vizitelor au loc doar contra-cost cu portarii si asta dak sunt maleabili
-din garantie mereu o sa ti se opreasca ceva indiferent dak nu ai facut nici un fel de stricaciune, motive de genu: ai folosit liftul, mocheta de pe hol, bucataria...

Penibil..stiu dar mie mi s-a intamplat la decazare...
Ada
Student
Student

Înapoi la Drept