Important pentru toti viitori studenti!

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

Important pentru toti viitori studenti!

Mesajde kidoleena » Joi Iul 09, 2009 9:50 am

Sunt la servici si m-am plictisitit asa ca m-am gandit sa le vin in ajutor tuturor elevilor ce au terminat clasa a12a si nu stiu incotro sa o ia!Imi amintesc cum eram si eu anul trecut :))
1.Din punctul meu de vedere,Universitatea Nicolae Titulescu este foarte buna.Eu sunt studenta la Finante Banci,trec anul 2.Pot sa spun cuvinte numai de lauda despre profa de seminar de contabilitate dna Mariana Gurau si profa de marketing dna Margulescu Elena ,carora le veti indragii atat modul de predare cat si modul in care se comporta cu voi ca oameni atat la seminarii cat si la cursuri.Am cuvinte de lauda pentru toti domnii profesori ce ne-au fost alaturi in acest prim an universitar dar pe mine,doamnele profesoare,mentionate mai sus,m-au impresionat cel mai tare datorita faptului ca imi plac foarte mult materiile,in special contabilitatea.Veti descoperii si veti aprecia in aceasta facultate,respectul domnilor profesori la adresa noastra atat ca elevi cat si ca persoane.Cei care veti dorii sa faceti o facultate nu atat pentru ca este necesar,ci pentru ca vreti sa invatati lucruri noi,veti aprecia si veti iubii modul de predare al domnilor nostri profesori.Bineinteles ca pentru fiecare dintre noi,exista un profesor care ne place mai mult sau mai putin,dar asta nu va va impiedica sa ii apreciati felul de a preda si lucrurile care le avem de invatat chiar si de la profesorul care ne calca cel mai tare pe nervi.Exact asa va fi si pentru voi.Cam atat despre Universitate,astept intrebari si sunt dispusa sa va ajut si sa va raspund,si mie mi-a fost greu cand eram doar o oaie ratacita cautand un loc unde sa studiez.
P.S. : Stiu ca multi dintre voi spuneti cu regret "Nu se compara o univesitate particulara cu cea de stat".NU e adevarat.Sincer va spun,la Titulescu chiar nu veti observa diferenta.De fapt ba da,secretarele de la noi de la facultate sunt niste dragute in comparatie cu cele de la universitatile de stat :))
2.Cea mai intalnita intrebare "Ma primeste oare cu media cutare?".ESTE FACULTATE PARTICULARA,SI ANUME INSTITUTIE PE PROFIT.Orice facultate particulara are numar nelimitat de locuri deoarece interesul lor este sa faca profit.Nu este pe medii,important e sa ai bacul luat,poti intra si cu media 5.Mai important este sa te preocupe sa inveti sa iesi din facultate,de intrat intra oricine :) .
Nu zic ca e greu sa treci examene,chiar nu este greu,le poti lua cu 5 dar bineinteles ca nu iti va ramane nimic in cap:).E foarte usor sa devii un elev bun si apreciat de profesori si sa devii cineva deoarece ei predau pe intelesul tuturor.
Cu respect pentru toti fosti elevi si viitor studenti,sper ca v-am fost de folos :)
Ultima oară modificat de kidoleena pe Joi Iul 09, 2009 7:50 pm, modificat 1 dată în total.
Tot rau-i spre bine!
kidoleena
Student
Student

Mesajde allex_stef » Joi Iul 09, 2009 11:26 am

hmmm...interesant mesaj pt cei care vor sa vina la titulescu:)
allex_stef
Student
Student

Mesajde kidoleena » Joi Iul 09, 2009 11:46 am

allex_stef scrie:hmmm...interesant mesaj pt cei care vor sa vina la titulescu:)

Pai sunt f multi care intreaba si m-am gandit ca ar fi ideal sa aiba raspunsul toti inainte sa apuce sa intrebe. :P
si daca tot n-aveam ce face :-??
Tot rau-i spre bine!
kidoleena
Student
Student

Mesajde allex_stef » Joi Iul 09, 2009 11:48 am

aha..lasa ka e bine asa;)

au si ei niste informatii despre facultetea noastra;)
allex_stef
Student
Student

Mesajde kidoleena » Joi Iul 09, 2009 12:43 pm

allex_stef scrie:aha..lasa ka e bine asa;)

au si ei niste informatii despre facultetea noastra;)

Asta e doar parerea mea..daca are cineva pareri diferite,ii dau dreptul sa ma contrazica oricand :P
Tot rau-i spre bine!
kidoleena
Student
Student

Mesajde allex_stef » Joi Iul 09, 2009 1:06 pm

profa de marketing e cea mai de treaba...si la curs si la seminar si la examen;))

parerea mea;)
allex_stef
Student
Student

Mesajde kidoleena » Joi Iul 09, 2009 1:22 pm

allex_stef scrie:profa de marketing e cea mai de treaba...si la curs si la seminar si la examen;))
parerea mea;)

Yep.eu o ador mai ales ptr faptul ca ne spune la toti pe nume :P
Iar profa de conta imi place cum ne explica.am inteles f multe de la ea.
Si eu acum fac unpic de Viral Marketing (in scris) :)) pentru facultatea Nicolae Titulescu.
Tot rau-i spre bine!
kidoleena
Student
Student

Mesajde al3xutza » Joi Iul 09, 2009 5:47 pm

frumos ms pt cei care vor sa vina.sunt de acord cu tine;)bv>:D<
al3xutza
Baby Student
Baby Student

Mesajde allex_stef » Joi Iul 09, 2009 9:36 pm

da....are o memorie extraordinara profa de marketing:X
allex_stef
Student
Student

Up Up Up Margulescu Elena

Mesajde S87 » Lun Aug 10, 2009 2:02 pm

Adevarul e ca Doamna Margulescu Elena e profesoara perfecta ... face si carte face si exceptii ... mai ales pentru cei care mai si lucram ... oricum la marketing totusi nu a fost prea grea materia ... sa recunoastem ... dar ce se mai aude de doamna de statistica ? am inteles ca o sa facem iar cu dansa nush ce materie in anul 2 :)
S87
Baby Student
Baby Student

Mesajde allex_stef » Mie Sep 02, 2009 12:49 pm

parca modelare economica o sa facem cu profa de statistica:D

super profa
allex_stef
Student
Student

Mesajde S87 » Joi Sep 03, 2009 12:04 pm

mie sincer cea de statistica mi se pare cam rea ... nu am restantza la statistica dar oricum mi s-a parut asa rea in timpul anului ...
S87
Baby Student
Baby Student

admitere

Mesajde Telia » Joi Sep 03, 2009 7:06 pm

Buna tuturor!
Am si eu o intrebare despre admiterea 2009-2010 la FB.
Cand se afiseaza rezultatele si unde ?
Rog daca cineva stie,sa-mi raspunda...
Multumesc mult!!!
Telia
Baby Student
Baby Student

Mesajde S87 » Lun Sep 07, 2009 11:38 pm

pai daca ti`ai bagat dosarul si ai dat banii considera ca esti admis(a) :)
S87
Baby Student
Baby Student

Mesajde trandafirulalb » Joi Sep 10, 2009 7:57 pm

FR incepe tot la 1 ocombrie sau mai tarziu fata de cei de la zi?? sau incepem toti odata??

si app cei de la FR cum sunt cursurile? in fiecare weekend sau lunar.. sunt curioasa ...
trandafirulalb
Baby Student
Baby Student

Mesajde gabriellaa » Vin Sep 25, 2009 10:20 pm

Buna!!!Am si eu o mica problema daca ma poate ajuta cineva.Eu am fost inscrisa la Economia comertului,turismului si serviciilor la IDD.si astazi am aflat ca aceasta forma de invatamant s-a desfiintat si am fost tranferata la zi.La secretariat mi s-a spus ca dn. decan ar fi zis ca toti studenti care am fost admisi la IDD sunt scutiti de prezenta la ore.Problema care ar fi:eu nu pot sa ajung la toate cursurile pt. ca am serviciu si nu sunt din buc.De dus o sa ma duc de vreo 2-3 ori pe sapt dar nu pot ajunge la toate. Imi poate spune si mie cineva care dintre profi sunt mai rai si cer prezenta obligatorie la cursuri?Va rog din suflet daca ma puteti ajuta,va multumesc :-*
gabriellaa
Baby Student
Baby Student

:(

Mesajde Ada » Sâm Sep 26, 2009 9:06 am

Pot sa spun ca unu din profii cei mai rigizi este profu de Economia Comertului, Grigorescu Mihai...Cere prezenta si la curs si la seminar...tine foarte mult cont de asta la promovarea examenului...Eu am avut restanta pt ca am lipsit la jumate din ore...pt ca la fel lucram...Si trebuie sa invetzi pt ca la el nu merge cu copiat...shoptit sau alte metode...Anu trecut Din 70 au luat 11...iar dupa restanta din 37...au luat 5-6 cred...Sau incearca sa vb cu el de la inceput si explica-i situatia...si profu de mate mai tine cont de prezenta de la seminar...dar dak vb cu el...nu cred ca nu ar intelege...e f de treaba....si cred ca toti sunt de treaba dak vb cu ei de la inceput...si le explici situatia ta...In rest nu-ti fa griji e lejer dak ai timp sa citesti odata de 2 ori materia...:)
Ada
Student
Student

Mesajde gabriellaa » Sâm Sep 26, 2009 10:51 am

Ok.Mersi mult de tot.Chiar imi este de mare ajutor informatia ta.Asa stiu cum sa-mi fac un program si sa pot ajunge. [smilie=hi ya!.gif]
gabriellaa
Baby Student
Baby Student

Mesajde raluka » Mar Dec 29, 2009 12:57 am

buna.si eu sunt din giurgiu si indraznesc sa te rog frumos sa ma ajuti si pe mine cucateva informatii.eu sunt la ID la finante banci si nu am fst la facultate deloc.....imi poti spune si mie cum aflu cand avem primul examen?sau programa cu examenele?te rog frumos......
raluka
Baby Student
Baby Student

Re: Important pentru toti viitori studenti!

Mesajde maraspataru » Mar Dec 29, 2009 4:46 pm

kidoleena scrie:Sunt la servici si m-am plictisitit asa ca m-am gandit sa le vin in ajutor tuturor elevilor ce au terminat clasa a12a si nu stiu incotro sa o ia!Imi amintesc cum eram si eu anul trecut :))
1.Din punctul meu de vedere,Universitatea Nicolae Titulescu este foarte buna.Eu sunt studenta la Finante Banci,trec anul 2.Pot sa spun cuvinte numai de lauda despre profa de seminar de contabilitate dna Mariana Gurau si profa de marketing dna Margulescu Elena ,carora le veti indragii atat modul de predare cat si modul in care se comporta cu voi ca oameni atat la seminarii cat si la cursuri.Am cuvinte de lauda pentru toti domnii profesori ce ne-au fost alaturi in acest prim an universitar dar pe mine,doamnele profesoare,mentionate mai sus,m-au impresionat cel mai tare datorita faptului ca imi plac foarte mult materiile,in special contabilitatea.Veti descoperii si veti aprecia in aceasta facultate,respectul domnilor profesori la adresa noastra atat ca elevi cat si ca persoane.Cei care veti dorii sa faceti o facultate nu atat pentru ca este necesar,ci pentru ca vreti sa invatati lucruri noi,veti aprecia si veti iubii modul de predare al domnilor nostri profesori.Bineinteles ca pentru fiecare dintre noi,exista un profesor care ne place mai mult sau mai putin,dar asta nu va va impiedica sa ii apreciati felul de a preda si lucrurile care le avem de invatat chiar si de la profesorul care ne calca cel mai tare pe nervi.Exact asa va fi si pentru voi.Cam atat despre Universitate,astept intrebari si sunt dispusa sa va ajut si sa va raspund,si mie mi-a fost greu cand eram doar o oaie ratacita cautand un loc unde sa studiez.
P.S. : Stiu ca multi dintre voi spuneti cu regret "Nu se compara o univesitate particulara cu cea de stat".NU e adevarat.Sincer va spun,la Titulescu chiar nu veti observa diferenta.De fapt ba da,secretarele de la noi de la facultate sunt niste dragute in comparatie cu cele de la universitatile de stat :))
2.Cea mai intalnita intrebare "Ma primeste oare cu media cutare?".ESTE FACULTATE PARTICULARA,SI ANUME INSTITUTIE PE PROFIT.Orice facultate particulara are numar nelimitat de locuri deoarece interesul lor este sa faca profit.Nu este pe medii,important e sa ai bacul luat,poti intra si cu media 5.Mai important este sa te preocupe sa inveti sa iesi din facultate,de intrat intra oricine :) .
Nu zic ca e greu sa treci examene,chiar nu este greu,le poti lua cu 5 dar bineinteles ca nu iti va ramane nimic in cap:).E foarte usor sa devii un elev bun si apreciat de profesori si sa devii cineva deoarece ei predau pe intelesul tuturor.
Cu respect pentru toti fosti elevi si viitor studenti,sper ca v-am fost de folos :)

Sunt de acord cu tot ce ai scris. Am intrat in anul I in toamna, venind de la vestita Spiru Haret. Pot sa spun ca nu se compara una cu alta. Aici este o instituie serioasa, in care pregatirea studentului este mai importanta, iar interesul manifestat de profesori este remarcabil. Nu mi s-a intamplat, de exemplu, in "cealalta parte" sa mi se raspunda la mailurile trimise, de multe ori in aceeasi zi.
Toata admiratia pentru profesori, care sunt dispusi oricand sa ne lamureasca.
Cei care doresc intr-adevar sa invete ceva, si sa nu faca o facultate doar pentru carton (ghinionul lor :pale: ), au venit unde trebuie.

Spor la invatat si sa ne mai citim :cherry:
maraspataru
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Finante si Banci