CAMIN

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

CAMIN

Mesajde Whisker » Mar Sep 01, 2009 2:56 am

Sunt foarte interesat cat costa de persoana un loc in camin,intr-o camera de 2.
Care este pretul estimat al intretineri,plus alte taxe(cea cu energia electrica e de tot rasu).
Am inteles ca nu este internet in camin,singura solutie e orange sau zapp.URAT!
Stingerea este la 10:30?Si nimeni numai are voie sa intre dupa ora asta?pai ce fac..vin din club la 3 dimineata si unde dorm?in gara?
Am inteles ca nu ai voie sa primesti vizitatori absolut deloc.

Am inteles ca ar fii 540 lei chiria pt o persoana,intr-o camera de 2,cat mai vine intretinerea,+ calculator,sistem audio,cuptor cu microunde..(incarcatoare tel???)
Whisker
Baby Student
Baby Student

Mesajde Mysty » Mar Sep 01, 2009 9:20 am

Buna Whisker.Eu stau in camin de 2 ani si pot sa iti spun ca nu exista ora de stingere,nici vorba de asa ceva.Cu vizitatorii s-a stabilit acest lucru deoarece au fost probleme,dar daca vb cu portarul asta se rezolva.Intretinerea intra in taxa de camin,tu platesti doar ceea ce bagi in priza.Incarcatoarele sunt gratis.Sper sa te multumeasca raspunsurile si sa nu mai apleci urechea la toate prostiile. :cheers:
Mysty
Baby Student
Baby Student

Mesajde Whisker » Mar Sep 01, 2009 11:22 pm

deci cat costa pana la urma pentru o persoana intr-o camera de 2 locuri?
520 sau 540 roni + 20 roni de aparat electric = suma totala pe luna,in orice luna?
Whisker
Baby Student
Baby Student

Mesajde munteanulxx » Mie Sep 02, 2009 11:16 am

Whisker scrie:deci cat costa pana la urma pentru o persoana intr-o camera de 2 locuri?
520 sau 540 roni + 20 roni de aparat electric = suma totala pe luna,in orice luna?

camera de 2 e 540 lei + ce ai in priza care imparti cu viitorul coleg de camera
munteanulxx
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept