Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu
dany666 scrie:salutare..
sunt si eu bobocel anu asta la drept
am si io o intrebare.....miam luat loc in camin...si as vrea sa stiu si eu care e atmosfera p'akolo
Ancule scrie:Asa vreau,dar inca n-am ajuns la facultate sa platesc!maine sau cel tarziu luni-marti sper sa rezolv,nu mai aman :| ;;) vom fi vecini?:))
Ruxandra scrie:Am si eu o intrb pt cei care si au luat loc la camin .... Voi v ati ales camera ? Si inca ceva...toti stati cu cei din anu 2 ,3 sau mai sunt si camere doar pentru cei din anul 1 ?Pt ca eu am ajuns acolo mi s a spus camera...eu vroiam cu 2 paturi ,au zis ca nu mai sunt si stau cu 2 fete din anii mai mari..vroiam sa vad daca asa stati toti :)
Ruxandra scrie:Am si eu o intrb pt cei care si au luat loc la camin .... Voi v ati ales camera ? Si inca ceva...toti stati cu cei din anu 2 ,3 sau mai sunt si camere doar pentru cei din anul 1 ?Pt ca eu am ajuns acolo mi s a spus camera...eu vroiam cu 2 paturi ,au zis ca nu mai sunt si stau cu 2 fete din anii mai mari..vroiam sa vad daca asa stati toti :)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori