Master 4 semestre Engleza

Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

Master 4 semestre Engleza

Mesajde galateea » Lun Noi 03, 2008 11:55 am

Salutare dragi colegi, am si eu o maaare rugaminte, cine are si vrea sa imparta foile de la engleza :geek: , va rog mult, ajung prea tarziu pentru a mai putea sa le copiez de la colegi si din alta parte nu stiu de unde sa le iau.
Prin urmare, daca le poate scana cineva si posta pe forum o sa ii fiu foarte recunoscatoare.

Mii de multumiri. :cheers:
Nu astepta sa fii fericit ca sa razi, caci s-ar putea sa mori fara sa fi ras vreodata...(La Bruyere)
galateea
Baby Student
Baby Student

Mesajde galateea » Vin Noi 07, 2008 3:46 pm

Chiar nu pot sa cred ca nu vrea sa le dea nimeni. Dragi colegi, se vorbeste ca e plina grupa de acrituri, nimeni nu vrea sa dea vreun detaliu in legatura cu cursurile, nu mai zic de notite. Eu vreau sa cred ca nu e asa.....

Toate bune.
Nu astepta sa fii fericit ca sa razi, caci s-ar putea sa mori fara sa fi ras vreodata...(La Bruyere)
galateea
Baby Student
Baby Student

Mesajde ccgeorgyy » Dum Noi 09, 2008 11:59 pm

eu nu am ajuns deloc :( suntem pe grupe??? daca da, unde suntem afisati? plssss. AAaaa, eu sunt la cel de 4 semestre....
ccgeorgyy
Baby Student
Baby Student

Mesajde domnita » Mar Noi 11, 2008 10:32 pm

Eu pot sa iti dau cursul la engleza dar sincer nu am cum sa-l scanez ca e cam lung (vreo 50 de pagini cred).
Da-mi un mesaj poate ne intelegem cumva.
domnita
Baby Student
Baby Student

;)

Mesajde galateea » Mie Noi 12, 2008 11:15 am

Mii de multumiri, am reusit cu maaari eforturi sa il copiez de la o colega. E cam lung, intradevar, dar daca mai are cineva nevoie, lasa un mesaj, il copiez si il aduc.
Si nu, nu suntem pe grupe.
galateea
Baby Student
Baby Student

Mesajde ccgeorgyy » Mie Noi 12, 2008 10:53 pm

as vrea si eu cursul de la engleza, plssss, vin maine la 16.00 daca poti sa-l iei la tine(daca ajungi) daca nu vorbim. Merci mult
ccgeorgyy
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Management Financiar Bancar Si Bursier