NU ESTE ACREDITATA

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

NU ESTE ACREDITATA

Mesajde mircea » Vin Iul 06, 2007 2:16 am

FACULTATEA NU ESTE ACREDITATA !!!

Acuym ceva vreme am intrebat daca aceasta fac este acreditata ptr ca auzisem niste zvonuri ca nu ar fi. Dupa o discutie in contradictoriu cu forumista evelina m-am dus pana la urma la secretariat sa lamuresc aceste zvonuri impreuna cu ruda mea care este studenta in anul 3 la CIG. Am vb cu secretara si din pacate s-a confirmat tot.

Facultatea nu este acreditata. Este APROBATA pentru functionare dar nu veti da licenta aici. Veti da licenta cu Facultatea de Petrol si Gaze Ploiesti. Diploma voastra de licenta va fi de la stat dar va fi de la petrol si gaze, specializare contabilitate (chiar nu inteleg ce legatura are una cu alta dar stiam ca cei de la petrol si gaze au sectie de conta).

Facultatea a fost initial acreditata. Problema era ca pana acum cativa ani era Facultatea de Finante - Contabilitate care apoi a fost rupta in doua - Finante banci (care este acreditata) si Conta si Info de Gestiune (care este doar aprobata dar nu este acreditata).

Suna a teapa data prin omisiunea de a spune ca nu e acreditata. Lumea este sigura ca CIG din Titulescu trebuie sa fie o facultate acreditata... cand de fapt.. nu e. Facultate privata romaneasca totusi.. asta e. Cred ca fiecare fac romaneasca particulara are cate o chestie de-asta.

,,Multumesc" pe aceasta cale domnului administrator de forum si profesor de informatica Olteanu pe care l-am rugat sa imi raspunda inca de acum 1 luna si ceva dar a evitat cu tot dinadinsul, dar si celorlalti admini care au vazut ce-am intrebat si n-au zis nimic.

Am mai multe cunostiinte din anul 3 CIG si toata lumea a aflat acest lucru abia acum. Ce sa zic, daca secretara spune ca nu e.. si o zice si printre masele sa nu auda si altii... CLAR NU E ! sorry de vestea proasta. nu e totusi rau ptr ca diploma e de la stat. enervant e ca de ce naiba dupa ce platesti taxe nu tocmai mici si te chinui cu profi din ASE sa scrie petrol si gaze pe diploma?
fortza steaua :)
mircea
Baby Student
Baby Student

Mesajde evelina » Vin Iul 06, 2007 2:36 pm

ce surpriza... macar norocul meu este ca sunt la finante- banci... chiar nu am stiut .. am luat d bune ce e pe site... :colors:
evelina
Student
Student

Mesajde evelina » Sâm Iul 07, 2007 7:46 am

draga mircea, s-ar putea sa ai dreptate... am avut drum dimineatza in zona si m-am uitat p la rezultate la licenta... sunt afisate numai notele de la fb ( marisoare, nici un picat) dar la cig nici vorba de frun rezultat desi licentza s-a sustinut in aceeasi perioada... deci fb are dreptul de a organiza licenta proprie, cig cre k nu de vreme ce nu e nici urma de rezultat...nush asta e parerea mea..

:colors:
evelina
Student
Student

Mesajde mircea » Sâm Iul 07, 2007 3:23 pm

dap asa e

ex de licenta se sustine in cladirea facultatii, dar vin cei de la petrol si gaze ploiesti. studentii de la CIG dau in facultate licenta, dar diploma de la ploiesti le vine. multi nu stiu ca nu e acreditata pana nu au diploma in mana si vad ce scrie pe ea. diploma e de la petrol si gaze. pfff faci contabilitate sa scrie petrol si gaze pe diploma adica e chiar de kk.

ufff bine ca esti la finante banci ca altfel aveai acum o surpriza urata de tot cu CIGu.

nici acum nu a raspuns olteanu. cand e ceva de bine raspunde imediat

eu nu sunt nici la FB nici la CIG, sunt la drept, dar am o ruda f apropiata la cig si de-asta sunt si io destul de nervos. alta tzeapa romaneasca data de o facultate cu pretentii, respectabila.
mircea
Baby Student
Baby Student

Mesajde lily » Mar Oct 23, 2007 1:34 pm

adiaca p diploma noastra de licenta o sa scrie petrol si gazeee??? :cyclopsani: .
lily
Baby Student
Baby Student

Mesajde lily » Mar Oct 23, 2007 1:37 pm

adiaca p diploma noastra de licenta o sa scrie petrol si gazeee??? :cyclopsani: .
lily
Baby Student
Baby Student

Mesajde mircea » Joi Noi 08, 2007 1:50 pm

dap. pe diploma voastra de licenta o sa scrie petrol si gaze ploiesti
mircea
Baby Student
Baby Student

Mesajde vulpitza » Joi Feb 07, 2008 8:18 am

draga mircea, vad ca esti destul de informat. stiam ca nu e acreditat cig, dar am aflat dupa ce m-am inscris. am vrut sa ma transfer imediat la fb, dar doamnele secretare (f dragutze de altfel), mi-au spus ca pana o sa termin eu, o sa fie acreditat si cig-ul. pana la urma nu m-am mai transferat.

acum insa, dupa ce am inceput si aproape am si terminat prima sesiune, ma gandesc tot mai serios sa ma transfer totusi la fb. stii ceva despre asta? se poate sa te transferi? cum si in ce conditii?

multumesc, si iti doresc bafta la ce a mai ramas din sesiune :)
vulpitza
Baby Student
Baby Student

NU ESTE ACREDITATA

Mesajde ctinescucristina » Mar Apr 22, 2008 12:48 pm

Buna,

Ca fosta studenta a acestei universitati si, respectiv, acestei facultati (CIG) va spun urmatoarele: INTR-ADEVAR NU ESTE ACREDITATA - eu am dat licenta in anul 2007, in iunie si atunci am aflat cu siguranta ca nu este acreditata.
Intr-adevar am dat cu cei de la Petrol - Gaze Ploiesti. Este super nashpa deoarece se va tine scris examenul, nu cum au cei de la Finante-Banci - oral. Ca sa nu mai spun ca se pare ca trebuie sa ne ducem pana la Ploiesti sa ne luam diploma. Si oricum pe langa taxa de licenta se va mai plati si o taxa de eliberare diploma ... Si cine stie ce mai gasesc ei pana atunci. Si in nici un caz nu poti sa ridici diploma mai devreme de 1 an de zile.
In anul 2002 cand am intrat aici se numea Facultatea Finante-Banci-Contabilitate. Pe parcursul timpului a a juns sa se numeasca Fac Finante - Contabilitate, cu specializarile Finante-Banci si CIG.

Sper ca voi sa aveti macar o secretara cum am avut noi in ultimul an. Cred ca am fi ajuns in examenul de licenta ca boii daca nu era secretara sa ne mai spuna una - alta. In primii ani am avut o nenorocita care a lasat si multi fara situatii neincheiate de s-au trezit in ultimul an ca nu pot da licenta.

Asa ca MULTA BAFTA !!!
ctinescucristina
Baby Student
Baby Student

...mda

Mesajde claudyu_constantin » Mie Sep 03, 2008 10:15 pm

Pf... chiar nu e acreditata? ...parca nu-mi vine sa cred totusi. Chiar anul asta am intrat si eu la CIG. Cu stangul se pare..
claudyu_constantin
Baby Student
Baby Student

asta este

Mesajde ctinescucristina » Sâm Sep 06, 2008 7:06 pm

Stiu ca se faceau demersurile pentru acreditare dar in acest moment nu stiu dak au rezolvat ceva. Sa va interesati la secretara mai bine sau la profesori ...
ctinescucristina
Baby Student
Baby Student

Mesajde claudyu_constantin » Sâm Sep 06, 2008 10:40 pm

Si daca nu se acrediteaza se poate face transferul la o alta facultate, tot in Titulescu...? La finante de exemplu? Se platesc anumite taxe sau cum e? Poate cineva sa-mi dea anumite informatii suplimentare?
claudyu_constantin
Baby Student
Baby Student

Mesajde mircea » Mie Oct 29, 2008 12:56 am

eu stiu ca se poate face un transfer, cel mai probabil catre finante - banci. o sa trebuiasca sa dai diferente, dar unele dintre examene iti vor fi echivalate. du-te si intreaba secretara, stie ea mai bine. oricum, din ce am aflat, nici o sansa de acreditare ptr urmatorii 3 ani. facultatea este aprobata iar diploma ta obtinuta aici este valabila, doar ca vei obtine diploma de la Universitatea Petrol si Gaze Ploiesti (o sa scrie totusi ca ai facut la titulescu cursurile). Sa stii ca totusi nu e rau deloc, e o facultate de stat buna asta din ploiesti. Dar, pe de alta parte, mai bine privit ai fi fost daca scria in diploma ta licenta titulescu. nu conteaza sa stii, daca ai noroc sa te angajezi bine, cine dracu mai intraba ce scrie pe diploma? :)

bafta multa
mircea
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Contabilitate si Informatica de Gestiune