sincer nu stiu daca poti , te interesezi la secretariat , singura problema ar fi sa nu se supere :P cat despre ora la care se duc sa faca cerere, am vb cu ei si au zis k doar au intrebat cand o pot face, fetele au zis k de maine si au plecat..deci nu as putea sa ti spun la cat se duc..din cate am inteles doar in primele 4 zile se pot face cereri atat :D pup
~Cea mai mare ispita este sa te multumesti cu prea putin~
inseamna ca esti tare :D imi place asa , impune`ti punctul de vedere :)
nuj cum calculeaza ei zilele poate pun joi vineri luni si marti..habar nu am dar parerea mea este sa te duci maine la facultate asa pe la 12 1 si faci cererea si scapi de o grija :)
gupele sunt in ordine alfabetica dar au ales aleatoriu din toti stundetii cate 2 -3 de la aceiasi litera si i`au distribuit in 16 grupe eu tot la 16 sunt
marti de la 14 - 16 drept constitutional - amf 2 si de la 18-20 tgd - amf 2
miercuri de la 10-12 drept civil amf 2 , de la 12-14 economie si de la 16-18 drept roman amf 4
Monik scrie:marti de la 14 - 16 drept constitutional - amf 2 si de la 18-20 tgd - amf 2 miercuri de la 10-12 drept civil amf 2 , de la 12-14 economie si de la 16-18 drept roman amf 4
Salut sunt student anu I la Drept , sunt grupa 1 e cineva cu mine in grupa de aici ?:) pentru cei care doresc sa socializeze si e grupa 1 topinstein@yahoo.com
Scrie acolo la intrare :P .Trebuie sa ne ducem sa platim o taxa pt carnet ( la casierie...de 2.3 lei...parca ) si ni se va da o chitanta.Eh...cu chitanta respectiva + chitanta ca am achitat prima rata + o poza...trebuie sa mergem la registratura pana la sfarsitul lunii octombrie. :)