Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu
kenji scrie:hmm ..toata lumea e din afara Bucurestiului:-/....si eu sunt boboc :P uff ce urat suna:)) abia astept sa inceapa fac ... colegi noi alea alea ... si stres la maxim![]()
Bambina111c scrie:Buna...anul incepe luni sau miercuri?:)
razvang scrie:kenji scrie:hmm ..toata lumea e din afara Bucurestiului:-/....si eu sunt boboc :P uff ce urat suna:)) abia astept sa inceapa fac ... colegi noi alea alea ... si stres la maxim![]()
de ce crezi ca o sa te streseze cineva ? o sa fie chiar phun, trust me
razvang scrie:kenji scrie:hmm ..toata lumea e din afara Bucurestiului:-/....si eu sunt boboc :P uff ce urat suna:)) abia astept sa inceapa fac ... colegi noi alea alea ... si stres la maxim![]()
de ce crezi ca o sa te streseze cineva ? o sa fie chiar phun, trust me
kenji scrie:k sa intru si eu in rand cu lumea :P ....las si eu id aici
Kenji_ryuji...si chiar as vrea sa aflu un orar ceva si eventual grupele
deja am dat add la 2 id-uri pe aci ... sper sa nu se supere ..crazy .. si grettix
E mi scrie::flower:
pana pe 3 se poate plati taxa, nu?
E mi scrie::compress:
Probabil ca vor fi afisate incepand cu 1! Pe 1 ajung si eu pe acolo sa imi platesc taxele, sper ca o sa pot, sa nu ajung taman in timpul deschiderii. App, la ce ora e deschiderea?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bobocei dragalasi!
skorpya4u scrie:stie cineva pe cat incep cei de la idd.....dak e ceva ma gasitzi pe id finetze_talent_si_stil tnks..:*:*:*:*....sper k o sa ne intelegem...:P
Equilibrium scrie:yoooo ppl :D si eu sunt un bobocel la drept , la zi, la fel ca voi :D
si ma apasa intrebarea la ce ora sa fim la facultate la 9 sau la 10...ca am sunat la secretariat si m-au lamurit rau de tot :))
oricum id-ul meu este equilibriumsgc@yahoo.com ptr cei interesatzi :D
ca am vazut ca atzi facut o prezentza cat de cat pe forum aici si desi sunt intarziat sper sa nu fiu evitat :">:">:"> so see ya !!! >:D<
Ada scrie:Buna! Sunt in anul I la E.C.T.S!!! Cineva???
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori