Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu
Darius scrie:P.S. Salut razvan vroiam sa te intreb in ce camera esti cazat la camin ,pentru ca si eu is cazat tot la et. 7?
Lollipops scrie:hello...tot aici o sa`mi fac si eu veacu ,la fac de drept ...intradevar nu prea intra lumea din cate vad ,dar sa speram k o sa intre in curand mai ales k se apropie inceputul primului an
Andutsa scrie:sigur ca da, toti sunt binevenitilasa-ti id-ul aici, fiindca am observat k pe mess discutiile decurg mult mai bine, aici nu prea se mai vorbeste
adresa mea e: sacral_wild_rose@yahoo.com
Lollipops scrie:bine ai venit Greta!poti sa lasi un id k sa vb si pe mess dak vrei
E mi scrie:Dragi colegi, need some help!![]()
Dragutii de la Ase au binevoit sa nu imi dea camin,, sunt stoarsa pana la loc comanda de draci, am ales sa intru la buget la o faculta sus cotata, si camin s-a dat la cele slabe... ca in Romania!
So, am o mare problema, unde o sa stau in Bucurestiul asta... daca aveti drum, daca stiti pe cineva, imi puteti spune si mie, mai sunt locuri la Camin? Daca da, cat costa?
Eu ajung in Bucuresti dupa I, vin sa imi platesc si taxa la drept, si nu mi-ar strica niste info in plus. Multzam!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori