Moderatori: dandrei, radu.joia
La_Stregha scrie:Hello 2 all......am shi eu o nelamurire...cand incepem???p 1??aa shi la c ora treb sa fim in prima zi???thx kissz
DarkPrince scrie:Am sunat eu si am intrebat.Deschiderea are loc pe 1 octombrie, ora 10.Cursurile incep de pe 6 octombrie. :) Sper sa nu se schimbe ceva pana atunci :P .Mai avem putin
cine te tine sa nu te distrezi si in timpul fac. Ah ?kidoleena scrie:DarkPrince scrie:Am sunat eu si am intrebat.Deschiderea are loc pe 1 octombrie, ora 10.Cursurile incep de pe 6 octombrie. :) Sper sa nu se schimbe ceva pana atunci :P .Mai avem putin
oooo,foarte tare
deci mai avem 2saptamani de distractzie :X
geendory scrie:salut fac si eu parte dintre voi acum dar eu o sa vin mai des ca nu ma lasa bebeu si serviciul o sa ne vedem mai rar
KENZO scrie:cine te tine sa nu te distrezi si in timpul fac. Ah ?kidoleena scrie:DarkPrince scrie:Am sunat eu si am intrebat.Deschiderea are loc pe 1 octombrie, ora 10.Cursurile incep de pe 6 octombrie. :) Sper sa nu se schimbe ceva pana atunci :P .Mai avem putin
oooo,foarte tare
deci mai avem 2saptamani de distractzie :X
RealOG scrie:M-am inscris si eu la Finante - Banci ZI joi ( 25.09 ) . Sper sa fie ok , desi nu cred ca u o sa fie .
RealOG scrie:Eu cand am fost si am intrebat mi-au spus ca pe 1 Oct. se afla grupele .
Voi ce mai ziceti ? Stati la camin ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori