Restante An I (2008)

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

Restante An I (2008)

Mesajde 34 bpm » Mar Aug 26, 2008 7:10 pm

Buna. Nu stiu daca mai exista vreun topic pentru asta, daca da, mii de scuze.. n-am apucat sa ma uit foarte atenta. Am urmatoarea rugaminte: are cineva cursurile de informatica, economia si gestiunea firmei, management si drept comercial? Se apropie perioada restantelor si nu am niciun fel de material pentru niciuna dintre aceste 4 materii :(

Merci anticipat, astept sa sariti si voi, pentru ca probabil nu sunt singura in situatia asta.
Bafta tuturor.
Sunt inspiratie pura. In lipsa mea ti s-ar parea ca boxele emit un vuiet, iar basii ti-ar da sangele pe nas. Eu ma joc cu beat-ul. Il adaptez la ritmul tau. Adica invers. Datorita mie esti regele ringului.. alaturi de ceilalti, asemeni tie.
34 bpm
Baby Student
Baby Student

Mesajde demarcozhu » Mie Aug 27, 2008 7:47 pm

Am mai raspuns... In fine, concluzia este ca trebuie sa te prezinti! Sper ca am spus TOTUL xD
Imagine
demarcozhu
Baby Student
Baby Student

Mesajde 34 bpm » Mie Aug 27, 2008 8:23 pm

Pai normal ca ma prezint, numai ca nu pot sa ma duc asa, "boschet"... sau da? :)) Am vreo sansa? :)) Stii tu ceva si nu stiu eu?
Sunt inspiratie pura. In lipsa mea ti s-ar parea ca boxele emit un vuiet, iar basii ti-ar da sangele pe nas. Eu ma joc cu beat-ul. Il adaptez la ritmul tau. Adica invers. Datorita mie esti regele ringului.. alaturi de ceilalti, asemeni tie.
34 bpm
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Finante si Banci