restante 2008

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

restante 2008

Mesajde beatrice » Lun Aug 25, 2008 4:25 pm

Imi poate spune si mie cineva cum au decurs examenele la tgd, drept civil 1, sociologie si drept constitutional?cam ce subiecte au picat?
multumesc anticipat
beatrice
Baby Student
Baby Student

Re: restante 2008

Mesajde parisienne » Lun Aug 25, 2008 6:46 pm

beatrice scrie:Imi poate spune si mie cineva cum au decurs examenele la tgd, drept civil 1, sociologie si drept constitutional?cam ce subiecte au picat?
multumesc anticipat
buna!! la tgd a fost destul de...nush.... serios pentru ca au fost din cate tin eu minte 2 profesoare severe. la civil sunt vreo 6 - 7 asistenti cu profu cu tot, la sociologie a fostsuper ok si la constitutional greu ... si cam atat! bafta in toamna
parisienne
Baby Student
Baby Student

Mesajde angel23 » Lun Aug 25, 2008 8:04 pm

Da, la TGD in sesiunea d iarna au fost d-na Comsa si d-na Cornelia Dinu in sala. La civil, domnul Boroi nu a stat pe tot parcursul examenului, au fost in sala domnul Cocean si d-na Nistoreanu si inca 2-3 doamne destul de severe, adica nu se prea poate copia la speta decat la grila,.Aici e urat ca e grila si se poate copia, nu prea cred ca treceau multi examenul, dar asta e...noi sa fim sanatosi...nici nu poti sa dai teorie ca scrii de iti rupi mana. Sa ai un subiect ca prescriptia, gen suspendarea sau mai stiu tu ce...prea mult de scris. Iar la constitutional nu e atat de greu, depinde cum privesti situatia... Bafta !!!!!
angel23
Baby Student
Baby Student

Mesajde beatrice » Mar Aug 26, 2008 1:28 pm

buna
va multumesc, nu ma asteptam sa primesc raspunsuri asa repede.mi-am facut o imagine acum despre cum poate vor fi examenele din septembrie.
bafta si voua in continuare.
beatrice
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept