despre site

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

despre site

Mesajde olgutza » Mie Sep 29, 2004 5:51 pm

Salutare drag(c)i colegi... :wink: Ma gandeam de mult timp la ceva foarte util pt.noi...Eu una ma gandeam ce frumos ar fi daca ar afisa pe site notele si orarul ca sa nu mai venim pana la facultate sau sa sunam si sa o iritam pe secretara.Voi ce spune-ti ar fi frumos sau va convine sa va duceti pana acolo in sesiune,cand s-a afisat un examen insa peste cateva zile vine alt examen ?La alte facultati chestia asta functioneaza dar se pare ca noi nu prea stim sa ne impunem in asa fel incat sa ne fie bine,nu?Si chiar n-ar fi greu sa scaneze listele inainte de a le afisa si sa le puna pe site.Astept sa-mi spune-ti parerea voastra si va doresc un an super bun....pupik. :roll:
olgutza

Mesajde morpheusdj » Mie Sep 29, 2004 9:19 pm

Pai asa ceva se poate realiza daca se colaboreaza cu sefii de grupe sau sa fie ales un reprezentant care sa ia listele respective, sa le scanze si sa le puna pe site.

Mai trebuie discutata si la secretariat. Eu crde ca secretarele vor fi incantate de aceste posturi pt ca nu le va mai suna toata lumea cand vrea sa afle ceva.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde Lucian » Mie Sep 29, 2004 11:26 pm

Nu cred ca se va realiza asa ceva. Sau poate vei face tu munca voluntara :D cu scanatul si introdusul pe site :D
Lucian
Baby Student
Baby Student

Mesajde morpheusdj » Mie Sep 29, 2004 11:30 pm

Se poate si fara scanat. Doar secretarele alea folosec un comp nu? daca cineva vb cu ele ce e greu sa faca o copie pe o discheta?
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde Lucian » Mie Sep 29, 2004 11:40 pm

dOAR NUMELE SUNT SCOASE LA IMPRIMANTA
BOTELE SE TREC DE MANA (cu pixul) :lol:
Lucian
Baby Student
Baby Student

Mesajde morpheusdj » Mie Sep 29, 2004 11:41 pm

Si asa, de scant cateva pagini, ce mare vrajeala...ma refer aici la faptul ca cineva scaneaza pentru drept, altul pentru drept comunitra, finate-banci etc.

Nu crde ca e ceva complikat si zic eu ca ra fi util.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Înapoi la Drept