Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu
E mi scrie:Pai, am fost azi pe acolo in trecere.
Eu una sunt f incantata, mi-au placut secretarele, au vb f f f frumos, chiar m-au facut sa fiu incantata ca am ales sa fac a doua facultate aici. Serios.
Au spus asa: se vor organiza intalniri lunare (tutoriale) unde participam toti de la ID, astea tin loc de seminarii. Pregatirea va incepe de prin noiembrie, examenele in ianuarie.
In taxa de scolarizare (14milioane platibili in 4 transe) sunt incluse niste carti speciale.
Trebuie doar sa fim atenti dupa octombrie ce se anunta, cum se afiseaza ceva.
Nu sunt grupe, toti facem la comun. Practic e un studiu individual, care mie imi e convenabil (asa am facut si cu bacu, eu nu am facut pregatiri si bine a fost!).
Imi place ideea de forum, sper sa comunicam bine aici. Poate facem un topic nou doar pt informatii de genul asta, sunt utile.
ps: sunt incantata de alegerea facuta. Am inteles ca sunt profi de la Universitate.
Natasha scrie:HY all ! Yo-s Irina,sunt din Bucuresti,m-am inscris la drept la zi.Banuiesc ca unii din voi o sa-mi fie chiar colegi de grupa so.... id-ul meu e natasha_yep@yahoo.com
Felicitari tuturor si sa speram ca o sa fie bine si o sa se si lege niste prietenii frumoase:) desi se stie ca liceul nu-i ca facultatea...eu-s optimista:))
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] şi 3 vizitatori