intrebare intrebatoare

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

intrebare intrebatoare

Mesajde eminem296 » Mie Iul 30, 2008 6:15 pm

m-am inscris la fac de drept la zi anul I si mai sunt inscris si la alta facultate tot anul I si tot la zi si vreau sa trec la drept de la zi la idd...mai pot sa fac lucrul asta pana incepe anul scolar...???voi ce ma sfatuiti sa fac...va multumesc
eminem296
Baby Student
Baby Student

Re: intrebare intrebatoare

Mesajde razvang » Mie Iul 30, 2008 7:43 pm

eminem296 scrie:m-am inscris la fac de drept la zi anul I si mai sunt inscris si la alta facultate tot anul I si tot la zi si vreau sa trec la drept de la zi la idd...mai pot sa fac lucrul asta pana incepe anul scolar...???voi ce ma sfatuiti sa fac...va multumesc

asteapta sa inceapa anul universitar si vezi atunci cum te descurci cu doua facultati in paralel. daca nu faci fata, renunta la zi, si muta-te la ID
Ultima oară modificat de razvang pe Mie Iul 30, 2008 9:43 pm, modificat de 2 ori în total.
razvang
Baby Student
Baby Student

Mesajde angel23 » Mie Iul 30, 2008 8:57 pm

Du-te la secretariat si vb cu ele...se poate trece sigur la id.
angel23
Baby Student
Baby Student

Re: intrebare intrebatoare

Mesajde eminem296 » Mie Iul 30, 2008 10:47 pm

asteapta sa inceapa anul universitar si vezi atunci cum te descurci cu doua facultati in paralel. daca nu faci fata, renunta la zi, si muta-te la ID[/quote]

eu as astepta dar din ce am citit pe forum stiu ca nu se poate mai trece la idd pe parcursul anului scolar....si mai e si treaba cu prezenta si absentele.....dar daca tot a venit vorba e acreditat invatamantul la distanta nu? cel putin la facultatea asta? ...si apropo cand termin o sa scrie cumva pe licenta ce tip de invatamant am facut la zi sau la idd?...va multumesc !
eminem296
Baby Student
Baby Student

Mesajde angel23 » Joi Iul 31, 2008 12:01 am

Pai daca facultatea de drept e acreditata, cred ca aici s-a inclus si id-ul. Cu absentele... s-au descurcat unii pana acum, dar depinde si cat d bine vrei u sa faci o facultate, c vrei sa iesi, ca asa in anul I o poti duce cu absentele, vii si u la examene, mai treci p la cateva seminarii, dar la examene nu o sa primesti numai note mari. Si nu conteaza notele kiar mult, dar nah... in anul II insa nu stiu cat d bn te mai poti descurca cu 2 odata, mai ai timp sa te gandesti. :) Bafta !
angel23
Baby Student
Baby Student

Mesajde krlita » Joi Iul 31, 2008 10:43 am

Daca vrei sa faci doua fac la zi, se poate, am colege care s-au descurcat destul de bine. In ceea ce priveste prezentele, se tine cont de faptul ca mai esti student la o alta facultate la zi in sensul ca se reduce numarul de prezente cerute la seminare si cursuri la jumatate. Trebuie doar sa informati profesorii de la seminar de lucrul acesta si sa aduceti o adeverinta de la cealalta facultate, cred ca se depune la secretariat. Oricum, vorbiti cu profesorii pentru ca sunt intelegatori cu cei aflati in aceasta situatie.
"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia omeneasca, iar de primul nu sunt inca sigur."
krlita
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept