cati ani se fac in total?

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

cati ani se fac in total?

Mesajde catalin » Sâm Iun 14, 2008 6:32 pm

salut.as vrea sa ma inscriu la drept anul acesta si am si eu cateva intrebari.Din cate am inteles se fac 4 ani..cea ce nu stiu e ce fac dupa cei 4 ani? am inteles ceva de masterat..stie cineva in ce consta mai exact asta?e un examen sau sau sunt alti ani de scoala?Si mai stiam ca in anul 3(parca) trebuie sa imi aleg o specializare.asa este? sper sa ma poata ajuta cineva.multumesc
catalin
Baby Student
Baby Student

Mesajde angel23 » Sâm Iun 14, 2008 9:31 pm

Da, 4 ani. Din cate stiu eu masterul tine un an, dar tot din auzite stiu ca deocamdata nu e obligatoriu. De specializare, nu stiu, insa stiu ca se face practica cred ca din anul 2. Mai intai termina facultatea....ca peste 4 ani sigur se vor schimba multe...
angel23
Baby Student
Baby Student

Mesajde krlita » Sâm Iun 21, 2008 10:04 pm

Se fac 4 ani la drept, dupa care, deocamdata, poti sustine examene de admitere in diferite profesii (barou, magistratura, notariat) fara a mai urma un master. Dar masterul tinde sa devina o specializare obligatorie in sensul ca majoritatea celor care termina facultatea de drept urmeaza astfel de cursuri.
"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia omeneasca, iar de primul nu sunt inca sigur."
krlita
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept