IMPORTANT!!!

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

IMPORTANT!!!

Mesajde parisienne » Joi Feb 28, 2008 12:51 am

am o intrebare: la sociologie si ISDR (cu ioan CHIS) chiar se tine cont de prezenta de la cursuri? pt k si in I sem era vb sa fie prezenta obligatorie la cursuri pt puncte bonus la examene, dar de fapt nu s-a tinut cont deloc de prezentele de la curs.Astept raspunsuri doar de la cei care stiu! :argue:
parisienne
Baby Student
Baby Student

Mesajde stefygirl » Joi Feb 28, 2008 1:10 am

well la sociologie si isdr se face prezenta la fiecare curs..ambii profi o cer..si au zis k o sa tina cont la examen..si chiar cred ca asa o sa fie..in sem 1 nu a functionat sistemu asta..
stefygirl
Baby Student
Baby Student

Mesajde parisienne » Joi Feb 28, 2008 1:12 am

stefygirl scrie:well la sociologie si isdr se face prezenta la fiecare curs..ambii profi o cer..si au zis k o sa tina cont la examen..si chiar cred ca asa o sa fie..in sem 1 nu a functionat sistemu asta..

esti anul I ? sau mai mare?
parisienne
Baby Student
Baby Student

Mesajde stefygirl » Joi Feb 28, 2008 1:14 am

anu 1
stefygirl
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Joi Feb 28, 2008 11:22 pm

Anul trecut chiar s-a tinut cont la ambele materii. La sociologie daca ai multe prezente e ffff usor sa iei 10 (si examenul nu e deloc greu...). La ISDR, anul trecut, si in fiecare an din cate am inteles, am avut posibilitatea sa facetm niste lucrari pe o tema stabilita care, daca sunt bune, apar intr-o carte (carte pentru care am platit 15RON, dar din pacate nu am primit-o -> apropo, mai stie cineva ceva de acele carti?), cel care a facut cel mai bun proiect a luat 10 la examen, urmatoarele 3 proiecte bune vreo 3 pct, si restul 2, 1, sau nimic. Parerea mea e ca daca veti avea posibilitatea sa faceti proiecte si anul acesta merita pentru ca va ajuta la examen.
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!
demy
Student
Student

Mesajde angel23 » Vin Feb 29, 2008 12:37 pm

Asta daca au aparut in vreo carte. In fine..e bine totusi ca ne implicam in ceva, ca se organizeaza si activitati din acestea. Daca stie cineva despre Sesiunea Stiintifica pls sa dea detalii. Am inteles ca se pot face lucrari la drept, economie s.a. Daca vrem sa facem o lucrare despre o anumita tema de drept, vom avea si un profesor coordonator care sa ne mai dea cateva indicatii ?
angel23
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Vin Feb 29, 2008 12:41 pm

Noua ne-au spus profesorii la seminar ce trebuie sa facem pentru sesiunea stiintifica, daca vrem sa participam. Da, in mod normal ar trebui sa aveti profesor coordonator, care se implica mai mult sau mai putin...
Detalii: http://www.univnt.ro/ro/sesiune_stiintifica/sesiune_stiintifica_2008.html
demy
Student
Student

Mesajde angel23 » Vin Feb 29, 2008 1:04 pm

Multumesc mult. Vazusem si eu ce scria la adresa aceea...insa daca nu exista si un profesor care sa mai ajute...acolo sa iti zica ca e proasta lucrarea, ca mai trebuie adaugat ceva... ma mai interesez...multumesc inca o data.
angel23
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Vin Feb 29, 2008 9:16 pm

Lucrarile sunt trimise mai intai la o adresa si teoretic nu ajung lucrari proaste sa fie prezentate la sesiunea de comunicari.
demy
Student
Student

Mesajde krlita » Sâm Mar 01, 2008 3:23 pm

In legatura cu referatele la ISDR de anul trecut, cele cu tema "Nicolae Titulescu", chiar au venit cartile, in iunie mi se pare. Ele au fost lasate la librarie, de unde fiecare si-a luat exemplarul sau, semnand de primire. Dak mai e cineva care nu si-a ridicat exemplarul, ar fi bine sa intrebati acolo.
In legatura cu prezentele, chiar se tine cont. Iar dak aveti ocazia sa scrieti acele referate pe tema pe care o va propune prof. Chis, eu zic sa scrieti, nu o sa va prinda in niciun caz rau. Si s-au dat punctele la examen, la ultimul curs ne-a spus fiecaruia cate puncte avem in plus. Si gandul k ai 2-3 puncte in plus la o materie k ISDR-ul iti face sesiunea de vara mai usoara, trust me :D
Detalii despre sesiunea de comunicari gasiti la adresa indicata si de colega mea mai sus (Demy), dar trebuie sa vb si cu un profesor care sa va indice eventual o tema si care sa va indrume.
"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia omeneasca, iar de primul nu sunt inca sigur."
krlita
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Sâm Mar 01, 2008 10:58 pm

Merci Krlita pentru informatie :bom: O sa ma duc luni la librarie. Am asteptat un mail in care sa mi se comunice ce ma interesa legat de cartea respectiva si nu prea am stiut unde sa intreb...
demy
Student
Student

Anunt recrutare

Mesajde ral_1983 » Vin Mar 07, 2008 4:40 pm

Buna,

Daca va intereseaza sa va angajati intr-o companie multinationala, intr-un departament de drept, pe pozitia de Assistant Manager pentru inceput, cu posibilitati de promovare mari si pentru care singura cerinta este limba engleza - nivel avansat, puteti trimite Cv la adresa de email: HR-RO@tmf-group.com.

O zi buna,
Raluca Popescu
ral_1983
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Drept