Elis

Informatii referitoare la Cursuri, Seminarii, Profesori, Servicii Functionale

Elis

Mesajde demy » Sâm Feb 02, 2008 9:36 pm

Apreciez faptul ca in sfarsit am putut sa-mi creez cont si parola la elis fara sa trebuiasca sa alerg prin facultate. Din pacate am apucat foarte putin timp sa ma bucur pentru ca acum observ ca nu mai merge. Sper ca acest lucru sa fie cauzat de updatarile datelor, noutatilor si notelor, pentru ca acum cateva zile, in afara de taxele platite nu mai era nimic. Totusi... de ce nu merge... ?
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!
demy
Student
Student

Mesajde Adryana_A » Dum Feb 03, 2008 9:21 am

Nu este prima data cand se intampla....insa ultima data a fost rezolvata problema in aceeasi zi. Asteptam cu nerabdare rezolvarea problemei....ne cam tine cu sufletul la gura in legatura cu ultimele note afisate pe care suntem nerabdatori sa le vedem :tongue:
Adryana_A
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Dum Feb 03, 2008 9:41 am

acum cateva zile a mers, si desi la unele examene notele erau afisate jos de 1-2 saptamani, nu era nicio nota trecuta acolo. pacat ca nu prea se ocupa de updatat datele pentru ca ar fi tare folositor.
demy
Student
Student

Mesajde cosmintex » Dum Feb 03, 2008 7:57 pm

1. Eu am intrat pe contul meu si este ok. Ce nu merge la voi?

2. Am fost zilele astea la secretariat si am intrebat de ce nu sunt adaugate note in eLis si mi s-a raspuns ca notele sunt adaugate numai de profesori si numai pentru ID. Se pare ca este obligatoriu numai pt. profesorii de la ID sa adauge aceste note .

Studentii de la Zi si master nu vor avea acest "privilegiu".--------> ALOOOOOOO. In ce secol traiti voi cei care conduceti aceasta universitate.

Mai mult secretarelor le este interzis sa adauge (am auzit o discutie intre un profesor si secretara). Ce prostie..........
Profesorii adauga note doar cand au chef............

La fel am inteles si despre cursuri online si teste. Doar daca vor profesorii.
Eu nu am nimic in acest sens in sistem. Apare alegeti tutorialul. Atat. La voi?

Am intrebat mai multe detalii si se pare ca acest sistem este gata din 2004 - am inteles ca a mai fost imbunatatit, dar in conditiile astea.... cred ca au un management prost la nivelul conducerii.

Sora mea este la ASE si au un sistem oarecum similar si au notele la zi. Adauga secretarele tot timpul la note si merge treaba foarte bine. La noi toata ziua stau si cand intrii in secretariat tipa la tine. Parca am fi in URSS si nu la particular unde culmea, noi le platim salariile.
cosmintex
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Dum Feb 03, 2008 8:41 pm

Mie mai nou imi zice ca useru este inexistent... nu sufar prea mult pentru ca nu era nimic acolo, dar macar speram ca poate, mai devreme sau mai tarziu, o sa apara ceva... Sper sa nu trebuiasca din nou sa trimit mail la elis pentru user si pass in cazu in care au fost sterse dintr-un motiv sau altu. Si da, de ce la altii se poate sa meara si la noi nu, si de ce de fiecare data se formeaza un cerc vicios in jurul secretarelor? :protest: :protest:
demy
Student
Student

Mesajde cosmintex » Dum Feb 03, 2008 8:55 pm

Am facut si eu o greseala la inceput. Tastam cu litere mici totul. Am inteles ca sistemul tine cont de litere mari si mici. Poate de aici este problema. La mine dupa ce am tastat cum mi s-a dat contul a mers perfect.

Daca tot nu merge, trimite un email la elis@univnt.ro sau office@univnt.ro si reclama problema si sunt convins ca se va rezolva repede.
cosmintex
Baby Student
Baby Student

Mesajde demy » Dum Feb 03, 2008 11:17 pm

Merci. Ai avut dreptate. Nu pusesem undeva litera mare. Acuma merge. :angel4:
demy
Student
Student

TITULESCU = PRAF

Mesajde alxnomad » Mie Feb 04, 2009 2:31 pm

Sistemul elis pare ok, oricum nu inteleg de ce e in uz si pt cei de la zi ca mine. Daca trec obligatoriu doar la id sa-l puna la id, nu sa stau io ca bou sa alerg dupa un user si-o parola cu care nu vad efectiv mai nimic. Cu notele in schimb n-o sa inteleg niciodata de ce de ex dupa 2 saptamani de la anumite examene nici macar nu s-au afisat jos, eu maine am ultimu examen cum aflu daca am trecut tot o intreb pe maica Precista ?? Am tot auzit de renumele acestei facultati da iti dai seama cum sta treaba de fapt dupa 1 semestru, degeaba sunt unii profesori buni daca nu-s in stare sa afiseze niste note la timp. Ca sa nu mai zic de secretare, conditii sanitare ( wc-uri ). si altele. Oricum nu caut nici o explicatie penibila de la vreun admin aici ( nu exista explicatie si nu e admisibil ) pt neafisarea notelor asa ka nu va obositi.
yes sirrrr roll'em fat
alxnomad
Baby Student
Baby Student

Mesajde Unul » Mar Aug 23, 2011 12:34 am

Elis este facut in functie de forma de invatamant pe care o urmeaza fiecare.
Unul
VIP
VIP

Înapoi la Sugestii, Aprecieri, Sfaturi