de morpheusdj » Lun Sep 20, 2004 11:57 pm
Mai, pot sa se uite. Nu mi-e frica sa recunosc ca as da o cafea sa se poarte frumos cu mine.
In mod normal ar fi sa nu ma repeada cat colo pentru ca am facut o mica greseala de a ma baga in fata sa intreb ceva. Nu am vrut altceva decat sa cer o informtaie, o deranjam 2 secunde. Nu venisem sa depun nimic etc si nu e normal sa astepti 10 min la coada ca sa pui o intrebare. Stai 10 min la coada sa platesti taxa si asa mai departe.
Si am fost cat se poate de politicos, va rog frumos sa ma scuzati, pot sa va intreb ceva...nu hodoronc tronc ca altii. Si macar daca ar fi fost extrem de aglomerat dar nici macar nu au inceput cursurile. In timpul anului ce face, imi arunca cu ceva in cap.
Mi-a mai si zis ca ar fi trebuit sa stiu cutare si cutare pe cand eu sunt in anul I si pe siteul lor nu scrie nika.
Eh, asta e functionarul tipic si pur romanesc. Imi aduc si acum aminte ca am fost la politie odata in legatura cu masina, ceream o autorizatie de reparatie pentru masina, busise taicameu portiera cu usa de la garaj si bineinteles ca eu am fost ala care s-a agitat, el statea l abirou si ma trimitea pe mine.
In fine, dupa 3 ore de stat acolo nu am rezolvat nimic. Si apoi a vb maicamea cu cineva de la guvernsi cand a dat persoana respectiva telefon au venit 3 sa ma ajute, mai aveau putin si imi scriau ei declaratia pe care trebuia sa o dau 8)
Noi sa fim sanatosi