intrebare: profii au vreo pretentie la tinuta noastra?trebuie sa ne imbracam intr-un anumit fel?am auzit de la alte facultati ca te-ar putea da si afara din examene daca esti imbracat nu-stiu-cum...e adevarat si aici?
yo vin k l interventzie imbrakt :)) imi iau shi sabia :> asta asha k sa ma simt bine ... nu-i problema mah c problema sa fie ... vrei sa vii n bikiny ? :D
I'm the trouble starter ... punkin' instigator ! >:)
merci de raspunsuri:)
am alta intrebare(ca intotdeauna): festivitatea de deschidere cum e?unde se tine?se tine pt toata universitatea in acelasi loc sau fiecare facultate in parte?ce se petrece pe-acolo?:D
in principiu poti sa nu t duci,nu i nici o problema, dar dak t duci,afli cum ii keama p profesorii d la ore, si afli oraru,dar kre cre k oricum o sa fie afisat,si cam atat,nimik interesant,doar dak vrei sa t duci sa t sperii d viitorii colegi:))have fun
o sa ma duc....sa vad cum sunt profii(banuiesc ca macar in prima zi o sa fie si ei zambitori:D)...cine mai vine?din anul 1?macar sa nu fiu singura ratacita pe-acolo:-p
nu vin mah c-ai ... cocalareala prea mult ... simt asta... deja s-a anuntzat lumea ... eu declar k NU vin pt k nu are nici 1 rost ... nu vreau sa vad multe lume . nu-s sociabil !
ducetzi-va voi n pace :) eu nu servesc... nu suport multa lume n juru meu shi nu vreau sa-mi dak draci gratuit asha din prima prefer sa stau n vizuina :))
hai mey k o sa va distrati voi la inceput ,vreo 2-3 luni asa, si knd sa va obisnuiti si voi mai bine cu distractia .....vine sesiunea hihihihhi,o sa treaca timpul f f f rpd,so,have fun pana n iarna kt puteti
hmmm...putem sa stam la bar din prima zi? :D...asta schimba lucrurile:))...decat sa stau sa ascult chestii plictisitoare mai bine ma trezesc cu cafeaua in fata:D