putin ajutor, va rog

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

putin ajutor, va rog

Mesajde PLaurentiu » Vin Feb 17, 2012 1:34 pm

ma numesc laurentiu si sunt elev la liceu in clasa a XI-a
vreau sa ajung la aceasta facultate sa fac dreptul, insa am mai multe intrebari. care vrea sa ma lamureasca sa lase id de messenger aici sau pe pm

multumesc :bounce:
PLaurentiu
Baby Student
Baby Student

Re: putin ajutor, va rog

Mesajde green_andreea » Vin Feb 17, 2012 4:20 pm

laurentiu,poti intreba
green_andreea
Baby Student
Baby Student

Mesajde PLaurentiu » Vin Feb 17, 2012 7:27 pm

oky, deci:
1. admiterea la Nicolae Titulescu se bazeaza doar pe media obtinuta la bac?
2. materiile sunt usoare, medii, grele sau foarte grele?
3. care a fost ultima medie de anul trecut in care s-a intrat la Universitate?
4. caminul este ok din toate punctele de vedere? care ar fi sansa sa beneficiez de camin?

daca mai sunt intrebari voi da up aici
multumesc frumos! :bounce:
PLaurentiu
Baby Student
Baby Student

Mesajde green_andreea » Vin Feb 17, 2012 9:34 pm

admiterea se face pe baza mediei de la bac,dar stai linistit ca s-a intrat si cu 6..nu stiu exact care a fost ultima medie,oricum se intra usor..dar am auzit ca se iese greu:))..eu sunt primul an,asa ca dupa un semestru iti pot spune doar ca trebuie sa inveti daca vrei sa faci ceva cu adevarat..sa stii ca se fac cursuri si seminarii pe bune..profesorii sunt foarte buni,ne asculta la seminarii si ne noteaza..si eu stau in camin,e ok dar e aiurea ca nu avem net..poti sa intri daca iti platesti din vara cu cateva luni inainte,eu am platit din august dar oricum se mai elibereaza locurile,asa ca poate nu are rost sa platesti asa devreme..
green_andreea
Baby Student
Baby Student

Mesajde madalenna » Joi Feb 23, 2012 11:36 am

Buna, la drept se intra destul de usor dar, asa cum a mai zis cineva, se iese greu. Eu sunt in anul 4 la drept si materiile sunt grele dar din ce in ce mai frumoase. Anul 1 e mai greu deoarece trebuie sa inveti termenii de specialitate si baza dreptului si nu o sa ti se para interesant (principii, teorii, istoria, etc). Incepand cu anul 2 lucrurile capata contur si vor fi din ce in ce mai frumoase. Materiile sunt dificile dar placute, profii sunt foarte bine pregatiti ei au cursuri si la univ Bucuresti la stat.
Sfatul meu este sa alegi meseria pe care o vrei si facultatea care indeplineste cel mai bine criteriile tale. Dreptul este o facultate grea dar daca iti place nu vei observa acest lucru!
crede si nu cerceta
madalenna
Baby Student
Baby Student

Mesajde Unul » Vin Feb 24, 2012 10:47 pm

Evident ca nu se compara facultatea aceasta cu cea de stat de la universitatea Bucuresti, insa daca vrei sa inveti o faci oriunde, fie la Titulescu, la Maiorescu sau orice alta facultate de drept chiar si Spiru Haret. Problema este in randul studentilor de anul 1, vai domnule merg la facultatea x ca este renumita y este mai putin renumita si nu se invata carte. Cine te opreste sa nu inveti la facultatea y? Raspunsul este unul simplu Nimeni. Doar constiinta fiecaruia stopeaza sa nu citeasca nimic. Sunt student si imi traiesc viata la maximum, este fals acest lucru. Sa raspund acum la intrebarea pusa. Se intra pe dosar deci. Nu este foarte greu sa intri asa cum s-a precizat mai sus este greu sa termini deoarece dificultatea examenelor creste. La camin poti rezerva loc din vara evident daca platesti. Nu se fac cereri, mergi pur si simplu la secretaria si spui ca vrei loc in camin si daca au locuri libere se rezolva usor, de obicei au locuri pentru studenti. Conditiile sunt destul de bune la camin.
Unul
VIP
VIP

Înapoi la Drept