Profund Dezamagit!!!!

Specializare a Facultatii de Drept

Moderatori: ldk, elenac, norel.neagu

Profund Dezamagit!!!!

Mesajde Gellyfish » Mar Iun 05, 2007 9:33 am

As vrea sa imi spun si eu oful pe forum chiar daca probabil nu va fi luat in considerare.... nu sunt deacord cu mentalitatea acestei facultati si cu cea a profesorilor care din punctul meu de vedere doresc doar sa mai faca niste bani si incearca sa mai gaseasca noi metode de a jigmani oamenii. aici nu ma refer doar la taxele facultatii ci si la cele din camin( cunoscatorii stiu: taxe pt fiecare aparat care merge la priza 20 RON penalizari peste penalizari etc etc ). Nu aprob atitudinea profesorilor la examene care spun ceva in genul: cei care au ajutat catedra de drept.... daca vor face lucrarea de 8 le voi da 10 cei care au prezenta au un punct in plus iar cei care nu au avut deloc prezenta daca fac lucrarea de 10 vor lua 7..... la urma urmei nu toata lumea lipseste din placere.... sau ca sa se distreze altii mai si lucreaza.... si chiar trebuie sa lucreze... desi am dus adeverinta de salariat acea probabil ca zace pe undeva uitata de lume si nu a fost luata in considerare si de aia am eu restante cu carca.....ca si multi altii.... ma gandesc serios sa renunt la aceasta jigmaneala totala de bani si de timp si sa ma mut la o alta facultate.cat despre camin fac un apel catre cei care vor sa se cazeze in CAMINUL NICOLAE TITULESCU.... NU O FACETI....
Gellyfish
Baby Student
Baby Student

Mesajde karina » Mar Iun 05, 2007 11:35 am

despre camin adevarul e ca nu stiu nimic....dar despre facultate...mie mi se pare ok....si eu am absente si din cauza asta puncte scazute...si muncesc si eu.....dar totusi cred k este crect c se intampla...nush ce crezi u dar eu nu cred k meritam la examen aceasi nota cu cei care au fost intotdeauna la seminarii si au dus referate...etc,etc,etc....si sincer nu cred k ma poti contrazice
karina
Baby Student
Baby Student

Mesajde morpheusdj » Mar Iun 05, 2007 11:13 pm

Mda, plictiseala extrema si repulsia de de mai citi pentru un examen de maine ma fac sa raspund la acest subiect.

In primul rand, Gellyfish, invata sa scrii corect. Daca lipsa semnelor de punctuatie o mai inteleg, ca deh, scrii pe un forum si asa ti se pare tie normal, de acord nu se scrie legat, ,,a jigmani,, nu exista in limba romana, poate ,,a jecmani,, , aceea se scrie cu doi de e.......ai prins mesajul. S-ar putea ca aici sa se gaseasca secretul unora din restantele tale.

In al doilea rand, trebuie sa vii din cand in cand si pe la scoala. Cunosc o gramada de personaje care se ascund dupa acea scutire de prezenta si isi inchipuie ca nu trebuie sa mai vina la scoala daca muncesc. Daca tu crezi ca nu poti veni la scoala, atunci fa facultatea la id, nimeni nu te obliga sa o faci la zi, ceea ce implica, repet, sa vii la scoala.

Despre faptul ca se acorda note pentru prezente la seminarii si activitate, mi se pare ceva absolut normal. Daca un student face eforturi sa vina la scoala si sa raspunda la seminarii, atunci e normal sa fie avantajat in fata celui care nu a facut nimic, chiar daca cel care nu a facut nimic munceste.. Fie vorba intre noi, sa faci dreptul pe bune este imposibil cu un job adevarat. Si decat sa faci dreptul pentru diploma si sa mori cu ea de foame.....mai bine iti vezi de munca. Un alt mic detaliu, cei care nu vin deloc sau foarte rar nu au de ce sa se planga, pentru ca nu fac niciodata o lucrare de 9 sau de 10 care sa fie notata cu 7. In general, acestia se chinuie sa treaca.

Ca sa inchei, tu ai restante cu carca pentru ca nu ai invatat si pentru ca nu ai calcat deloc pe la scoala. Daca tu nu vii la seminarii si la cursuri deloc sau vii foarte putin, notele tale sunt pe merit. Ma intreb daca ai macar 40% prezente........
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde karina » Mie Iun 06, 2007 6:17 am

parerea mea e morpheus k te vezi km prea destept......uite spre dezamagirea ta eu desi muncesc am avut 10 la civil si 9 la constitutional 7 la roman pe primul...asa ca nu mai trage tu concluzii aiurea...poate pe tine te tin mama ta si tatal tau degeaba aks,dar altii au situatii diferite si mai exista si ceea ce se numeste ambitie si u nu ai asa ceva.si sa stii ca se poate si job si drept pentru persoanele care au capacitate,dar din cate vad nu te numeri printre ele.concluzia:nu mai generaliza.
karina
Baby Student
Baby Student

Mesajde morpheusdj » Mie Iun 06, 2007 6:44 am

Bravo tie karina. Acum sa-mi raspunzi la o intrebare te rog.......ai venit doar la examene si ai luat notele astea? Nu ai calcat deloc pe la scoala?

Pe langa asta, eu nu am generalizat, ba chiar am spus ca exista personaje care se ascund dupa acea scutire de prezenta si nu vin deloc. Scutirea e valabila pentru o prezenta de aproximativ 50%, nu pentru a nu veni deloc si a te plange apoi ca esti defavorizat.

Exista, intradevar, oameni care au scutire de prezenta si vin la scoala, in limita a 50% sau mai mult din totalul orelor, despre care eu nu am spus nimic, deci nu cred ca ar trebui sa te simti ofensata karina.

De ce dracu s-ar mai numi facultate la ZI daca ai putea sa nu vii deloc si sa te afli pe aceeasi pozitie cu cel care a venit la majoritatea cursurilor si seminariilor(ma refer aici la cei care si inteleg ceva din faptul ca participa la ore, prezenta pe post de mobilier sau pentru a afla ultimele barfe e fara rost).

Apoi, karina, eu am vorbit de un job adevarat si de facultate pe bune, nu de un job part-time sau unul fara o dificultate extraordinara. Cu un job part-time se poate, evident. Cu un job adevarat, care iti rapeste 8 ore pe zi, ore suplimentare, munca si acasa dupa program etc., e clar ca nu se poate.

Ca sa inchei, nu mai citi printre randuri si nu mai fa afirmatii fara o baza reala. Nu ma cunosti si nu stii nimic despre capacitatea mea. Asa, ca un pont, sunt pe punctul de a termina anul III fara sa fi avut vreo restanta, cu note bune, luate pe barba mea, fara mama, tata, unchi, matusi si alte rubedenii. Nu totul e ceea ce pare.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde ania » Joi Iun 07, 2007 6:55 am

eu m am distrat copios in dimineatza asta cand am citit cearta dintre morpheus si karina. kt despre nemultumitul kre a postat topicul asta, d c nu a ales id?k i ar fi fost mai simplu. kt despre camin stiu k are dreptate si k e jale in camin din ce am auzit si eu. Despre prezente nu peste tot s au tinut cont d prezente, la unele materii s a tinut cont la altele nu. si oricum nu cred k a avut restante din cauze prezentelor, k pana la urma dak iei 5-ul n au de ce sa nu te treaca, si sunt convinsa d asta, doar k in loc de 5 ai fi putut sa iei un 6, un 7, sau kiar 8.atata tot.
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde morpheusdj » Mie Iun 13, 2007 8:39 am

Ania, prezentele sunt o ,,mica-mare,, smecherie, la drept cel putin.

Eu am luat foarte multe note bune prin simplul fapt ca am fost pe la seminarii, unde de obicei imi exprim parerea si nu zac prin ultimele banci, asta pentru ca innebunesc sa stau doua ore degeaba, fara sa spun nimic. Probabil asta e motivul pentru care apar rar la cursuri, unde putini profesori vin cu lucruri interesante, mai mult de jumatate isi dicteaza sau isi povestesc cartea, unii din ei destul de jalnic.

Explicatia este simpla, profesorii care va corecteaza lucrarile sunt exceptia, regula o constituie seminaristii care va corecteaza lucrarile. Ei, daca in momentul in care seminaristul citeste numele de pe lucrare isi aduce aminte ca este vorba despre cutarescu, care a venit pe la seminarii si a raspuns, probabil ca deja nici nu mai conteaza ce ai scris in lucrare, decat in masura in care vrei o nota buna, peste 8, pentru ca oricum vei primi peste 5.

Chestia asta e foarte utila si, rezultatele, se vad pe termen lung, mai ales ca va veti intalni cu unii seminaristi pe toata durata facultatii, unii va vor preda si cursuri la un moment dat etc. Pe langa asta, spre deosebire de cursuri, unele seminarii chiar sunt interesante si oamenii aia chiar stiu despre ce vorbesc.

Concluzia este ca, seminariile sunt esentiale, cursurile optionale, in masura in care nu e vorba despre acei profesori care va cer prezente obligatorii.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde ania » Mie Iun 13, 2007 11:08 am

mey eu am descoperit deja smecheria asta dupa primul semestru si deja s au vazut rezultatele,desi n am calcat la absolut nici un curs tot semestrul,notele pana acum sunt f mari.so....tre sa ti functioneze si neuronii cumva k sa t prinzi d unele chichitze....dak nu.... ata ete....
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde sht0-`power » Sâm Iul 28, 2007 4:57 am

morpheus ... pari baiat deshtept da-mi shi mie p prv id-u tau :) sa mai vb shi noi ... yo-s p post d boboc :D
I'm the trouble starter ... punkin' instigator ! >:)
sht0-`power
Student
Student

Mesajde ddienutaa » Mar Iul 31, 2007 4:48 pm

in ce sens e "jale" la camin?din cate am vazut eu conditii sunt...taxa cam cat e anul asta?
ddienutaa
Baby Student
Baby Student

Mesajde sht0-`power » Mar Iul 31, 2007 4:49 pm

yo am auzit k e nashpa cu stingerea ... kestii d genu l ora 10.30 :))) prefer sa dorm n gara decat sa vin l ora aia aksa :D
sht0-`power
Student
Student

Mesajde ddienutaa » Mar Iul 31, 2007 4:53 pm

:-o :-o dak vii mai tarziu de ora aia nu mai intri?sta cineva la usa sau cum...?mi e greu s cred....avand in vedere k totusi e camin si pana akum la alte camine nu se pune problema de asa ceva
ddienutaa
Baby Student
Baby Student

Mesajde Amedeia » Mar Iul 31, 2007 4:53 pm

si din ce am inteles nici net nu au...
Amedeia
Student
Student

Mesajde ddienutaa » Mar Iul 31, 2007 4:55 pm

de asta am citit si eu pe net....si locuri pt anul asta or mai fi?
ddienutaa
Baby Student
Baby Student

Mesajde sht0-`power » Mar Iul 31, 2007 4:58 pm

funky shit ... :)) sper sa fie ... c pot sa zik ...
sht0-`power
Student
Student

Mesajde ddienutaa » Mar Iul 31, 2007 5:00 pm

aha...poate dak ma duc si dau avans mai gasesc o camera....:D:D :bounce: :bounce:
ddienutaa
Baby Student
Baby Student

Mesajde sht0-`power » Mar Iul 31, 2007 5:01 pm

da da da :) shi eu cik tre sa fak 1 eschiva d genu ...
sht0-`power
Student
Student

Mesajde ddienutaa » Mar Iul 31, 2007 5:02 pm

:)):))la ce sectie esti?
ddienutaa
Baby Student
Baby Student

Mesajde sht0-`power » Mar Iul 31, 2007 5:03 pm

I am the law :))
sht0-`power
Student
Student

Mesajde ddienutaa » Mar Iul 31, 2007 5:05 pm

grupele se fac in functie de nume,stii cumva?si la rise dak s au ocupat deja 169 de locuri....eu dak ma duc maine mai am sanse s intru?:-s
ddienutaa
Baby Student
Baby Student

Mesajde sht0-`power » Mar Iul 31, 2007 5:06 pm

nu styu ... poate :) merita sa incerci ...
sht0-`power
Student
Student

Mesajde ddienutaa » Mar Iul 31, 2007 5:07 pm

ma gand k poate am sanse k am si medie destul de mare..u ti ai depus deja diploma in orignal??
ddienutaa
Baby Student
Baby Student

Mesajde sht0-`power » Mar Iul 31, 2007 5:08 pm

neah nici vb d asha cva :) aia se depunde prin septembrie ... din cate styu eu ... da' totush hai sa vb p mess k tzi-am dat add da' nu mishti nik k pana scriu aci p forum ...
sht0-`power
Student
Student

Mesajde ania » Mar Iul 31, 2007 8:58 pm

mey fac antireclama caminului,dar din kte am auzit d la colegii d facultate kre au stat acolo,e jale,in sensu k platesti in plus pt fiekre obiect bagat in priza(20mii park),politie k lumea,k sta un bodyguard si verifica legitimatii si kestii d astea,si nu t poti muta cum ai kef.multi au cedat nervos dupa kteva zile.
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde ddienutaa » Mar Iul 31, 2007 9:01 pm

aha...destul de nasol....si aiurea totodata....k n ai libertate si platesti si cam mult din cate am auzit....:(
ddienutaa
Baby Student
Baby Student

Mesajde sht0-`power » Mar Sep 11, 2007 8:38 pm

eu o sa stau l camin ...c-o fii o fii ... mor cu ei d gat dak e sa fie p-asha . 20 ron pt fiekre d-ala bagat n priza + 340 ron taxa p luna ... + 400 ron garantzie ... mishto scor ...c pot sa zik
sht0-`power
Student
Student

Mesajde morpheusdj » Mie Sep 12, 2007 7:39 am

E cam nasol in camin.

Singura optiune pentru net este un abonament wireless de pe la Zapp sau Orange, eventual o intelegere cu un provider care sa puna un acces point pe blocul vecin.

Acum ceva timp, baietii din camin si-au tras cabluri si acestea au fost taiate.

Din ce am auzit eu, interdictia asta cu netul ar veni din motive legate de videochat, mai exact, niste domnisoare se ocupau cu asta din camin. Nu stiu cat de adevarata este informatia, dar nu m-ar mira deloc.

Nu exista cablu tv in camin, o sa va multumiti cu TVR1, TVR2, PROTV, Antena 1, Realitatea si Prima, sper ca nu am omis vreun canal care se prinde cu antena externa.

E de belea cu vizitatorii, prietena mea statea in camin si ma rugam de paznic sa ma lase sa ii urc un bagaj, desi presupun ca si el este om si te poti intelege cu el, mai un pachet de tigari, o sticla de ceva bun. Dar pentru 5 min nu aveam rost sa incep teroia lui peste cu paznicul ala, oricum se schimba mereu ca apar controale prin camin si daca sunt nereguli sunt concediati.

E adevarata smecheria cu 20 lei orice aparat electric, desi nu trebuie sa fiti si voi extrem de zelosi. Adica nu va apucati sa va declarati incarcatoarele de la telefoanele mobile sau de pe la epilatoare daca sunteti fete. Un televizor, un calculator si un frigider va costa cam 20 de lei pe luna de om, ca doar sunt trei insi in camera, deci nu e ceva de speriat. Daca va duce capul si aveti un tv tuner, nu mai aveti nevoie nici de tv.

Altceva, nus ce ar mai fi de zis. Eu rama la impresia mea si anume ca nu prea se merita. La o chirie medie, probabil ca ati iesi tot pe acolo la bani sau poate cu vreo 20-30 de euro in plus, inclusiv cheltuieli si nu se compara casa ta cu o camera pe care o imparti cu inca 2 persoane.

Oricum, multa bafta cu statul in camin.

P.S. De anul asta, in camin am inteles ca vor sta doar cei care sunt studenti la Univ. N. T.
Noi sa fim sanatosi
morpheusdj
Student
Student

Mesajde ania » Mie Sep 12, 2007 12:01 pm

cat despre camin, ma bucur k nu sunt singura kre zice cva d rau despre el....good luck ppl
make love, not war
ania
Student
Student

Mesajde sht0-`power » Mie Sep 12, 2007 1:31 pm

trist caminu ... n-am d gand sa stau p-acolo prea mult da' e 1 solutzie temporara viabila ...
sht0-`power
Student
Student

Mesajde ycey » Joi Sep 13, 2007 3:06 pm

[b]adik cum arata in exterior..nu arata in interior..sa inteleg.....[/b]
ycey
Baby Student
Baby Student

Următorul

Înapoi la Drept