ESTE ACREDITATA CUM TREBUIE ???

Specializare a Facultatii de Stiinte Economice

Moderatori: dandrei, radu.joia

ESTE ACREDITATA CUM TREBUIE ???

Mesajde mircea » Vin Iun 15, 2007 10:46 pm

facultatea de contabilitate si info de gestiune este acreditata?

se sustine examen de licenta in regim propriu?

am o ruda la contabilitate si info de gestiune, ID, si am inteles ca licenta ptr aceasta fac s-ar sustine la petrol si gaze ???

este adevarat ??
fortza steaua :)
mircea
Baby Student
Baby Student

Mesajde evelina » Dum Iun 17, 2007 2:57 pm

nu, licenta se sustine la academia de teatru si film sau la fac de chimie ... :bounce:
evelina
Student
Student

Mesajde mircea » Dum Iun 17, 2007 5:19 pm

am pe cineva din familie care face la ID aceasta fac si tocmai acu in anu 2 a rasuflat discret informatia asta. Nu stiu ce sa cred ptr ca nu ar fi prima data cand o particulara romaneasca aduce surprize. de-asta intreb.

mai evelina, eu astept raspunsul unui admin, nu un raspuns de la vreo fatuca desteapta. nu mai fii ironica ca nu iti iese. dupa cum vad, a trecut ceva timp si n-a raspuns nimeni din partea facultatii, iar olteanu verifica destul de des acest forum. voi incerca probabil la secretariat cand trec pe la fac.

daca nu e adevarat, foarte bine, ar fi perfect.
mircea
Baby Student
Baby Student

Mesajde evelina » Dum Iun 17, 2007 7:32 pm

acum cat se poate de serios.. ce legatura are fac de petrol si gaze cu contabilitatea? logic, daca nu ar organiza licenta in sistem propriu, ceea ce nu cred, chestia asta fiind postata si p site, de ce nu ar organiza-o la ASE?am prieteni care au terminat fac economice particulare neacreditate si au dat licenta la ase; mai am o cunostiinta care a terminat sociologia la titulescu( asta intradevar nu e acreditata) si au sustinut cu cei d la stat( sociologia de la stat) ; ...... :bounce:
evelina
Student
Student

Mesajde mircea » Mar Iun 19, 2007 8:45 pm

pe langa mate si chimie, cei de la petrol si gaze au si sectie de cig. ar fi chiar culmea sa fie adevarata chestia asta. ar fi de tot plansu. da stiu ca ar trebui postat pe site dar nici pe site-ul celor de la spiru nu a fost postat faptul ca dreptul nu e acreditat cum trebuie si conducerea facultatii spiru neaga si acum ca ar fi ceva in neregula cu dreptul de la ei... si de fapt problema exista.

oricum de ce nu raspunde nici un admin? chiar as vrea o lamurire...

stiu ca e ciudat.. da sa intre un admin odata si sa lamureasca problema. olteanu e omniprezent pe forum si acum ce face?
mircea
Baby Student
Baby Student

Mesajde evelina » Joi Iun 21, 2007 1:07 pm

daca intri p www.edu.ro o sa gasesti lista faculatilor acreditate... :bounce:
evelina
Student
Student

Mesajde evelina » Joi Iun 21, 2007 1:08 pm

evelina
Student
Student

Mesajde mircea » Vin Iul 06, 2007 2:11 am

FACULTATEA NU ESTE ACREDITATA !!!

M-am dus la secretariat sa lamuresc acest lucru impreuna cu ruda mea care este studenta aici. Am vb cu secretara si s-a confirmat tot.

Facultatea nu este acreditata. Este aprobata pentru functionare dar nu veti da licenta aici. Veti da licenta cu Facultatea de Petrol si Gaze Ploiesti. Diploma voastra de licenta va fi de la stat dar va fi de la petrol si gaze, specializare contabilitate (chiar nu inteleg ce legatura are una cu alta dar stiam ca cei de la petrol si gaze au sectie de conta).

Facultatea a fost initial acreditata. Problema era ca pana acum cativa ani era Facultatea de Finante - Contabilitate care apoi a fost rupta in doua - Finante banci (care este acreditata) si Conta si Info de Gestiune (care este doar aprobata dar nu este acreditata).

Evelina din pacate nu ai avut dreptate si suntem martorii unei noi tepe date de o facultate romaneasca cu pretentii. Teapa data prin omisiunea de a spune ca nu e acreditata. Lumea este sigura ca CIG din Titulescu trebuie sa fie o facultate acreditata... cand de fapt.. nu e.

De-asta nu a raspuns nici domnul Olteanu pana acum desi a citit acest mesaj mai mult ca sigur, doar el se ocupa de forum.

Acum am multe cunostiinte din anul 3 CIG si toata lumea a aflat acest lucru abia acum. Ce sa zic, daca secretara spune ca nu e.. si o zice printre masele ca stie ca respectiva era anul 3 acum... clar NU E ! sorry de vestea proasta. nu e rau ca diploma e de la stat da de ce naiba sa scrie petrol si gaze pe ea???
mircea
Baby Student
Baby Student

Mesajde mircea » Vin Iul 06, 2007 2:28 am

evelina ce ai gasit tu in lista aia e doar lista generala... titulescu este acreditata ca universitate. asta nu inseamna ca toate fac din cadrul ei sunt acreditate.

din pacate esti studenta la o facultate neacreditata si doar aprobata. nu e rau ca diploma o vei avea de la stat totusi. du-te la secretara si bate-o putin la cap sa vezi ca recunoaste.

:( sorry
mircea
Baby Student
Baby Student

Mesajde evelina » Vin Iul 06, 2007 2:39 pm

pei io sunt la finante- banci.. si stiam ca este acreditata... :cyclopsani:
evelina
Student
Student

Mesajde mircea » Vin Iul 06, 2007 6:20 pm

:))) e bine daca esti acolo

am crezut ca esti la CIG

:)
mircea
Baby Student
Baby Student

Mesajde evelina » Vin Iul 06, 2007 6:45 pm

stii ce nu inteleg?? de ce una ar fi acreditata si alta nu??
evelina
Student
Student

Mesajde evelina » Sâm Iul 07, 2007 7:44 am

draga mircea, s-ar putea sa ai dreptate... am avut drum dimineatza in zona si m-am uitat p la rezultate la licenta... sunt afisate numai notele de la fb ( marisoare, nici un picat) dar la cig nici vorba de frun rezultat desi licentza s-a sustinut in aceeasi perioada... deci fb are dreptul de a organiza licenta proprie, cig cre k nu de vreme ce nu e nici urma de rezultat...nush asta e parerea mea.. :bom:
evelina
Student
Student

Mesajde Andra Radu » Dum Oct 05, 2008 6:43 pm

cik se acrediteaza din aprilie
Andra Radu
Baby Student
Baby Student

Mesajde claudyu_constantin » Lun Oct 06, 2008 9:04 am

ar face bine s-o acrediteze astia. Ca daca nu... nu sunt raspunzator de faptele mele :)) :bom:
claudyu_constantin
Baby Student
Baby Student

Înapoi la Contabilitate si Informatica de Gestiune