Moderatori: dandrei, radu.joia
LucBuc scrie:Buna!
Multumim de clarificari. Hal de facultate, ce sa mai... asta numai ID nu e.
Poti, te rog, sa imi spui care sunt cele doua capitole care nu se cer la Doctrine?
Multumesc.
LucBuc scrie:Buna!
Multumim de clarificari. Hal de facultate, ce sa mai... asta numai ID nu e.
Poti, te rog, sa imi spui care sunt cele doua capitole care nu se cer la Doctrine?
Multumesc.
LucBuc scrie:Mara, am mai vazut raspunsuri d-ale tale pe forum si banuiesc ca esti vreun angajat al facultatii care incearca din rasputeri sa faca ordine p-aici. Tin sa te dezamagesc, facultatea nu este nici pe departe la nivelul inalt pe care il crezi tu.
Inca ceva, sa nu crezi ca sunt vreun mucea de 18-19 ani care vede si el acum pentru prima data ce inseamna facultate. Am diploma de inginer in Telecomunicatii, luata cu truda si sudoare in UPB (cauta pe net daca nu stii ce e asta). Unde, crede-ma, se face carte de 100 de ori mai mult decat la facultatea voastra.
Si acum, te rog, transmite superiorului tau:
1. Presupunand ca sunt din Baia Mare si nu pot veni la curs (ca doar d-aia m-am inscris la ID) de ce dracu' nu pot profesorii sa uploadeze toata informatie pe care a spus-o colega mai sus pe Elis? Pai daca e facultate ID, de ce mai avem usernameul si parola aia? Sa ne stergem la fund cu ele?
2. Reamintesc ca am dat la ID ca sa fac ID si nu "zi". Ca daca vroiam "zi" veneam frumusel la cursuri si seminarii. De ce ID? Pt ca mare parte din studenti sunt angajati. Si atunci, de ce avem examene puse in timpul saptamanii de lucru, unele dintre ele chiar de la 14:00? Aaah, sa nu stie oare secretarele, decanu si ceilalti profesori programul de lucru in Romania?
3. De ce mama dracu' avem sesiune pana pe 22 iunie dar ultimul examen e pe 16? Ca sa plecati voi tot personalul mai repede in vacanta? Nu era mai util oare sa avem mai multe zile pentru invatat?
Hai sictir, ca ai reusit sa ma enervezi! Invit si pe ceilalti colegi sa ii astupe gura Spatarului.
LucBuc scrie:Spataru,
Ingineria se obtine cu studii nu asa... pe "neveu" ca zecile de mii de absolventi economisti sau avocati care nu stiu ce e aia "medie aritmetica" de exemplu. Deci fii sigura ca le am.
Posibil sa fi tras putin pe langa in legatura cu ocupatia ta. Insa te-ai dat de gol pe alta parte. Esti bugetar. Si atunci, cum poti tu, bugetar, sa imi dai mie lectii de customer service? Pai d-aia merge treaba cum merge in tara asta. Din cauza legilor care apar in Monitor.
Ca sa nu ma abat de la subiect... Sunt un client pentru aceasta facultate inainte de toate. Stii foarte bine ca facultatea nu da doi bani pe tine daca vii la examen fara sa fii platit taxa. Deci pentru ei... banii conteaza inainte de toate. In calitatea lor de furnizor de servicii fata de mine, client, se comporta lamentabil. Apropos, nu cred ca ai scris vreodata un mail pe elis vreunui profesor. Eu am facut-o si in termeni civilizati nu ca acum fata de tine care ma scoti din sarite. Raspunsul lor... se pare ca va veni la Pastele Cailor. Pe langa asta, au fost profesori care la curs (da, da, am fost si pe la cursuri) au dat adresa lor personala de email, dar au facut-o intr-un mod atat de pretios incat parca ne dadeau adresa de email a Angelinei Jolie (vezi cazul profesoarei de contabilitate).
In concluzie, nu inteleg de ce iei partea facultatii? Poate o sa dai raspunsul la aceasta intrebare.
Legat de studentii din strainatate care vin sa dea examenul "fara sa cracneasca" (cam asa se intelege din ce spui tu). Inca o data mentalitate de bugetar, in traducere ar cam fi asa: ce te plangi clientule? Se poate si mai rau.
maraspataru scrie:
Monitorul Oficial este REGIE AUTONOMA (a se vedea cum functioneaza),
s_andra scrie:imi spuneti si mie va rog ce esee avem la drept?
multumesc!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori